Cautare

3793 de rezultate pentru "bal ancheta 2010" (3.40 secunde)
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
In mai 2010, SC Dial-Ton a dat lovitura deschizand puncte de lucru, prin care comercializeaza cartele pre-pay, in 11 benzinarii Lukoil situate in localitatile Constanta (judetul Constanta), Arad (judetul Arad), Pecica (judetul Arad), Bicazu Ardelean (judetul Neamt), Scheia (judetul Suceava), Cenadul Mare (judetul Timis), Orastie (judetul Hunedoara), Craiova (judetul Dolj), Daia (judetul Giurgiu), Baia Mare (judetul Maramures) si Satu Mare (judetul Satu Mare).
Doljul a exportat anul trecut marfuri de 373 de milioane de euro, in crestere cu 17,6% fata de anul 2010, iar acest volum al exporturilor situeaza judetul nostru pe locul 27 pe tara, informeaza Directia Regionala de Statistica Dolj.
Diaconescu, printr-un asociat, a santajat un primar pentru 200 000 euro Dan Diaconescu si alti doi colaboratori ai sai au fost trimisi in 2010 in judecata de DNA pentru santaj. ... In 2010, in acest dosar, Dan Diaconescu a fost arestat preventiv pentru 2 zile.
Autoritatile promiteau inca 300 de hotspoturi pana la sfarsitul lui 2010, dar nu s-a mai auzit nimic. ... In luna martie 2010, Ministerul Comunicatiilor a facut public un bilant al zonelor cu acces gratuit la internet din bani publici. Alte 300 de hotspot-uri erau promise pana la sfarsitul lui 2010:
La data de 21 septembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe P. ... in noaptea de 03/04.01.2010, prin demontare, a sustras geamurile oglinzilor laterale din dotarea unui autoturism marca BMW seria 7, parcat pe Sos.
La data de 08 noiembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe R.
La data de 18 noiembrie 2010, ora 17.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au depistat pe N. ... La data de 17 noiembrie 2010, in jurul orei 11.00, lucratori din cadrul Sectiei 25 Politie l-au depistat pe N.
- in luna septembrie 2010, cei doi s-au prezentat la sediul unei societati comerciale din sos.
La data de 12.10.2010, in jurul orelor 16.00, a patruns intr-o locuinta din str. ... La data de 06.12.2010, in jurul orelor 17.00, a patruns intr-un imobil din str.
Viorel de 33 de ani, din Bucuresti, care in perioada 14.04.2010 -11.03.2011, a savarsit patru fapte de perversiuni sexuale si doua fapte de coruptie sexuala, dupa cum urmeaza:
Voiculescu si Nastase merg impreuna ori la bal, ori la spital Spre deosebire de UDMR, PUR pare bine ancorat - sau inlantuit - de barca PSD.
Pe 2 decembrie trecut, la Pungesti, se loveau romanii pe romani cu ciomegele, dar in Bucuresti era bal cu toalete de mii de euro, purtate de cocotele politice si corporatiste.
Conceputa initial ca sala de bal, incaperea este decorata in stil brancovenesc. Decoratiunile sunt realizate tot din aur industrial, cu exceptia celor de pe draperii, facute din aur si argint.
Chiar daca Sfanta Maria Mica a fost la inceputul saptamanii, reprezentantii PSD au organizat miercuri balul devenit deja traditional in sanul partidului.
pantofi cu toc si ciocolata Aflata in vizita la Saucesti, judetul Bacau, Elena Udrea le-a "rasfatat" pe doamnele din comuna lovita de inundatii cu "pantofi de bal" si le-a garantat acestora ca vor atrage toate privirile la petrecerile organizate dupa ce isi vor reconstrui casele.
Pupata si din stanga, si din dreapta, si din fata, si din spate, mireasa cea urata, pana mai ieri barfita si hulita, va da ochii peste cap, va accepta sa-si completeze carnetul de bal cu toti partenerii care o invita.
Din cand in cand, Presedintele iese cum iesea gestionarul de la Gostat pe vremuri (sau cum a iesit seful de campanie al lui Hillary Clinton dupa alegeri, miercuri dimineata, in sala de bal/parastas a Democratilor) - si ne spune:
Azi, de la bal, (ministerul Economiei ) nu ajuns la spital, dar nici mai bine - la tribunal unde este judecat pentru șantaj, in urma acuzației ca ar fi cerut unui primar 200.000 de euro ca sa nu difuzeze un material compromițator la OTV," afirma politologul.
Daca era roman si microbist, Irving Stone, ar fi scris pe dos, adica "De la extaz la agonie", si nu i-ar fi trebuit decat patru zile, de la meciul cu Ungaria la cel cu Turcia, ca de la bal, la spital.
google-analytics.com