Cautare

1415 de rezultate pentru "accident rutier la sibioara" (3.27 secunde)
- aceasta este intrebarea la care incearca sa-si raspunda cei care au fost de-a lungul timpului victime ale metodelor creative ale infractorilor care nu intentionau altceva decat sa fure sau sa insele. ... Metoda Accidentul se inscrie in categoria metodelor de abordare la telefon.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Asistenta tehnica pentru elaborarea proiectului tehnic si lucrarile de executie la podul peste canalul Dunare- Marea Neagra costa peste 1,6 milioane euro si respectiv 23 milioane euro.
Pasajul subteran de la Razoare va fi construit deasupra metroului, din Drumul Taberei, direct la Eroilor. In sedinta de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti a fost aprobat un proiect privind realizarea pasajului subteran de la Razoare.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Domnia sa i-a invitat pe bucuresteni la Pasajul Basarab, unde, sambata, 18 iunie 2011,.
La 30 iunie se deschide ultimul tronson Cernavoda - Medgidia - Murfatlar Mai sunt doua saptamani, iar romanii isi vor vedea un vis cu ochii: ... Ultimul tronson care mai era de executat, Cernavoda - Medgidia - Murfatlar, va fi deschis circulatiei la data de 30 iunie.
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. ... Finalizarea lucrarilor la autostrada Transilvania (Bors-Oradea-Zalau-Cluj-Tg.
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
Codul rutier s-a modificat din nou.
Restrictiile vor fi mentinute pana la terminarea activitatilor din fiecare zona precizata.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, se vor institui restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
NOUL COD RUTIER a intrat in vigoare de ANUL NOU. Ce trebuie sa stie soferii inainte sa se urce la volan Astazi a intrat in vigoare noul Cod Rutier care prevede scaderea pragului la care condusul sub influenta alcoolul devine infractiune.
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. ... De la ora 18.00, mai multe judete intra sub avertizare Cod portocaliu de ninsori sau galben de ploi abundente (Autoare:
In timp ce se indrepta catre o actiune de control, directorul institutiei mai sus amintite a fost implicat, vineri, intr-o tamponare in lant, eveniment rutier petrecut pe raza localitatii Agigea.
Potrivit Codului rutier, suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule se dispune: ... - pentru o perioada de 60 de zile, daca titularul permisului de conducere cumuleaza din nou cel putin 15 puncte de penalizare in urmatoarele 12 luni de la data expirarii ultimei suspendari a exercitarii dreptului de a conduce.
este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de la noi. ... Conform Libertatea, fratele artistului s-a stins din viata la 25 de ani, intr-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun.
Magda Marincovici (Jurnalul National) - Premiera chirurgicala la Cluj Napoca:
In urma cu doar o jumatate de ora, vedeta a fost implicata intr-un accident rutier. In timp ce se deplasa pe sensul de mers catre Bucuresti, un TIR care circula pe sens invers i-a aruncat o piatra direct in parbriz, care s-a facut praf.
Circulatia a fost intrerupta duminica in Pasajul Unirii din Capitala timp de aproape o ora, in urma unui accident rutier.
google-analytics.com