Cautare

4343 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 bihor pocola" (3.71 secunde)
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o parte. ... La momentul respectiv, s-a pus problema ca aceste radare sunt o afacere a Politiei Rutiere si asa mai departe.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 5 din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.01, T.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
La data de 9 noiembrie 2010, in jurul orei 23.50, G. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 09 noiembrie 2010, in jurul orei 16.00, C.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
In Bihor, barometrul PD indica cu totul alte nuante politice. ... Paleta Bihorului Potrivit sondajului intern al PD, la nivelul judetului Bihor, diferenta dintre democrati si liberali este de circa 5 procente. Cu 25% din preferintele electoratului bihorean, PD Bihor se situeaza cu trei puncte sub cotatia nationala.
Stampilele si buletinele de vot ale bihorenilor vor fi ridicate direct de la Bucuresti sub semnatura prefectului si a presedintelui Tribunalului Bihor. ... Prefectura Bihor s-a incadrat in programul calendaristic care reglementeaza organizarea si desfasurarea referendumului national din data de 19 mai.
Presedintele Consiliului Judetean Bihor, Kiss Alexandru, risca sa fie chemat in instanta de consilierul judetean din partea PRM Bihor Felix Cozma. Acesta a declarat, in conferinta de presa de ieri, ca presedintele CJ Bihor a comis un fals cand si-a prezentat declaratiile de avere in anii 2005 si 2006.
Daca Ilie Bolojan a confirmat asteptarile, Radu Tarle a fost surpriza placuta Sediul PNL Bihor gazduit ieri o conferinta de presa la care a participat alaturi de presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa si de vicepresedintele Valeriu Boeriu si secretarul de stat din Ministerul Internelor si Reformei Administratiei Paul Victor Dobre.
Chiar daca, la nivel national, Markó Béla sustine ca a incheiat definitiv negocierile cu PCM, se pare ca in Bihor lucrurile stau cu totul altfel.
Consiliul Judetean al PSD Bihor s-a intrunit la finele saptamanii trecute pentru a decide ce pozitie va lua filiala in sedinta Comitetului Executiv al PSD care a avut loc ieri.
Bihor: ... Peste 350 de persoane vor participa, sambata, la Oradea, la o intalnire a primarilor, alesilor locali si judeteni si parlamentarilor din judetul Bihor apartinand USL, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa liderul PNL Bihor, senatorul Cornel Popa.
Federatia Patronilor Bihor, prin departamentul "dealeri-auto" a venit in intampinarea firmelor private din acest domeniu de activitate care au dorit sa se informeze despre taxa de inmatriculare, organizand, luni, o masa rotunda pe aceasta tema la Hotelul Continental.
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, ieri, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile). Evenimentul, organizat de Agora Media impreuna cu Federatia Patronilor Bihor, s-a desfasurat in sala de conferinte a Hotelului Nevis.
Camera de Comert si Industrie Bihor si firma Gieffe Corporate, membra a Grupului ETEA Sicurezza, au organizat seminarul cu tema:
Federatia Patronilor Bihor, in calitate de beneficiar al proiectului finantat prin Programul PHARE CBC 2005 Romania - Ungaria cu tema "Cooperarea transfrontaliera a IMM-urilor din Bihor si Szabolcs-Szatmár-Bereg - Ungaria" in domeniul panificatiei, transporturilor si constructiilor, a organizat ieri un forum pentru activitatea din proiect "Actiune de cooperare transfrontaliera - forumul romano-maghiar - 2 zile".
Federatia Patronilor Bihor, impreuna cu Consiliul Local al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Bihor, Camera de Comert si Industrie Bihor si Asociatia Investitorilor Italieni UNIMPRESA au organizat, miercuri seara, la hotelul Silver din Oradea, prima "Intalnire campeneasca" in care oaspetii de onoare au fost reprezentantii autoritatilor locale, in special primarul Oradiei, Ilie Bolojan, si presedintele Consiliului Judetean, Radu Tirle.
Pentru acest lucru, bihorenii trebuie sa ceara Casei de Asigurari de Sanatate Bihor eliberarea Cardului European de Asigurat. ... Certificatul de inlocuire a Cardului European este gratuit si este emis de casele de asigurari de sanatate, in cazul bihorenilor Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) Bihor.
Cele patru organizatii patronale bihorene, respectiv Federatia Patronilor Bihor, Consiliul Local al IMM, Camera de Comert si Industrie Bihor si Asociatia Oamenilor de Afaceri Italieni Unimpresa, au prezentat, ieri, un raport al activitatilor comune pe 2008 si modul in care mediul de afaceri va reactiona in fata iminentei crize economice care va lovi anul acesta si Bihorul.
google-analytics.com