Cautare

1614 de rezultate pentru "accidente rutiere 03012010 in bihor" (2.93 secunde)
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "EDUCATIA RUTIERA - PRIORITATE ABSOLUTA", pe care o puteti citi in continuare. ... "Copii lasati nesupravegheati, morti in accidente rutiere ;
Politia Romana a decis ca in 88 de localitati din tara limita de viteza pentru autoturisme sa creasca de la 50 km/h la 70 km/h pentru autovehiculele din categoriile A si B. ... In 2010, in Romania, au avut loc 9.213 accidente grave.
Seful Politiei Rutiere: Avem multe accidente stupide pe sosele Seful politiei rutiere, Lucian Dinita, a declarat ca Romania se afla sub media Uniunii Europene in ceea ce priveste numarul accidentelor. "In perioada 2009-20010 ne aflam sub media UE la numarul accidentelor. Ne aflam si in acest an.
Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta au inregistrat, in 2008, 132 de accidente de munca. Dintre acestea, 13 au fost extrem de grave, caci s-au soldat cu decese, iar alte 114 cu incapacitate temporara de munca si cinci cu incadrare in grade de invaliditate.
Sa se tina cont de raspunderea personala a soferului masinii in baza CNP-ului Asociatia service-urilor auto independente (ASSAI) a transmis luni catre ASF si asiguratori propuneri care ar imbunatati modul de calcul al pretului politei RCA.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ... Maria de 45 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
La data de 14 octombrie 2010, in jurul orei 21.30, U. ... Cand a ajuns in dreptul refugiului statiei RATB "Pridvorului" a surprins si accidentat grav o persoana de sex feminin de aproximativ 30 - 35 ani, care a ramas neidentificata.
La data de 9 noiembrie 2010, in jurul orei 23.50, G. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, datorita vitezei a pierdut controlul asupra directiei de mers, situatie in care a intrat in coliziune cu o autoutilitara marca Iveco, care se afla parcat regulamentar pe partea dreapta.
La data de 16 noiembrie 2010, in jurul orei 08:30, N. ... Bucurestii Noi, nu s-a asigurat la efectuarea virajului dreapta, moment in care a surprins si accidentat grav pe P.
La data de 23 noiembrie 2010, in jurul orei 11:20, O.
La data de 08 martie 2011, in jurul orelor 15.00, T. ... Iuliu Maniu nu a respectat semnificatia culorii rosie a semaforului electric intrand in coliziune cu un autoturism marca Citroen C1, condus de B.
Agricultori, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de C.
La data de 25.03.2011, in jurul orelor 14.00, B. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 3, nu s-a asigurat la executarea manevrei de mers inapoi, moment in care a surprins si accidentat grav pe P.
La data de 16 aprilie 2011, in jurul orei 13:20, S. ... Matei Voievod, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Audi A4 condus pe sos. ... Alexandra de 23 de ani, din Bucuresti, care a patruns in intersectie la culoarea galbena a semaforului electric.
La data de 20 aprilie 2011, in jurul orei 18:00, A. Safadi de 45 de ani, cetatean sirian cu domiciliul in Bucuresti, a condus un autoturism marca VW Caddy pe sos.
La data de 26 aprilie 2011, in jurul orei 16:00, C. ... Cand a ajuns la intersectia cu Calea Vitan, a circulat pe terasamentul liniilor de tramvai si nu a respectat semnificatia indicatorului "Ocolire" instalat la inceputul refugiului pietonal, situatie in care a surprins si accidentat pe T.
Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... ANA de 87 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. ... MARIA de 19 ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. ... n cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 71, nu a pastrat o distanta corespunzatoare in mers, tamponand in spate un autoturism marca BMW, condus de S. GHEORGHE de 52 de ani din Bucuresti, care circula in aceeasi directie si oprise la nivelul marcajului pietonal.
google-analytics.com