Cautare

4210 de rezultate pentru "accidente rutiere 28 09 2009" (3.85 secunde)
La data 5 mai 2011, ora 02:30, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe S. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 05 mai 2011, ora 22:15, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe C. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 22 mai 2011, ora 17:10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe I. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 07.10.2011, in jurul orei 17.10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 16.11.2011, in jurul orei 01.05, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
(1) Pana la expirarea perioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce, conducatorul de autovehicul si tramvai trebuie sa se prezinte la serviciul politiei rutiere care il are in evidenta, pentru verificarea cunoasterii regulilor de circulatie, dupa cum urmeaza:
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 14 martie 2011, in jurul orei 01:00, agenti de politie din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe Splaiul Independentei, sector 6, pe A. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 13 martie 2010, in jurul orei 18:10, agenti de politie din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in Piata Victoriei, sectorul 1, pe M. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 6 aprilie 2011, ora 18.45, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe B. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 29 aprilie 2011, ora 02:20, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe M. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 16 mai 2011, ora 16:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe S. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 2 iunie 2011, ora 19:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe G. IONUT de 28 de ani din jud. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre soluzionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 09 iulie 2011, in jurul orei 02:50, politisti din cadrul Sectiei 13, l-au depistat pe bd. ... La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 03:13, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere, l-au depistat pe str.
Cu sprijinul Inspectoratului General al Politiei Romane, ofiteri ai Brigazii Rutiere Bucuresti au survolat si filmat Capitala de la bordul unui elicopter al Ministerului Administratiei si Internelor. ... In functie de cele constatate de la inaltime, au fost indrumati politisti rutieri, prin dispeceratul Brigazii Rutiere, pentru reglementarea situatiilor.
Pentru a evita o asemenea situatie, Comisia de Sistematizare a Circulatiei Rutiere si Pietonale de pe langa Primaria Craiova a decis sa impuna doar restrictii de circulatie minime in zona pasajului subteran, urmand ca inchiderea altor portiuni din strada Aries sa aiba loc doar dupa reluarea circulatiei prin Valea Vlaicii.
Cuza si Calea Bucuresti, restrictie care ar urma sa intre in vigoare cel mai probabil miercuri seara, 27 iunie, sau joi dimineata, 28 iunie, si va dura pana la finalizarea lucrarilor, deci probabil un an, plus sau minus cateva luni.
stirileprotv.ro:Cosmarul romanilor nevoiti sa demonstreze ca si-au platit amenzile rutiere, aproape de final. ... Vom avea o platforma online pentru plata amenzilor rutiere, cu un singur cont la nivel national, unde cel amendat trebuie sa puna banii indiferent de modalitatea de plata:
Demersul Allianz-Ţiriac se inscrie in politica Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), care a anuntat, in urma cu doua saptamani, ca politele auto obligatorii RCA vor putea fi emise, incepand cu 1 ianuarie 2009, si in sistem electronic, iar de la 1 ianuarie 2010 contractele de asigurare aferente acestor polite vor fi emise numai in acest sistem.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Consecinta fundamentala a anului politic 2009 este faptul ca democratia romaneasca este intr-un mare impas.
google-analytics.com