Cautare

61398 de rezultate pentru "antena 1 stirile din 07 09 201dn1" (7.32 secunde)
Moise Guran este un jurnalist roman pe teme economice, prezentatorul si realizatorul emisiunii Biz Bazar de la postul TV Antena 3. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si apoi a urmat cursurile Scolii BBC pentru televiziune.
Ciutacu, despre mizele arestarii lui Sorin Alexandrescu Victor Ciutacu, intr-o postare pe blogul personal, face o analiza asupra evenimentelor care au dus la arestarea lui Sorin Alexandrescu, seful Antena Group. ... "1. ... Altul, in realitate, decat cel din acte.
Niciodata insa, Dumnezeu nu a lasat sa se inteleaga, prin gura profetilor, ca suferinta da dreptul la razbunare din partea spetei umane. ... Difuzarea acestui film de catre Antena 1 a ridicat valul de oarecare mister care plana asupra acestui documentar.
Premierul a confiscat microfonul Realitatii TV din mana reporterului si a dat frau liber acuzatiilor.
Directorul Spitalului Judetean din Timisoara, Gheorghe Nodici, a declarat, luni, ca medicii se asteptau la decesul jurnalistului, in conditiile in care starea acestuia se agravase. "Starea acestuia s-a inrautatit in ultimele zile si ne asteptam sa se intample asta", a spus directorul Spitalului Judetean din Timisoara.
In cele din urma Badea si-a luat inima in dinti si a urcat pe o scena adevarata pentru a canta. El a fost aplaudat sincer si chemat la bis de spectatorii care au asistat la mini-recitalul dat in Hard Rock Cafe din Capitala.
DeCeNews.ro informeaza :"Burlacita" Bianca Dragusanu, pe punctul de a fi data afara de la Antena 1 Bianca Dragusanu risca sa-i fie reziliat contractul cu Antena 1.
In termen de doua zile (fata de trei zile prevazute anterior) de la aducerea la cunostinta a datei alegerilor, partidele politice, aliantele politice sau aliantele electorale sunt obligate sa solicite conducerii serviciilor publice de radiodifuziune si de televiziune acordarea timpilor de antena.
Kovesi - testul decisiv pentru U.S.L "Nu-mi sta in fire sa ma pronunt despre ceva ce nu cunosc, dar nu am nici un fel de indoiala ca acuzatia de "santaj" pentru care l-a arestat DNA pe directorul Antena 1 e doar o momeala, piesa e mai mare si mult mai subtila dar, spre amuzamentul tuturor, e jucata de niste comedianti de mana a doua.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "DE ZIUA LUI BADIN, DESPRE PROSTIA DE LA ANTENA 3", in care demonstreaza cum postul tv face jocul regimului Basescu, renuntand la profesionisti in favoarea unor portocalii mascati.
664.000 de telespectatori din intreaga tara au urmarit in medie, pe minut, in intervalul 10:00-14:00, transmisiile in direct de la festivitatile organizate pentru Ziua Unirii, inregistrand, astfel, o audienta de 3.3 puncte de rating si o cota de piata de 15.9 procente care au situat Realitatea TV pe primul loc in topul audientelor pe acest tronson orar.
Pasaricile din capul domnului Lazaroiu sunt din ce in ce mai gurese, mai vioaie. xxx Tot la Antena 3, despre copiii nascuti cu sindrom de sevraj sau morti in pantecele mamelor "etnobotanice".
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a amendat cu 50.000 lei postul de televiziune Antena 3 pentru dezechilibrele comise la emisiunile electorale difuzate in perioada alegerilor locale din 10 iunie, informeaza Agerpres.
Toti colegii mei de la Antena 1 si 3 erau acolo.
Asa se poate caracteriza valul masiv de vedete care a facut trecerea de la Pro TV la Antena 1. ... Dupa plecarea lui Horia Brenciu, a lui Stefan Banica sau a echipei de la Serviciul Roman de Comedie, se pare ca si Mihai Petre isi cauta locul la Antena 1.
Fostul director executiv al societatii Romagro, Cornel Purcarea, a declarat ca pentru Antena 3 ca un transport de munitie s-a facut in perioada ianuarie-februarie 2009, fiind vorba despre 1.630 de tone de proiectile, iar Mircea Basescu a asigurat utilajele pentru descarcarea navelor cu munitii.
Fratele secret al Elenei Udrea, deconspirat de presa O echipa de jurnalisti de la Antena 3 l-a descoperit pe fratele secret al ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea.
N-a fost revocat si nu a demisionat din motivele scandaloase pentru care, de altfel, ar trebui sa fie la inchisoare. ... 1.
Deci, isteria de la Antena 3 nu ma reprezinta. ... Prin urmare, sper ca Antena 3 sa nu devina propria-i parodie. Cata vreme o tine visceral, Antena 3 nu ma mai are telespectatoare.
Dan Capatos si-a sarbatorit ziua de nastere chiar in platoul emisiunii pe care o modereaza, Show pacatos, de la Antena 2.
google-analytics.com