Cautare

1255 de rezultate pentru "accidente de circulatie" (3.05 secunde)
Compania Allianz-Ţiriac Asigurari a lansat, luni, o pagina web prin intermediul careia clientii persoane fizice pot achizitiona online polite auto (RCA si CASCO) si de calatorii in strainatate, a anuntat asiguratorul.
Hotararea de Guvern privind modelul, continutul si modalitatea de depunere a declaratiei unice, care a fost introdusa de la 1 ianuarie 2011, a fost publicata in Monitorul Oficial in ultima zi din anul 2010.
In Romania, normal Daca tot nu avem decat vreo 300 de km de autostrada, inovam, frate! Adica le ingustam, tragem de ele, dar cerem si bani. Nu ati auzit de autostrada cu o singura banda pe sens?
Banciu, declaratii neasteptate despre moartea lui Iovan si a studentei Radu Banciu a vorbit, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii sale de pe B1 TV, despre accidentul aviatic care a avut loc in Muntii Apuseni.
Carl Kruger, senator al New York-ului, propune interzicerea utilizarii in oras a echipamentelor electronice de catre pietonii care intentioneaza sa traverseze strada, asta daca nu vor sa primeasca o amenda de 100$.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
A trecut jumatate de an din viata copilului vostru, astfel ca acum va indreptati cu pasi repezi spre prima aniversare.
Stopul cardio-respirator poate avea doua tipuri de cauze: Accidente acute, ce pot fi produse de:
Furia mareste riscul de infarct si atac cerebral Mai expuse acestui pericol sunt persoanele cu suferinte cardiovasculare In primele doua ore dupa o criza de furie, riscul de infarct miocardic se multiplica de cinci ori si riscul de ruptura a unui anevrism cerebral de sase ori.
Beneficiile uleiului din radacina de ghimbir pot fi atribuite proprietatilor sale digestive, carminative, expectorante, antiseptice, anti analgezice, inflamatoare si afrodisiace. Beneficiile acestui ulei includ capacitatea sa de a trata problemele de stomac, greata, accidente vasculare cerebrale, inima, indigestie, inflamatii, probleme respiratorii, tulburari menstruale, etc.
Romania, tara cu cele mai multe puncte energetice din lume Romania este tara cu cele mai multe puncte energetice de pe Planeta, spun specialistii. Sunt zone unde inexplicabil oamenii simt o stare de bine, liniste si echilibru si uneori chiar s-au vindecat de diverse boli.
Accidente cardiovasculare. ... Magda Marincovici) Sinucideri, accidente cardivoasculare si patologii. ... Intre 2008 si 2010, Inserm pune pe seama cresterii somajului 584 de sinucideri.
Doina Dimulescu, cardiolog si managerul Spitalului de Urgenta Universitar Elias, atrage atentia ca suplimentele si ceaiurile pot reduce eficacitatea medicamentelor cardiovasculare, ne spune care sunt valorile optime ale tensiunii arteriale, ce este tensiunea normala inalta, ce se ascunde in spatele tensiunii arteriale oscilante.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti:
Ies la iveala informatii noi in cazul politistului din Buzau arestat dupa ce a provocat doua accidente la distanta de cateva minute, saptamana trecuta. ... Tot el, in 2018, ar fi provocat un accident mortal, in care o tanara de 21 de ani a murit.
Un avion MiG-21 LanceR si un elicopter IAR 330-Puma s-au prabusit, opt oameni au murit in cele doua accidente aviatice. Este vorba despre pilotul avionului, care executa misiuni de patrulare aeriana deasupra Dobrogei, si cei sapte militari aflati in elicopterul care a plecat de urgenta in cautarea pilotului.
Statistic, in luna august au loc cele mai multe accidente. Titi Aur, expert in conducere defensiva, a explicat la Antena 3 care sunt principalele cauze ale tragediilor de pe soselele din Romania, dar si motivul pentru care Autostrada Soarelui a devenit drumul mortii.
numarul mare de accidente din Romania este cauzat de starea proasta a drumurilor, de lucrarile de intretinere intarziate peste termen, de lipsa soselelor de centura si de utilitatea mult prea mica atribuita autostrazilor.
Strazile patriei sunt bantuite de tot mai multi soferi care nu au nicio treaba nu cu responsabilitatea, ca asta e deja prea mult pentru multi dintre ei, ci cu simplul fenomen al gandirii. ... grandomanie, bravura si lipsa de luciditate.
Exista sinucideri din dragoste, sinucideri legate de anotimp, sinucideri legate de aflarea unei vesti triste, sinucideri datorate crizei economice prin care trecem. Nu numai autoritatile din SUA sint ingrijorate de numeroasele cazuri de sinucidere din ultima vreme, provocate de criza financiara, ci si autoritatile romane.
google-analytics.com