Cautare

1197 de rezultate pentru "accidente de circulatie" (2.45 secunde)
Au votat ca depasirea vitezei legale cu maximum 20 km/h, vorbitul la mobil si nepurtarea centurii de siguranta sa fie sanctionate cu avertisment la prima abatare. ... Sa ne aducem aminte ca in 2008 au urmat doua Ordonante de Urgenta care au modificat legislatia in sensul unei relaxari.
Raed Arafat, implicat intr-un accident de circulatie pe DN 2 Subsecretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a fost implicat miercuri dimineata, intr-un accident de circulatie produs pe DN 2, in localitatea ialomiteana Cosereni.
Pentru a nu bloca traficul din zona centrala a Craiovei, Comisia de Sistematizare a Circulatiei a decis ca lucrarile la pasajul subteran vor lua amploare doar dupa ce se va putea circula prin Valea Vlaicii Suprapunerea lucrarilor de la pasajul suprateran, inceput cu aproape un an in urma, cu cele de la pasajul subteran, care vor incepe efectiv de vineri, ar putea bloca definitiv centrul Craiovei.
Fiind la inceput de an am considerat ca este bine sa trecem in revista ce ai voie, ce nu ai voie si ce este obligatoriu sa faci cand esti pe bicicleta.
- A te deplasa cu masina pe strada inseamna si reguli de circulatie si de conducere defensiva si putem discuta despre ce inseamna sau unde sunt diferente intre reguli defensive si reguli de circulatie, dar cand pe doua benzi asteapta toata lumea la semafor si tu te duci pe linia de tramvai si te bagi in fata.
Ministrul Muncii, Paul Pacuraru, considera ca sindicalistii nemultumiti de bugetul pe 2008 sunt neinformati, avand in vedere ca, desi Parlamentul a aprobat unele amendamente aduse de acestia legii bugetului, revendicarile se regasesc inca pe agenda discutiilor care vor avea loc luni la Cotroceni.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, la Brasov, ca in orice tara civilizata unde s-ar fi petrecut trei accidente majore de cale ferta din cauza infrastructurii deficitare ministrul Transporturilor si-ar fi depus demisia de onoare, insa nu se asteapta de la Radu Beceanu sa faca acest lucru.
Piata romaneasca a asigurarilor auto va depasi un miliard de euro in 2006. Spre comparatie, in 2005 volumul primelor subscrise pe acest segment a fost de 930 de milioane de euro.
In plus, ele sunt obligatorii pentru posesorii de autoturisme. De la 1 ianuarie 2007, o data cu aderarea Romaniei la UE, soferii romani ar putea plati cu 40% mai mult pentru politele de raspundere civila auto (RCA), estimeaza analistii din piata.
Exista pe piata auto diferite tipuri de masini a caror siguranta in cazul unui impact puternic este mai mica sau mai mare in functie de dotarile tehnice pe care le au. Majoritatea autoturismelor implicate in accidente rutiere grave sunt potrivit unui reprezentant al Politiei Rutiere cele de fabricatie straina.
Tintele companiilor de asigurari sunt persoanele cu varste cuprinse intre 35 si 45 de ani, mult mai dispuse sa incheie o polita. Potentialii clienti prefera sa investeasca in alte instrumente financiare decat sa se gandeasca la moarte sau accidente.
Factorii care stau la baza acestei scumpiri ar fi modificarea structurii parcului auto, cresterea tarifelor practicate de service-uri si rata daunelor in caz de accident pe care firma de asigurari trebuie sa o acopere.
Rata daunelor, frecventa accidentelor si neperformanta politelor CASCO au determinat companiile de asigurari sa treaca la un sistem nou de calcul al tarifelor, tinând cont de mai multe criterii de determinare a gradului de risc pe care îl reprezinta un asigurat. Cuantumul politei de asigurare auto CASCO se va calcula în functie de o serie de criterii, astfel încât polita va fi personalizata pentru fiecare client.
Majorarea pretului la energia electrica pe care o platesc minerii din Valea Jiului ar putea fi sursa de venituri prin care ortacii sa beneficieze de asigurari de viata.
Majorarea pretului la energia electrica pe care o platesc minerii din Valea Jiului ar putea fi sursa de venituri prin care ortacii sa beneficieze de asigurari de viata.
Marile centrale sindicale sustin ca reducerea contributiilor sociale decisa de Guvern pentru anul 2008 va fi in favoarea angajatorilor, si nu a angajatilor, si acuza Executivul de lipsa unei strategii pentru cheltuirea banului public.
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
„În timpul controalelor efectuate în trimestrul III, au fost identificati si sanctionati 59 de angajatori pentru care desfasurau activitate fara a avea întocmite contracte individuale de munca 85 de persoane.
Contributia de asigurari sociale nu se mai datoreaza asupra sumelor reprezentand venituri primite in baza unor conventii civile sau contracte de colaborare. Aceasta se datoreaza legii de aprobare a OUG 91/2007 pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul protectiei sociale (Legea nr.
Compania Allianz-Ţiriac Asigurari a lansat, luni, o pagina web prin intermediul careia clientii persoane fizice pot achizitiona online polite auto (RCA si CASCO) si de calatorii in strainatate, a anuntat asiguratorul.
google-analytics.com