Cautare

1415 de rezultate pentru "accident rutier la sibioara" (4.88 secunde)
Traficul este blocat la aceasta ora in dreptul localitatii Azuga, ca urmare a unui accident rutier grav.
Un accident rutier in care au fost implicate un TIR si un microbuz a avut loc in aceasta dimineata pe Drumul National 26, in interiorul localitatii Sivita, din judetul Galati.
Un accident rutier grav a avut loc in capitala cu putin timp in urma.
Poetul basarabean Grigore Vieru a incetat din viata, in noaptea de sambata spre duminica, la Spitalul de Urgenta din Chisinau, unde era internat la reanimare, in urma unui accident auto petrecut in urma cu cateva zile, informeaza Amos News.
La data de 7 septembrie 2010, in jurul orei 5.30, P. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto Z. Hanmiao, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
La data de 8 septembrie 2010, in jurul orei 22.30, P. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. Liviu Rebreanu, nu a acordat prioritate la efectuarea virajului la stanga ocazie cu care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Audi A6, condus de Z.
La data de 9 octombrie 2010, in jurul orei 13.15, M. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului mopedului, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
Patru persoane si-au pierdut viata, vineri, intr-un grav accident de circulatie produs in Sectorul 3, la intersectia bulevardelor 1 Decembrie si Basarabia, informeaza Realitatea TV.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 10:00, G. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului auto G. Gheorghe, care a ramas internat la spital.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 22:10, T.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 18:30, D. ... Cand a ajuns la intersectia cu Str.
La data de 1 ianuarie 2011, in jurul orei 04:20, A.
La data de 19 ianuarie 2011, in jurul orelor 17.20, M. ... De asemenea, in accident, au fost ranite grav doua pasagere aflate in autoturismul VW Passat.
Dintre toti pasagerii unei masini, un copil fara centura de siguranta are sanse minime de supravietuire in caz de accident. In teorie o stim cu totii, la practica au picat insa cei mai multi soferi opriti sambata in trafic de politisti.
La data de 12.03.2011, in jurul orelor 19.00, C. ... Cand a ajuns la intersectie cu str.
La data de 15 martie 2011, ora 15:00, M. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea usoara a pasagerilor motociclului, M. MARIN si doi minori, ambii de 4 ani, care de la spital au fost indrumati la domiciliu.
Un tanar din Constanta a plecat de la locul accidentului, dupa ce masina pe care o conducea a izbit un copac si a luat foc. ... Il imprumutase de la un prieten. Cand a aflat de accident si a venit sa-si vada masina, proprietarul s-a luat cu mainile de cap.
La data de 14 aprilie 2011, ora 13:30, H. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui M. ... Victima a ramas internata la spital.
Sapte cetateni din Republica Moldova au fost raniti azi-noapte intr-un accident rutier petrecut in Suceava, pe Drumul European 85. ... Ranitii, printre care si un copil de 8 ani, au ajuns la Spitalul Municipal Falticeni. ... Trei ambulante au preluat ranitii si i-au trasnportat la Spitalul Municipal Falticeni.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
google-analytics.com