Cautare

1614 de rezultate pentru "accidente rutiere 03012010 in bihor" (2.59 secunde)
Potrivit unui document al Ministerului Transporturilor, semnat de ministrul interimar (demis) Radu Berceanu, in prezent se afla in faza de constructie 4 autostrazi: ... In acest an vor fi dati in folosinta 42 de kilometri din autostrada Transilvania, pe tronsonul Campia Turzii - Gilau.
Lucratori ai Biroului Cercetari Accidente Rutiere soldate cu victime, din cadrul Brigazii Rutiere, l-au identificat pe D.
La data de 16 septembrie 2010, in jurul orei 18.10, B. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, situat pe str. Blejoi, a intrat in coliziune cu un autovehicul marca VW Transporter, care la iesirea din curtea imobilului nu a a acordat prioritate de trecere.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
La data de 14 februarie 2011, in jurul orei 19.15, U. ... ISABELA de 21 de ani, din Bucuresti care s-a angajat in traversarea strazii pe marcajul pietonal marcat si semnalizat corespunzator. In urma accidentului, tanara a fost internata in spital.
La data de 13 martie 2011, in jurul orei 17:10, H. ... Agricultori, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea" situatie in care a intrat in coliziune cu o autoutilitara marca Citroen Jumpy condusă
La data de 27 martie 2011, in jurul orei 10:30, agenti de siguranta publica din cadrul Secyiei 11 Politie, l-au depistat pe Calea Vitan, sectorul 3, pe M.
La data de 18.12.2011, in jurul orei 01.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... Vasile de 22 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Opel avand o concentratie alcoolica de 0,46 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Deputatul Cornel Popa a castigat duminica cel de-al doilea mandat de presedinte al filialei PNL Bihor, el fiind singurul care si-a depus candidatura pentru aceasta functie.
In opinia parlamentarilor UDMR, mai exista o speranta. Deputatul Lakatos Péter a sustinut ieri, in conferinta de presa, ca Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, legea care prevede aprobarea planului de amenajare pe teritoriul national.
Liderii PD si UDMR Bihor si-au tras echipa de fotbal, pe bani publici, si fac ce vor cu ea, dar si cu sperantele microbistilor bihoreni. Vistieriile municipiului Oradea si ale judetului au ramas larg deschise pentru finantarea in continuare a clubului FC Bihor.
In replica, purtatorul de cuvant al PNL Bihor le spune semnatarilor scrisorii sa mediteze intai la propriilor erori politice.
Dizolvarea Biroului Permanent Local (BPL) al organizatiei Oradea de catre Delegatia Permanenta Teritoriala a PNL a tulburat apele in cadrul filialei judetene a liberalilor bihoreni. ... "Statutul a fost grav incalcat, iar cea mai grava problema este faptul ca sedinta nu a fost convocata in termen.
In timp ce liderii PD Bihor trateaza cu calm campania electorala pentru referendum, liberalii au un stil mai direct si mai virulent. ... Cel putin in prima parte a campaniei, liderii PD Bihor spun ca nu vor organiza mitinguri si agape electorale pentru sustinerea presedintelui suspendat Traian Basescu.
Organizatia PLD Bihor nu este inca decisa daca il va ataca sau nu in instanta pe primarul din comuna Varciorog, Cociuba Vasile, chiar daca intr-un comunicat trimis marti pe adresa redactiei, se arata ca urmeaza a-l actiona in instanta pe primarul liberal.
Tõkés spune ca, in campania referendumului din 17-23 septembrie, liderii bihoreni ai Uniunii au "cumparat" o serie de preoti reformati, incercand sa-i transforme in "clientela politica".
Candidatul PNL pentru sefia Consiliului Judetean Bihor, Radu Tarle, impreuna cu echipa sa de consilieri, printre care se numara Lucia Varga si Dumitru Voloseniuc, sunt revoltati de modul in care adversarii lor politici fac campanie electorala.
Secretarul de stat din Ministerul Internelor si Reformei Administratiei Paul Victor Dobre a efectuat ieri o vizita in judetul Bihor, facand o vizita la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.
Senatorul Alexandru Athanasiu considera mediocre rezultatele obtinute de catre filiala PSD Bihor in alegerile locale din iunie 2008. "Rezultatele obtinute la alegerile locale din acest an sunt medicocre spre slabe in comparatie cu alegerile parlamentare din 2004 si mediocre spre slab cu alegerile locale din 2004.
Dupa ce la inceputul saptamanii trecute liberalii au anuntat ca isi vor desemna candidatii pentru Parlamentul Romaniei in 10 zile, spre sfarsitul saptamanii si reprezentantii PDL Bihor s-au intalnit pentru a trimite la Bucuresti lista cu cei care doresc sa candideze.
google-analytics.com