Cautare

1614 de rezultate pentru "accidente rutiere 03012010 in bihor" (3.39 secunde)
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. ... Sa ne aducem aminte ca in 2008 au urmat doua Ordonante de Urgenta care au modificat legislatia in sensul unei relaxari.
La data de 11 iulie 2011, in jurul orei 10:00, M. ... Cand a ajuns in apropiere de statia R.A.T.B. ... Petra de 78 de ani, din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nemarcat si fara sa se asigure.
La data de 11 septembrie 2011, in jurul orei 18:00, D. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... In urma accidentului a rezultat ranirea grava a conducătorului mopedului, care de la spital, a fost indrumat la domiciliu.
La data de 23 septembrie 2011, in jurul orei 08:00, J. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 111, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers catre stanga, moment in care a acrosat un autoturism marca Ford, condus de G.
La data de 18.11.2011, in jurul orei 23.20, C. ... Liviu Rebreanu, in timp ce efectua virajul catre stanga, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Toyota Yaris, condus din sens opus de P. ... In urma coliziunii taximetrul s-a rasturnat pe plafon.
La data de 20 noiembrie 2011, in jurul orei 20:15, S. ... Vatra Luminoasa, nu a respectat semnificatia culorii rosii a semaforului electric, situatie in care a surprins si accidentat pe P.
Lucian Dinita, Seful Politiei Rutiere, a vorbit in aceasta seara, la B1TV, la Breaking News, despre pericolele conducerii sub influenta bauturilor alcoolice.
Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a facut ieri o vizita in judetul Bihor.
Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a facut ieri o vizita in judetul Bihor.
Sala mare a Consiliului Judetean Bihor a gazduit, ieri, lansarea programului intitulat "Strategia Nationala de Export pe 2006".
Liderul PNL Bihor, Cornel Popa, a confirmat ieri ca prefectul judetului, Ilie Bolojan, a fost propus pentru postul de secretar general al Guvernului, in locul lui Radu Stroe, si a precizat ca, din informatiile pe care le are, Bolojan a acceptat acest post.
In campania electorala, micuta filiala a Partidului Liberal Democrat din Bihor a ajuns calul de bataie al sustinatorilor presedintelui suspendat Traian Basescu.
Cele doua grupari urmeaza sa-si imparta functiile de conducere in noul Partid Democrat Liberal. Formarea noului "partid prezidential" prin contopirea Partidului Democrat cu Partidul Liberal Democrat n-a surprins pe nimeni in afara de membrii celor doua formatiuni politice.
Conducerea PSD Bihor este mai prudenta si este mai rezervata in declaratii. Mihai Bar, inca presedinte al PSD Bihor Presedintele filialei Bihor a PSD sustine ca decizia venita de la centru este nestatutara.
Impartirea judetului Bihor pe colegii electorale nu a fost usor de realizat in conditiile in care pentru deputati trebuie constituite noua colegii, iar pentru senatori, patru.
Filiala PRM Bihor pare a fi cea mai linistita organizatie politica parlamentara din judet, desi alegerile parlamentare se apropie.
Conform liderului PSD Claudiu Pop, organizatia judeteana spera sa obtina peste 20% dintre voturile bihorenilor si sa trimita in parlament candidati care sa reprezinte cu cinste judetul Bihor.
Presedintele UDMR Bihor, Kiss Alexandru, a spulberat visele pedelistilor de a forma o coalitie cu UDMR la nivel local, indiferent de ce decizie s-ar lua la nivel central. ... Atat a durat ieri sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Bihor.
Luni, la Prefectura Bihor a avut loc intalnirea dintre primarii localitatilor bihorene si conducerile Directiei Generale pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Bihor, OJCA Bihor, APIA Bihor in legatura cu imbunatatirea ritmului de depunere a cererilor de sprijin in cadrul schemei de plati directe.
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, azi, la 9:30, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
google-analytics.com