Cautare

4210 de rezultate pentru "accidente rutiere 28 09 2009" (5.68 secunde)
Anual, intre 10-20% din accidente sunt cauzate de soferii obositi. Soferii obositi vinovati de accidente rutiere pot fi anchetati penal.
El a adaugat ca secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Eusebiu Pistru, directorul general al Autoritatii Rutiere Romana, Iancu Craciunoiu, si directorul Directiei Generale de Transporturi Rutiere din cadrul ministerului de resort, Sorin Sarbu, reprezinta un grup de interese pentru firmele de transport neautorizate.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o alta parte. ... Se intampla prin 2008-2009. ... Aduceti-va aminte cate astfel de evenimente rutiere au fost...
Prima serie de politisti detasati in Constanta, in cadrul programului "Litoral 2009", si-a incheiat ieri misiunea, schimband garda cu o noua serie de politisti sositi din tara.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III. De mentionat ca tatal lui Sorin Meliu, George Meliu lucreaza pentru Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta de aproximativ 25 de ani.
Se spera insa ca acest aspect se va solutiona din toamna, cand se intentioneaza deschiderea unui ghiseu special in sediul Politiei Rutiere. ... Reprezentantii DGFP spera insa ca aceasta problema sa se rezolve odata cu amenajarea unui ghiseu pentru incasarea acestei taxe, in incita Serviciului Politiei Rutiere.
"Nivelul despagubirilor acordate atat pentru daunele materiale, cat si pentru cele pentru vatamari corporale si deces in urma accidentelor rutiere, trebuie sa aiba in vedere compensarea materiala corespunzatoare a prejudiciului suferit dar, in acelasi timp, sa fie in acord si cu veniturile medii salariale existente la nivelul tarii noastre.
Mircea, dupa producerea tamponarii, nu s-a prezentat la Biroul Accidente cu Avarii pentru a declara accidentul, el fiind identificat la data de 28.02.2011. S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.
Suntem, din nou, pe primul loc, intr-un top european care nu ne face cinste, respectiv: numarul de decese in urma accidentelor rutiere, in 2021.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 3 din cadrul Brigazii Rutiere.
Conform statisticilor publicate de Comisia Europeana, anul trecut, aproximativ 20.600 de persoane au murit in urma accidentelor rutiere, fiind vorba, fata de 2021, de o crestere de 3%.
Aceasta are ca scop prevenirea vatamarii copiilor si adolescentilor prin accidente rutiere, prin formarea abilitatilor, competentelor si comportamentului rutier responsabil, in calitate de pietoni, biciclisti si, mai tarziu in calitate chiar de soferi.
- Sumele aferente amenzilor percepute pentru contraventii rutiere vor fi varsate intr-un cont unic deschis la Trezorerie, din care vor fi transferate ulterior catre primarii si care va fi verificat de catre Politie.
Tot in timp ce patrula in trafic i-a venit si ideea de a conversa cu soferii prin intermediul grupurilor destinate acestora de pe Facebook, unde, de cateva luni, a devenit o prezenta obisnuita postand sfaturi, noutati legislative, teste rutiere, ba chiar si dojene si fotografii cu urmarile unor accidente rutiere, devenind in scurt timp initiator de conversatii.
rata inflatiei, investitiile realizate, cresterea importului de gaze naturale necesare pentru acoperirea consumului (crestere ce poate fi generata, in principal, de temperaturile foarte scazute, de la 18% in luna decembrie 2009, la 35% in luna februarie 2010)", au declarat pentru GdS reprezentantii ANRE.
- Sa zicem ca demonstreaza cineva, cu probe-beton, ca alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate, si ca Geoana trebuia sa fie presedinte. ... fraudarea alegerilor din 2009 a fost premeditata. ... Iar masinaria pusa la punct in 2009 a lovit si la referendumul din 2012, si la prezidentialele din 2014.
In conditiile problemelor din anii electorali 2008 si 2009, capacitatea de fraudare a PDL nu trebuie subestimata pentru alegerile locale si parlamentare din 2012. Democrat-liberalii, asa cum s-a vazut in 2008 si 2009, sunt adevarati "magicieni ai exit-poll-urilor".
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
"In conditiile manifestarilor cauzate de recesiunea financiara globala, traficul pe canalele navigabile a suportat modificari, reusindu-se totusi, ca la finele primului trimestru sa se realizeze o depasire cu 5,63% fata de programul aprobat pe 2009 si cu 1,32% fata de aceeasi perioada a anului 2008", afirmat Zeicu.
google-analytics.com