Cautare

4180 de rezultate pentru "accidente rutiere 28 09 2009" (2.81 secunde)
Se spera insa ca acest aspect se va solutiona din toamna, cand se intentioneaza deschiderea unui ghiseu special in sediul Politiei Rutiere. ... Reprezentantii DGFP spera insa ca aceasta problema sa se rezolve odata cu amenajarea unui ghiseu pentru incasarea acestei taxe, in incita Serviciului Politiei Rutiere.
"Nivelul despagubirilor acordate atat pentru daunele materiale, cat si pentru cele pentru vatamari corporale si deces in urma accidentelor rutiere, trebuie sa aiba in vedere compensarea materiala corespunzatoare a prejudiciului suferit dar, in acelasi timp, sa fie in acord si cu veniturile medii salariale existente la nivelul tarii noastre.
Mircea, dupa producerea tamponarii, nu s-a prezentat la Biroul Accidente cu Avarii pentru a declara accidentul, el fiind identificat la data de 28.02.2011. S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 3 din cadrul Brigazii Rutiere.
Aceasta are ca scop prevenirea vatamarii copiilor si adolescentilor prin accidente rutiere, prin formarea abilitatilor, competentelor si comportamentului rutier responsabil, in calitate de pietoni, biciclisti si, mai tarziu in calitate chiar de soferi.
- Sumele aferente amenzilor percepute pentru contraventii rutiere vor fi varsate intr-un cont unic deschis la Trezorerie, din care vor fi transferate ulterior catre primarii si care va fi verificat de catre Politie.
Tot in timp ce patrula in trafic i-a venit si ideea de a conversa cu soferii prin intermediul grupurilor destinate acestora de pe Facebook, unde, de cateva luni, a devenit o prezenta obisnuita postand sfaturi, noutati legislative, teste rutiere, ba chiar si dojene si fotografii cu urmarile unor accidente rutiere, devenind in scurt timp initiator de conversatii.
Prima serie de politisti detasati in Constanta, in cadrul programului "Litoral 2009", si-a incheiat ieri misiunea, schimband garda cu o noua serie de politisti sositi din tara.
De altfel, directorul Arhivelor Nationale este de parere ca cel putin una dintre solutiile propuse va rezolva si problema sediului unei alte institutii subordonate Ministerului Administratiei si Internelor, si anume a Serviciului Politiei Rutiere Constanta, plimbat in ultimii ani prin mai multe locatii.
Autoritatile romane vor sa dezvolte transporturile pe rauri, in contextul in care la nivel european este una dintre solutiile la presiunea crescanda exercitata de transporturile rutiere si feroviare, a declarat Traian Basescu, citat de Mediafax, la conferinta paneuropeana de transporturi pe cai navigabile interioare, desfasurata la Palatul Parlamentului.
Problema o constituie proasta amplasare a intrarii supermarketului, din cauza clientilor fiind provocate adevarate ambuteiaje rutiere. ... Pe langa aceasta, numarul accidentelor rutiere, de cele mai multe ori datorate vitezei, au crescut drastic.
În cazul fericit în care automobilele sunt înmatriculate în România, tot dureaza câteva zile pâna când parvin informatiile de la Biroul Politiei Rutiere privind proprietarii.
Executivul a adoptat pe 28 octombrie o HG privind reglementarea furnizarii si transportului rutier de bunuri divizibile pe drumurile publice din Romania.
La stabilirea amplasamentului lucrarilor s-a avut in vedere indeplinirea cumulativa a urmatoarelor cerinte tehnico-economice si economico-sociale, realizarea legaturii rutiere directe intre zona de Nord si zona de Sud a Portului Constanta, precum si realizarea conexiunii rutiere intre podul de la gura Canalului Dunare - Marea Negara, varianta ocolitoare a municipiului Constanta si autostrada Bucuresti - Constanta.
Decizia Ministerului Transporturilor de a aduce modificari contractului colectiv de munca, pare sa nemultumeasca angajatii Autoritatii Rutiere Romane, in conditiile in care noile reglementari le interzice specialistilor ARR sa fie asociati sau administratori la firme de transport, sa predea cursuri pentru atestate de transport sau sa aiba scoli de soferi.
Domeniile cele mai tentante pentru investitorii chinezi sunt cel energetic si cel al infrastructurii rutiere, potrivit unei informatii transmise de Ministerul Economiei la solicitarea HotNews.ro.
La solicitarea ZF, CNADNR a trimis rezultatele recensamantului general al circulatiei rutiere, realizat in 2010.
5/2011 privind cresterea sigurantei rutiere. ... 5/2011 pentru aprobarea unor reglementari privind cresterea siguranței rutiere, care modifica unele articole din OUG nr. ... 109/2005 privind transporturile rutiere.
In locul acestuia, raman insa tot mai multe gropi si un carosabil de multe ori impropriu unei circulatii rutiere normale intr-o tara europeana, in Europa secolului XXI. Fireste ca toate acestea reclama actiuni energice din partea guvernantilor si ample lucrari de reabilitare a infrastructurii rutiere.
google-analytics.com