Cautare

4210 de rezultate pentru "accidente rutiere 28 09 2009" (3.15 secunde)
Trebuie sa sustinem dezvoltarea infrastructurii rutiere. ... Sustin in continuare dezvoltarea infrastructurii rutiere, navale, feroviare, aeriene, sustin prezentarea documentului la Comisia Europeana , precum si adoptarea Master Planului.
Trebuie sa sustinem dezvoltarea infrastructurii rutiere. ... Sustin in continuare dezvoltarea infrastructurii rutiere, navale, feroviare, aeriene, sustin prezentarea documentului la Comisia Europeana , precum si adoptarea Master Planului.
Infrastructura rutiera - Pasaje rutiere si subterane, sosele noi, largiri de bulevarde, piste de biciclete Pe langa proiectul propriu-zis de prelungire a linei de metrou, documentatia de urbanism "pregateste terenul" pentru mai multe viitoare posibile investitii publice in transportul in comun, inclusiv introducerea unei linii de tramvai pe Bulevardul Laminorului.
Marea doamna a teatrului si filmului romanesc Rodica Popescu Bitanescu a prezentat, cu verva si umor, editia din acest an a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere.
Amenzile pentru contraventiile rutiere vor creste, de la 1 iulie, pentru a doua oara in acest an. ... Avand in vedere ca, de la 1 iulie, salariul minim va fi marit de la 975 la 1.050 de lei, acest lucru va atrage automat si cresterea amenzilor pentru contraventiile rutiere.
"Am ales sa ma implic activ in programul educational Mobile Kids, in primul rand, prin prisma propriei experiente de parinte, fiindca stiu cat de importanta este educatia si crearea unor reflexe rutiere sanatoase pentru copiii nostri.
Actiunea Primariei Sectorului 2 este raspunsul nemultumirilor cetatenilor privind curatenia pe arterele rutiere din sector: ... imposibilitatea indepartarii in totalitate a acestor deseuri, fapt care pune in pericol intreaga operatiune de igienizare a arterelor rutiere.
La data de 12.03.2011, in jurul orelor 15.20, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe N. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.
La data de 30 martie 2011, ora 00:10, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe F. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 2 aprilie 2011, in jurul orei 04:25, agenti de politie din cadrul Brigazii Rutiere, au depistat-o pe P. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 05 aprilie 2011, ora 01.15, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe V. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 05 aprilie 2011, ora 01.15, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe V. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 11.04.2011, in jurul orelor 18.00, agenti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 13 aprilie 2011, ora 05:20, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe D. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 17.04.2011, in jurul orei 09:10, agenti din cadrul Brigazii Rutiere au depistat, pe bd. ... GEORGE de 27 ani, din judetul Ilfov, care a stationat in mod voluntar, timp de aproximativ 50 de minute, intre orele 09:10 si 10:01, pe bd.
La data de 18 aprilie 2011, in jurul orei 18:20, agenti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe C. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.
La data de 21 aprilie 2011, ora 01:10, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe C. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 24 aprilie 2011, ora 22:40, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe P. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 26 aprilie 2011, ora 01:00, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe C. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 28 aprilie 2011, ora 18:30, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe B. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
google-analytics.com