Cautare

1198 de rezultate pentru "accidente de circulatie" (2.59 secunde)
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
Seful Directiei Rutiere a Politiei, Lucian Dinita, a declarat ieri ca in primele sase luni ale anului s-au inregistrat 17 zile fara decese in urma accidentelor rutiere, ceea ce reprezinta o premiera pentru Romania si dovedeste trendul descendent al numarului de incidente rutiere, transmite Mediafax.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
"Copii lasati nesupravegheati, morti in accidente rutiere ; "Beat la volan, a lovit o femeie pe trecerea de pietoni si a fugit de la fata locului" si...
Neatentia - activitati care te distrag de la condus. ... Nepastrarea distantei fata de masinile din fata 3. Neasigurarea in momentul efectuarii manevrelor de mers inapoi 4. ... Nesemnalizarea directiei de mers Iata un top 5 al celor mai des intalnite greseli pe care le fac soferii in trafic:
Ce categorii de soferi nu vor mai putea obtine permisul de conducere?
Imaginile vor fi postate pe site-ul primariei, dupa cum sustine viceprimarul Ion Fugaru. Agentii de circulatie din Targu Carbunesti scot peri albi autoritatilor orasului. Potrivit viceprimarului Ion Fugaru, localitatea este deficitara la capitolul ordine publica si circulatie.
Presa de joi publica articole referitoare la raspunsul Patriarhiei in cazul monedei comemoratice cu efigia Patriarhului Miron Cristea, emisa de Banca Nationala a Romaniei. Patriarhia Romana considera nejustificate reactiile aparute in mass-media cu privire la initiativa Bancii Nationale a Romaniei de a comemora memoria patriarhilor Bisericii Ortodoxe Romane.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a prezentat ieri, oficial, noile cupiuri monetare rezultate in urma denominarii monedei nationale si care vor intra masiv in circulatie incepind cu 1 iulie.
Pedeapsa cu inchisoarea, amenzi penale usturatoare, acestea vor fi tratamentele de care se vor bucura firmele care vor fi descoperite, de catre organele de control financiar, ca au prejudiciat bugetul statului.
Politia atentioneaza soferii care circula cu masini neasigurate sa-si incheie pana la 1 februarie politele obligatorii de raspundere civila auto (RCA).
Dupa aproximativ o luna si jumatate de la inaugurare, Complexul Comercial Tom, cunoscut si sub denumirea de Carrefour, da deja batai de cap autoritatilor locale.
Cel mai dur Cod Rutier din Europa, o scumpire cu 5% a energiei electrice, o campanie de vaccinare impotriva pestei porcine, o noua bancnota pe piata, cea de 200 lei, si rest numai in moneda noua, acestea sunt noutatile pe care ni le-a adus ziua de 1 Decembrie.
Totusi, cei care vor detine bancnote sau monede vechi le vor putea preschimba in ianuarie la orice institutie de credit. Incepand de luni, leii vechi isi vor pierde puterea circulatorie.
Potrivit unui comunicat al Federatiei Operatorilor Romani de Transport (FORT), memoriul a fost inaintat, saptamana trecuta, premierului, ministrilor Transporturilor, Internelor si Finantelor, presedintelui Romaniei, Biroului Permanent de la Bruxelles al Uniunii Nationale a Patronatului Roman.
Pentru a scapa de impozite si asigurari, mai multi legumicultori din sudul Doljului si-au radiat autoturismele Aro din circulatie, apoi le-au inregistrat la primarii ca pe carute sau mopede, primind si placute cu numerele aferente. Doljenii au gasit o noua cale de a ocoli impozitele.
Virusul hepatitic C, scos din circulatie.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. ... Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina, unde au ramas internate doua dintre ele, iar cea de-a treia a fost transferata la un spital din Bucuresti.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, in data de 07.10.2014, va avea loc un miting in Piata Victoriei. Mitingul este organizat de cartel Alfa, condus de Bogdan Hosu. Restrictiile de circulatie vor afecta urmatoarele artere :
Cum poti contesta o amenda de circulatie? Daca ai primit o amenda de circulatie, dar consideri ca nu esi vinovat, ai posibilitatea sa ceri unei instante de judecata anularea amenzii.
google-analytics.com