Cautare

4182 de rezultate pentru "accidente rutiere 28 09 2009" (2.55 secunde)
Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta prin care valoarea punctului amenzii rutiere este plafonata la 145 de lei. ... Masura plafonarii valorii punctului de amenda va fi insotita de actiuni cu caracter preventiv in domeniul sigurantei rutiere, prevenirea accidentelor fiind principala prioritate a Politiei Rutiere.
Oprirea vehiculelor pe drumurile publice se realizeaza prin executarea semnalelor regulamentare de catre politistul rutier sau, dupa caz, de catre politistul de frontiera, atunci cand constata incalcari ale normelor rutiere ori in situatia in care exista indicii temeinice despre savarsirea unei contraventii ori a unei fapte de natura penala, pentru identificarea persoanelor care au comis astfel de fapte si a bunurilor care fac obiectul urmaririi, precum si pentru verificarea detinerii de catre conducatorii vehiculelor a documentelor prevazute de lege.
Criza financiara a facut ca tot mai putine persoane sa fie interesate de achizitionarea unei masini noi, asa incat numarul inmatricularilor noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor a scazut, in semestrul I din 2009, cu 17,4% fata de perioada similara a anului trecut, iar cel al inmatricularilor noi de vehicule pentru transportul marfurilor cu 48%.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Prin lansarea portalului de vanzari online www.astraonline.ro de miercuri, 2 decembrie 2009, Astra Asigurari devine prima companie care pune la dispozitia clientilor sai 5 (cinci) dintre cele mai solicitate si necesare produse de asigurare.
Sunt interesante si cazurile Chinei, Moldovei si statului filipinez care, desi nu figureaza in clasamentul statelor cu cele mai multe accidente, apar totusi in situatia cazurilor mortale inregistrand 3-4 decese in 2007.
Unii chiar au suferit accidente grave:
oameni suferinzi, raniti in diverse accidente.
Mai putine accidente de munca Un lucru imbucurator il reprezinta faptul ca in prima jumatate a anului in curs s-a constatat o reducere a numarului de persoane accidentate fata de aceeasi perioada din 2006.
In cursul acestui an inspectorii de munca au aplicat 34 de sanctiuni, in cuantum total de 148.000 lei, angajatorilor ai caror salariati au suferit accidente mortale de munca.
De ce Romania se afla printre tarile cu risc ingrijorator de accidente vasculare ? ... In tara noastra, se inregistreaza 300 de accidente vasculare cerebrale noi, fata de 200, care reprezinta media europeana.
Cum trebuie sa reactioneze soferii In intersectiile bucurestene, in zonele in care au loc in mod frecvent accidente de circulatie, a fost amplasat un nou nou indicator:
Neatentia - activitati care te distrag de la condus Pare un cliseu pe care l-ati auzit de mai multe ori, dar neatentia si desfasurarea in timpul conducerii a altor activitati care te distrag de la condus, pot duce la accidente.
- Medicul care da avizul poate fi tras la raspundere - Legea se aliniaza la UE - Riscul de accidente creste exponential Conform unui ordin de ministru, incepand cu anul viitor, soferii care au probleme cu inima sau diabet nu vor mai putea conduce.
Casatorita cu medicul de recuperare Cornel Brotac, cantareata a pregatit un eveniment extrem de important, mai precis lansarea Fundatiei Credinta si Dragoste, o asociatie pe care Denisa a infiintat-o alaturi de sotul ei si care se ocupa de recuperarea victimelor accidentelor rutiere, a persoanelor cu deficit motor dar si a celor care au nevoie de ingrijiri medicale la domiciliu.
Unele companii au anuntat insa ca vor oferi tarife reduse pentru clientii care nu au fost implicati in accidente rutiere, in timp ce pentru ceilalti preturile vor fi ceva mai mari.
Jurnalistul a spus ca este irelevant faptul ca in aceasta tragedie au murit doi oameni, dat fiind faptul ca multi alti romani isi pierd viata in accidente cumplite, mai precis in accidente rutiere.
Principalele echipamente vizate sunt telefoanele mobile care, din cate se pare, sunt un factor care favorizeaza producerea de accidente rutiere in care sunt implicati pietoni.
google-analytics.com