Cautare

1661 de rezultate pentru "accidente rutiere 03012010 in bihor" (2.85 secunde)
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Biroul Permanent Judetean al PNL Bihor a decis ieri, intr-o reuniune extraordinara, ruperea protocolului cu PD. Liberalii ii acuza pe democrati ca au incalcat sistematic intelegerea politica si au critici dure la adresa liderului PD Bihor.
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare a doua parte. Raportul pe care l-am prezentat ieri (21 iulie 2011) in cadrul sedintei Consiliului Judetean al PSD Bihor.
USL sustine ca, in baza unei decizii a Curtii Constitutionale din 2005, PSD este singurul indreptatit sa aiba candidat la sefia Senatului. ... Vasile Blaga s-a nascut in data de 26 iulie 1956 in localitatea Petrileni, Bihor.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, in ultima luna, mai multe controale operative la 552 de agenti economici, dintre care 522 au fost sanctionati.
La data de 04 aprilie 2011, in jurul orei 11:00, B. ... La intrarea in pasajul subteran Unirii, a surprins si accidentat pe R. Doina de 70 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversare prin loc nepermis si fara sa se asigure.
La data de 10.04.2011, in jurul orei 03.35, un agent din cadrul Brigazii Rutiere, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
De ce mersul pe bicicleta e un risc tot mai mare in Romania Vremea buna i-a scos pe biciclisti din casa, dar, in acelasi timp, a crescut si numarul de accidente in care ei sunt implicati.
La data de 14.08.2011, in jurul orei 03.50, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos.
La data de 20 noiembrie 2011, in jurul orei 18:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere au depistat-o pe Sos. ... Monica de 27 de ani, din judetul Bacau, care conducea un autoturism marca Volvo avand o concentratie alcoolica de 0,70 mg/l alcool in aerul expirat.
La data de 25.11.2011, in jurul orei 02.55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd. ... Stefan de 24 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Ford avand o concentratie alcoolica de 0,54 mg/l alcool pur in aerul expirat.
b365.ro / Razie a politiei rutiere in Bucuresti, vineri dimineata. 15 soferi AU RAMAS FARA PERMIS In urma raziei organizate de Politia Rutiera in Bucuresti, vineri dimineata, 15 soferi au ramas fara permis. In doar 20 de minute, 15 soferi au fost opriti si amendati.
Solicitam conducatorilor auto sa circule cu atentie si sa respecte semnificatia indicatoarelor montate temporar in zonele mentionate. ACCIDENTE RUTIERE In ultimele 24 de ore, in Capitala s-au produs 7 accidente rutiere, soldate cu 8 persoane ranite usor.
SITUATIA APELURILOR PE 112 IN PERIOADA 31.12.2010, ORA 20.00- 03.01.2011, ORA 08.00 Nr.crt.
Delegatia Permanenta a PNL Bihor a decis, ieri, intr-o sedinta extraordinara, sa renunte la alianta cu filiala locala a PD, confirmand in unanimitate o decizie anterioara a Biroului Permanent Judetean al organizatiei.
Noua generatie de politicieni din Bihor a iesit la antrenament direct pe terenul seniorilor. Membrii Consiliului Judetean al Tinerilor Bihor (CJT) joaca cu tupeu modelul seniorilor. ... Ieri, la prima sedinta a Consiliului Judetean al Tinerilor Bihor, cei 35 de tineri politicieni si-au jucat impecabil rolurile de alesi ai judetului.
Dupa ce conducerea centrala a partidului a trecut la retragerea sprijinului politic pentru mai multi dintre membrii marcanti ai partidului lor, a venit si randul filialei Bihor de a face acest lucru cu doi dintre sefii de institutii.
Conducerea Consiliului Judetean Bihor a intrat in vizorul presedintelui PSD Bihor, Mihai Bar, care a inceput sa arunce sageti spre cei trei sefi de la CJ.
Pentru mitingul pro-Basescu organizat pe 9 mai de "Traian Boc" de la Cluj, la sediul PD Bihor, s-au inscris, pana ieri, 40 de simpatizanti.
Daca, in urma cu zece zile, decizia de a dizolva filialele PSD care obtinusera un procentaj de sub 20% la alegeri era contestata in principal de organizatiile judetene din Ardeal, Biroul Permanent National (BPN) al PSD a pus capat tensiunilor, stabilind coordonatorii pentru filialele in reorganizare.
google-analytics.com