Cautare

15356 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 06 08 2009" (2.98 secunde)
"Cum au inventariat politistii betivii de pe sosele." Craciun insangerat pe soselele din tara, dupa ce 9 persoane au murit si alte 28 au suferit leziuni grave. Doua dintre cele mai grave accidente au avut loc la Suceava, respectiv Arad.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "EDUCATIA RUTIERA - PRIORITATE ABSOLUTA", pe care o puteti citi in continuare. ... "Copii lasati nesupravegheati, morti in accidente rutiere ;
Neatentia - activitati care te distrag de la condus. ... Nepastrarea distantei fata de masinile din fata 3. Neasigurarea in momentul efectuarii manevrelor de mers inapoi 4. ... Nesemnalizarea directiei de mers Iata un top 5 al celor mai des intalnite greseli pe care le fac soferii in trafic:
Ce categorii de soferi nu vor mai putea obtine permisul de conducere?
Presa de joi publica articole referitoare la raspunsul Patriarhiei in cazul monedei comemoratice cu efigia Patriarhului Miron Cristea, emisa de Banca Nationala a Romaniei. Patriarhia Romana considera nejustificate reactiile aparute in mass-media cu privire la initiativa Bancii Nationale a Romaniei de a comemora memoria patriarhilor Bisericii Ortodoxe Romane.
Politia atentioneaza soferii care circula cu masini neasigurate sa-si incheie pana la 1 februarie politele obligatorii de raspundere civila auto (RCA).
Transportatorii rutieri ameninta cu declansarea grevei generale din 25 februarie, daca pana la acea data autoritatile romane nu vor raspunde memoriului prin care solicita modificarea unor acte normative care reglementeaza activitatea din domeniu.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, in data de 07.10.2014, va avea loc un miting in Piata Victoriei. Mitingul este organizat de cartel Alfa, condus de Bogdan Hosu. Restrictiile de circulatie vor afecta urmatoarele artere :
Cum poti contesta o amenda de circulatie? Daca ai primit o amenda de circulatie, dar consideri ca nu esi vinovat, ai posibilitatea sa ceri unei instante de judecata anularea amenzii.
Guvernul a decis, printr-o ordonanta de urgenta adoptata in luna decembrie 2017, sa plafoneze valoarea punctului de amenda pentru tot anul 2018. Valoarea acestuia ramane tot 145 de lei, ca si pana acum.
Imaginile vor fi postate pe site-ul primariei, dupa cum sustine viceprimarul Ion Fugaru. Agentii de circulatie din Targu Carbunesti scot peri albi autoritatilor orasului. Potrivit viceprimarului Ion Fugaru, localitatea este deficitara la capitolul ordine publica si circulatie.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a prezentat ieri, oficial, noile cupiuri monetare rezultate in urma denominarii monedei nationale si care vor intra masiv in circulatie incepind cu 1 iulie.
Pedeapsa cu inchisoarea, amenzi penale usturatoare, acestea vor fi tratamentele de care se vor bucura firmele care vor fi descoperite, de catre organele de control financiar, ca au prejudiciat bugetul statului.
Dupa aproximativ o luna si jumatate de la inaugurare, Complexul Comercial Tom, cunoscut si sub denumirea de Carrefour, da deja batai de cap autoritatilor locale.
Totusi, cei care vor detine bancnote sau monede vechi le vor putea preschimba in ianuarie la orice institutie de credit. Incepand de luni, leii vechi isi vor pierde puterea circulatorie.
Pentru a scapa de impozite si asigurari, mai multi legumicultori din sudul Doljului si-au radiat autoturismele Aro din circulatie, apoi le-au inregistrat la primarii ca pe carute sau mopede, primind si placute cu numerele aferente. Doljenii au gasit o noua cale de a ocoli impozitele.
Virusul hepatitic C, scos din circulatie.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Prin lansarea portalului de vanzari online www.astraonline.ro de miercuri, 2 decembrie 2009, Astra Asigurari devine prima companie care pune la dispozitia clientilor sai 5 (cinci) dintre cele mai solicitate si necesare produse de asigurare.
Geoana avea 1000 de voturi si Basescu 200 se treceau invers (Autoare:
google-analytics.com