Cautare

7774 de rezultate pentru "accident+rutier+in+aprilie+2006" (2.82 secunde)
70.000 de romani ce au suferit un accident vascular cerebral vor primi indemnizatie de handicap.
Ieri, la 48 de ore dupa ce a fost gasit in stare de inconstienta in sala de sport, era inca intubat, conectat la aparate, in stare foarte grava. "In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
Ieri, la 48 de ore dupa ce a fost gasit in stare de inconstienta in sala de sport, era inca intubat, conectat la aparate, in stare foarte grava. "In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
Un accident cumplit s-a petrecut pe Lacul Snagov, in noaptea de sambata spre duminica. Doua barci s-au ciocnit, iar persoanele care erau in ele au fost ranite. Pompierii l-au gasit pe barbatul care a fost dat disparut dupa accident. Omul, in varsta de 60 de ani, este mort.
Constantin Mudava, cunoscut drept vindecatorul lui Nicolae Ceausescu, a murit, joi, in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. ... Acum un an a facut un accident vascular cerebral. L-am gasit cazut in casa. ... Adevarul de Targoviste da mai multe amanunte in articolul intitulat:
Un accident teribil, produs zilele trecute, a fost surprins de camerele de supraveghere. ... Imaginile filmate chiar in timpul groaznicului accident sunt socante. ... Soferii implicati in accident au suferit rani grave, dar au scapat cu viata.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ... Maria de 45 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca. Andreea Enache, studenta la ASE in Capitala, a lovit la sfarsitul anului trecut o ambulanta BGS.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. Doi bolnavi care erau transportari la un centru de dializa din Drobeta Turnu Severin au murit dupa ce masina in care se aflau a lovit un parapet de ciment.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
Doua mari investitii ce se deruleaza cu finantare UE in municipiul Satu Mare, Parcul industrial si Pasajul rutier de pe str. Fabricii, se afla in impas din cauza firmelor care executa lucrarile.
1 decembrie este ziua tuturor romanilor si ea vine in fiecare an si cu bune si cu rele.
Deputatii si senatorii Puterii si Opozitiei, reuniti ieri in sedinta comuna, au intarziat timp de aproape doua ore inceperea dezbaterilor in plen asupra bugetului de stat pe 2006 angrenandu-se in dezbateri procedurale prelungite.
Nivelul veniturilor pe baza carora persoanele singure sau familiile cu posibilitati materiale reduse beneficiaza de ajutorul statului, in perioada de iarna, pentru incalzirea locuintei, a fost modificat printr-o hotarire aprobata de Guvern, concomitent cu actualizarea ajutoarelor lunare acordate Noile valori ale veniturilor luate in calcul si ale ajutoarelor lunare acordate vor fi valabile pentru perioada 1 noiembrie 2005-31 martie 2006.
Luand in considerare aceste aspecte, cea mai apreciata masina a anului 2006, conform Road and Travel Magazine, a fost considerata Dodge Charger, deoarece indeplineste functiile perfecte ale masinii ideale.
Luand in considerare aceste aspecte, cea mai apreciata masina a anului 2006, conform Road and Travel Magazine, a fost considerata Dodge Charger, deoarece indeplineste functiile perfecte ale masinii ideale.
La cea de a X-a editie a Expozitiei Internationale de Inventii, Cercetare Stiintifica si Tehnologii Noi - INVENTIKA 2006 care se va desfasura in perioada 3-7 octombrie a.c.
Marile societati din Oltenia listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au avut in 2006 evolutii diferite pe piata de capital. In timp ce detinerile de actiuni la unele dintre ele reprezinta constant o afacere, altele depind foarte mult de deciziile statului in privinta privatizarii.
Valoarea exporturilor din noiembrie 2006 a inregistrat cel mai mare nivel din ultimii 16 ani, ajungand la 2,45 miliarde de euro, depasind cu 116 milioane de euro recordul anterior din martie 2006, de respectiv circa 2,3 miliarde de euro, a declarat ministrul delegat pentru comert, Iuliu Winkler (foto).
La finele lui 2006, in Romania erau inregistrati 460.500 de someri, iar rata somajului, calculata in raport cu populatia activa, era de 5,2%, in scadere fata de decembrie 2005, potrivit unui comunicat transmis ieri de Institutul National de Statistica.
google-analytics.com