Cautare

625 de rezultate pentru "bucharest+food+festival" (4.78 secunde)
Festivalul de film B-EST, asa-zisul Bucharest East Film Festival, este organizat de un personaj care are mai mult sau mai putin legatura cu filmul, Dana Dimitriu-Chelba, si are o vechime de patru ani.
Notorietatea de care se bucura Grupul de firme European Drinks & Food nu se datoreaza numai calitatii superioare a renumitelor sale bauturi racoritoare si alcoolice, ape minerale sau produse alimentare fabricate pe modernele platforme industriale din Bihor, ci si dublei calitati de cel mai mare angajator si contribuabil privat din Romania, pe care si-o revendica gratie numarului mare de salariati in toata tara, dar si celor peste 3.600 de miliarde de lei virate numai anul trecut la bugetul consolidat al statului.
Pe 17 mai, la nivel international se sarbatoreste Food Revolution Day, mișcarea pornita de bucătarul Jamie Oliver pentru a inspira si educa oamenii in vederea adoptarii unui stil de viata sanatos.
ZAIAFEST - festival dedicat cramelor mici romanesti - va avea loc intre 26 si 28 mai, la Verde Stop (Barbu Vacarescu 162 - 164).
Cateva sute de ciclisti vor pedala sambata (9 Aprilie 2016) la Bucharest Bike Break, prima competitie de ciclism din zona Casei Poporului din 2016. ... Teodor Demetriad, fost sportiv de performanta si antrenor de fitness, este unul dintre campionii care va lua startul Bucharest Bike Break.
Laura Badea, Viorica Susanu si Valeria Racila van Groningen, sportivele de talie mondiala - au mers astazi 14 martie in scolile din Bucuresti pentru a promova practicarea sportului in randul copiilor si a-i invita pe acestia sa se inscrie la cursele gratuite din cadrul Uniqa Asigurari Bucharest 10k&Family Run, care se va desfasura pe 2 aprilie.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca 1.508 de alergatori au luat startul sambata, 22 august, incepand cu ora 08.00, in cadrul celei de-a 5-a editii a UNIQA Asigurari Bucharest FAMILY&10k.
RPG Security asigura paza si protectia locatiilor Festivalului International al Luminii - Spotlight on Bucharest Editia I Organizatori:
SAMBATA - 16 SEPTEMBRIE - IMAPP BUCHAREST Sambata, 16 septembrie, in Piata Constitutuiei Primaria Capitalei, prin creart organizeaza, pentru al patrulea an consecutiv, concursul international de 3D video mapping - iMapp Bucharest.
Marea Britanie va introduce, incepand cu luna octombrie, taxa pe alimente de tip fast-food, alaturandu-se astfel altor tari europene, printre care Germania, Ungaria si Danemarca.
Cel mai delicios festival, BURGERFEST, a avut loc intre 22 si 24 mai, la Verde Stop din Bucuresti. ... La festival au participat noua restaurante, carora se adauga diverse tipuri de bar, de la wine bar, la cocktail bar.
In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la festival cu urmatoarele obiecte: ... Este permis accesul cu animale de companie, in masura in care acestea nu deranjeaza alti participanti la festival.
Desfasurat pe 27 si 28 iulie in Complexul Romexpo din Bucuresti, Rock The City 2013 este cel mai tare festival de rock din acest an, in Romania.
Printre participantii si castigatorii acestei editii, s-a aflat si cunoscutul caricaturist Codrin Cardu, care a avut cateva nemultumiri legate de acest festival. ... Ideea unui Festival de Umor si Caricatura este laudabila, insa carentele care apar sunt:
Nici de firma din Iasi care aranjeaza festivaluri nu am fost incintat, ce chestie sa mai platesti si pe altul sa faca un festival amarit. ... Pentru distractie, zice lumea, dar de distrat ne putem distra si fara festival.
va avea loc prima editie a Bucharest Summer Parade. Incepand cu ora 10.00, pasajul va fi deschis pentru vizitare, iar Bucharest Summer Parade va incepe intre orele 11.00 si 11.30.
Atletul kenyan Patrick Kimeli a castigat duminica a 8-a editie a Maratonului Raiffeisen Bank Bucharest, disputata pe distanta clasica de 42,195 km, cu timpul de 2h13min15sec, stabilind un nou record al competitiei.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradala din Romania, anunta alergatorii ca in vederea obtinerii statutului de Bronze Label din partea IAAF (Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism), Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti trebuie sa intruneasca mai multe criterii, astfel ca regulamentul evenimentului a fost aliniat la standardele cerute de IAAF:
Bucharest City Tour are pagina de internet In mai, incepe un nou sezon Bucharest City Tour. ... Site-ul ofera informatii in limbile romana si engleza privind obiectivele turistice care pot fi vizitate in cadrul Bucharest City Tour, traseul autobuzelor, dar si programul de circulatie al acestora si preturile biletelor.
Se infiinteaza in sezonul rece linia 361 pe acelasi traseu Societatea de Transport Bucuresti (STB SA) anunta inchiderea sezonului pentru autobuzele etajate ale liniei turistice cu tarif special Bucharest City Tour, la data de 1 noiembrie 2018.
google-analytics.com