Cautare

3866 de rezultate pentru "bal ancheta 2010" (3.10 secunde)
Membrii Comisiei de ancheta au decis pastrarea acuzatiilor de delapidare si abuz in serviciu contra intereselor publice ca baza pentru recomandarea de incepere a urmaririi penale in cazul Ministrului Tineretului.
In acelasi timp, suntem de parere ca trebuie continuate investigatiile de catre comisia de ancheta in legatura cu aspectele noi care s-au relevat, inclusiv astazi, in presa.
Social-democratii si-au afirmat sustinerea pentru infiintarea unei comisii de ancheta in cazul Udrea.
Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat ca este presedintele Comisiei de ancheta in cadrul Udrea, secretarul urmand sa fie desemnat tot de PNL, iar vicepresedintii din partea social-democratilor.
Petru Calian, membru din partea PD-L in Comisia de ancheta, a apreciat ca orice jurist care ar studia documentele puse la dispozitie de minister ar putea ajunge la concluzia ca "Nicolae Nemirschi ar putea fi invinuit de abuz in serviciu contra intereselor statului".
Prima sedinta de la constituire a Comisiei de ancheta pentru verificarea sumelor cheltuite de Ministerul Turismului pentru actiuni de promovare a turismului si a imaginii Romaniei va avea loc marti, 4 august, incepand cu ora 11.00, la Palatul Parlamentului, Sala "I.G.Duca", nivel P1.
Orban acuza raspunsul ministerului condus de Elena Udrea, pe care-l considera usor persiflant, deoarece ceea ce a transmis pana acum Ministerul Turismului nu reprezinta nici 1% din documentele pe care Comisia parlamentara de ancheta le-a solicitat.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a anuntat, luni, ca nici ea, nici vreun alt angajat al Ministerului Turismului, nu vor mai raspunde vreunei invitatii de a participa la sedintele Comisiei parlamentare de ancheta constituite in cazul sau, acuzand grave nereguli in functionarea acesteia.
Presedintele Comisiei de ancheta in cazul Udrea, deputatul PNL Ludovic Orban, a declarat, luni seara, ca ministrul Turismului poate formula la adresa sa oricate plangeri penale doreste si a subliniat ca prezenta la audierile din comisia parlamentara nu este facultativa.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a calificat drept "inacceptabila" atitudinea ministrului Turismului, Elena Udrea, fata de membrii comisiei parlamentare de ancheta.
Presedintele comisiei de ancheta in cazul Udrea, Ludovic Orban, a declarat joi ca miercuri au sosit la comisie foarte multe documente de la Ministerul Turismului (MT), ceea ce in opinia sa echivaleaza cu un autodenunt al Elenei Udrea, care afirma ca a trimis toate documentele catre comisie.
Presedintele comisiei de ancheta in cazul Udrea, Ludovic Orban, a anuntat ca plenul comisiei a decis sa formuleze un punct distinct al raportului in care sa solicite urmarirea penala a ministrului Turismului, Elena Udrea, urmand ca astazi sa fie prezentat intreg raportul.
Cererea vine la o zi dupa ce reprezentantii celor doua partide au acuzat-o pe Anastase ca a facut abuz de functie cand a decis sa suspende sedinta in care trebuia sa se voteze raportul alcatuit de comisia de parlamentara de ancheta in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea.
Senatorul PSD Marius Sorin Ovidiu Bota strange semnaturi pentru constituirea unei comisii parlamentare de ancheta a modului defectuos in care ministerul condus de Radu Berceanu s-a ocupat de contractele privind santierele autostrazilor din Romania.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca social-democratii ar putea sustine constituirea unei comisii parlamentare de ancheta in cazul brandului de tara, daca vor fi constatate fraude.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca social-democratii ar putea sustine constituirea unei comisii parlamentare de ancheta in cazul brandului de tara, daca vor fi constatate fraude.
"Serviciul nu vrea sa aiba capacitati juridice sau de ancheta pe aceasta dimensiune, care este strict a politiei", declara George Maior in interviul pentru Romania libera, adaugand ca "sunt foarte multe servicii europene de informatii care au capacitati de ancheta pe doua zone, contraterorism si contraspionaj, si ma refer clar la serviciul francez, la cel polonez, spaniol si chiar la cele nordice.
Plenul Senatului a aprobat in sedinta de plen de marti infiintarea Comisiei parlamentare de ancheta privind activitatea Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor din perioada 2009-2012.
exista o dezbatere intreaga despre ancheta interna pe care Serviciul Roman de Informatii o deruleaza in prezent fata de acuzatiile lansate de Elena Udrea in spatiul public. Ancheta este premergatoare audierii conducerii interimare a SRI in fata Comisiei parlamentare.
Asa cum anticipam in cadrul articolului publicat in editia de ieri a cotidianului "Replica", dedicat rambursarilor ilegale de TVA de la Administratia Finantelor Publice Constanta, care au avut loc la sfarsitul anului 2002 si inceputul celui urmator, ancheta penala, precum si procedura de prindere si aducere in fata justitiei a principalului autor al tunului de aproape 6 milioane de euro dat asupra banilor publici - Emil Oprea - nu a inregistrat nici un progres de mai mult de trei ani.
google-analytics.com