Cautare

4182 de rezultate pentru "accidente rutiere 28 09 2009" (3.12 secunde)
Accidente La locul de munca, efectele somnului insuficient se manifesta prin eficienta redusa, productivitate scazuta, erori si accidente. ... Un studiu a descoperit ca soferii ce relateaza ca dorm mai putin de 7 ore pe noapte au un numar mult mai mare de accidente.
Exista doua tipuri principale de accidente vasculare: - Accident vascular cerebral ischemic - Acest tip este intalnit in majoritatea cazurilor (aproximativ 80-85%) de accidente vasculare cerebrale.
Acestea sint doar citeva dintre incalcarile legislatiei rutiere pentru care taximetristii galateni au fost sanctionati de lucratorii Serviciului Judetean al Politiei Rutiere.
Propunerea de directiva europeana formulata la ultima sedinta a Parlamentului European are ca obiectiv ridicarea standardelor in domeniul gestionarii sigurantei rutiere, inclusiv studii de impact, audit si inspectii legate de siguranta. ... O mai buna gestionare a infrastructurii rutiere ar reduce considerabil numarul anual al victimelor accidentelor rutiere.
Dezvoltarea infrastructurii rutiere, prima prioritate Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a explicat vineri ca pentru fluidizarea traficului sunt necesare mari investitii in infrastructura rutiera, precum continuarea inelului principal de circulatie, in nodurile rutiere de la Razoare si Piata Sudului si inchiderea acestuia pe arcul nordic, precum si realizarea nodului rutier Ciurel-Virtutii-Splaiul Independentei, informeaza agerpres.ro.
La inceputul acestei saptamani, politistii de politie rutiera, sub coordonarea Directie Rutiere - I.G.P.R., au actionat pe DN2, pentru prevenirea si combaterea abaterilor de la normele rutiere savarsite in trafic, de catre conducatorii de motociclete si mopede.
Pana va fi gata autostrada promisa, singura legatura intre Capitala si judetele din nordul Moldovei este drumul european E 85, sau DN 2, care a capatat un renume trist din cauza numarului mare de accident rutiere.
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Nu mai departe de ieri, pana la ora pranzului, in Constanta avusesera loc patru accidente rutiere, toate...
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti.
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Majoritatea autoturismelor implicate in accidente rutiere grave sunt potrivit unui reprezentant al Politiei Rutiere cele de fabricatie straina.
Mai exact, din decembrie 2006 pana in prezent s-au inregistrat 515 accidente auto cauzate de viteza, fata de aceeasi perioada din 2005-2006, cand s-au intamplat 620 de astfel de cazuri, soldate cu raniri grave si morti, potrivit Politiei Rutiere.
Actiunea "Speed Operation" se desfasoara in perioada 22-28 august sub egida Tispol si are ca scop reducerea numarului de accidente provocate de viteza excesiva si asigurarea unui climat de siguranta rutiera.
La finele anului 2007, CSA a emis Ordinul 11/2007 referitor la punerea in aplicare a Normelor privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 5 din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 4 din cadrul Brigazii Rutiere.
google-analytics.com