Cautare

3866 de rezultate pentru "bal ancheta 2010" (2.73 secunde)
Numele persoanelor implicate intr-un caz de evaziune de peste sase miliarde lei au impus o discretie deosebita gurilor targului dar si o meticulozitate iesita din comun organelor de ancheta, deznodamantul fiind imposibil de anticipat. ... Pana atunci, inspectorii fiscali, presati de timp si nu numai, isi continua ancheta.
"Metoda de cercetare utilizata a fost ancheta sociologica, realizata cu ajutorul unui chestionar administrat de operatori de ancheta.
Totodata, Camera Deputatilor a adoptat, tot pe 15 octombrie, raportul comisiei de ancheta privind acuzatiile de concurenta neloiala si practica monopolista a supermarketurilor, care propune elaborarea unui proiect de lege care sa creeze conditii de concurenta libera si ale accesului micilor producatori la consumatori.
Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, considera necesara intocmirea comisiei de ancheta pentru activitatea Elenei Udrea, intrucat ministrul PD-L a cheltuit suspect fondurile de la Turism.
- avem a face o ancheta asupra tuturor ministrilor Transporturilor spre a descoperi de ce n-au avut niciodata bugete dedicate acestui interes national; - avem a face o ancheta asupra ministrilor de Finante spre a afla de ce n-au aprobat astfel de bugete;
Nu merg pe ideea ca ancheta este una corecta. ... A fost o ampla dezbatere in lunile noiembrie si decembrie in care, printre alte lucruri importante, s-a mentionat si faptul ca acea comisie parlamentara de ancheta n-ar putea sa intervina in cazul in care procurorii s-ar autosesiza.
Prima ancheta dateaza din 5 octombrie, cand a fost detectat un zbor deasupra centralei Creys-Malville, din departamentul Isere. ... - Suntem intr-o faza de ancheta.Avem nevoie de timp pentru a verifica ceea ce au spus cei care au vazut aceste drone.
Altii au observat ca, in februarie 1994, la cererea congresmanului Steven Schiff, Biroul General de Conturi (General Accounting Office " GAO) subordonat Congresului SUA, declansase o ancheta privind incidentul Roswell. ... Ancheta nu excludea aceasta ipoteza. Nu cumva, in acest caz, ancheta trebuia discreditata?
6 LUNI DE ANCHETA PERSONALA Am asteptat mai bine de 30 de zile un raspuns de la organele ce se ocupau de ancheta.
La trei luni de la izbucnirea scandalului inchisorilor CIA, acum doua zile, am asistat la prima pozitie oficiala a unei comisii de ancheta UE care a anuntat ca nu a gasit dovezi despre existenta unor astfel de carcere in Romania.
Ancheta comisiei parlamentare care a fost constituita pentru cercetarea presupusurilor abuzuri constitutionale ale presedintelui Traian Basescu ar trebui sa se finalizeze cu un raport acuzator, adica un fel de rechizitoriu, pe baza caruia apoi plenul legislativului sa aiba motive serioase ca sa aprobe suspendarea sa din functie.
Ca in orice ancheta trebuie acordata prezumtia de nevinovatie a celor verificati. ... Vom vedea, iar ancheta cauzelor mortii Patriarhului Romaniei ar trebui sa determine anchetatorii sa mearga pana la capat.
"Ancheta este inca in lucru, iar cercetarile continua pentru identificarea autorilor si tragerea lor la raspundere", a spus ieri inspectorul principal Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie (IJP).
In speta, fiind plecat in data de 1 decembrie 2010 la o reuniune oficiala a OSCE in Kazahstan, presedintele Basescu se afla in imposibilitatea de a-si exercita atributiile de sef al statului la ceremonia de sarbatorire a Zilei Nationale a Romaniei organizata la Bucuresti.
• Masurile din 2010 au meritul ca reduc cheltuielile cu acest aparat. ... • Pasii inceputi de guvern in 2010 trebuie continuati si accelerati in 2011. ... Putem sa oprim, si asta a facut guvernul in 2010 si avem obligatia sa continuam.
Ulterior au existat discutii si contestatii pe aceasta tema, inclusiv la Curtea Constitutionala, dar problema a fost transata prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (constituita in Sectii Unite) nr.8/18 octombrie 2010, prin care a fost admis recursul in interesul legii declarat de procurorul general al Romaniei, statuandu-se ca normele de incriminare a insultei si calomniei cuprinse in art.205 si art.206 din Codul penal nu sunt in vigoare.
Dimensiunea cheltuielilor extravagante se poate vedea prin listarea tuturor contractelor publice si care arata pentru primele patru luni ale anului 2010 cheltuieli la fel de mari ca pe intreg anul 2009!
Comisiile reunite de buget-finante au adoptat, duminica dimineata, dupa o dezbatere-maraton, de circa 17 ore, proiectul legii bugetului de stat pe 2010, cu amendamentele aprobate, actul normativ cumuland 26 de voturi "pentru" si 15 voturi "impotriva".
Situatia expirarii mandatului unor membri ai Consiliului National de Integritate (CNI) la 27 iunie va fi reglementata, luni 28 iunie 2010, prin prelungirea acestuia pana pe 30 septembrie, au anuntat lideri ai Senatului.
Ministrul transporturilor Radu Berceanu a deschis sambata show-ul Otopeni Air 2010, ocazie cu care ministrul a pilotat un avion Cessna.
google-analytics.com