Cautare

13427 de rezultate pentru "accident rutier in 25 03 2010 in bucuresti" (5.88 secunde)
Solutia lui Dragnea pentru construirea unui tunel prin Carpati Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, i-a solicitat, sambata, vicepremierului Liviu Dragnea sa fie luata in calcul construirea unui tunel rutier prin Carpati, ideea care i-a venit pe cand era "cocotat" pe drumul care traverseaza Oituzul, iar Dragnea i-a spus ca este posibil daca "ne ajuta Dumnezeu".
Aceasta tehnologie se dovedeste a fi o solutie optima pentru rezolvarea problemelor de infrastructura rutiera din localitati si nu numai, putand fi utilizata la fel de eficient si in cazul drumurilor comunale, judetene si nationale.
In Piata Constitutiei va avea loc evenimentul TRADITII SI FLORI DE SARBATORI Se va restrictiona traficul rutier pe bd. ... I.C.Bratianu In perioada 07-17.04.2017, intre orele 10.00-22.30, in Piata Constitutiei va avea loc evenimentul Traditii si Flori de Sarbatori.
Codul Rutier se va mofica din 19 ianuarie 2013. ... 203/2012 pentru modificarea si completarea OUG nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice a fost publicata in Monitorul Oficial nr.
Un proiect de lege care a plecat de la Camera Deputatilor spre Senat propune o modificare a Codului Rutier care ar putea fi o veste buna pentru toti soferii din Romania.
Pasajul rutier, aproape gata. GALERIE FOTO Brigada Rutiera a Capitalei anunta desfiintarea unei treceri de pietoni in zona Pietei Presei Libere pentru implementarea treptata a noilor solutii de trafic. ... Pasajul rutier este aproape gata.
- In conditiile in care conform programului de guvernare sunt preconizate cresteri ale salariului minim brut pe economie, pentru a nu creste excesiv cuantumul amenzilor raportat la veniturile cetatenilor si la gravitatea faptelor, aceasta masura a fost adoptata de Guvern, a afirmat un oficial guvernamental, citat de News.ro.
Anuntata cu surle si trambite in 2008 ca minunea suspendata ce va strabate semet Bucurestiul pe directia nord-sud si care va rezolva problema circulatiei, autostrada primarului general al Capitalei a sfarsit 2010 prost.
La data de 9 noiembrie 2010, in jurul orei 23.50, G. ALEXANDRU de 21 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Yamaha, pe sos.Viilor dinspre sos.Progresului catre str.Nasaud.
FC Politehnica Timisoara, Rapid Bucuresti, FC Universitatea Craiova sau Dinamo Bucuresti. ... In urma rezultatelor bune obtinute cu echipa de juniori, Alexa a ajuns sa absolve LPS Banatul si sa joace din 1992 la FC Politehnica Timisoara, apoi in 1998 la UMT Timisoara si la Rocar Bucuresti din 1999.
Econtext va prezinta topul judetelor in functie de numarul de locuinte construite in perioada 2008 - 2010, perioada de recesiune. ... Clujul este judetul in care s-au construit cele mai multe locuinte in ultimii ani, potrivit unei analize realizate de Econtext, pe baza datelor furnizate de directiile judetene de statistica.
In cursul anului 2010 si luna ianuarie 2011, la nivelul Sectiei 24 Politie au fost inregistrate un numar de cinci plangeri penale privind furturi din locuinta, avand ca mod de operare inducerea in eroare a partilor vatamate, persoane in varsta, de catre autori care, sub pretextul unei presupuse inundatii in locuinta de domiciliu a victimelor, patrundeau in interior de unde sustrageau bani.
Nora Noapte) Moartea actritei Stela Popescu a fost cauzata de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viata, a precizat vineri, printr-un comunicat, Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici. ... - Spunea de o viata ca vrea sa moara in somn.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. Alti doi pasageri au fost dusi la spital la Targoviste, in stare grava. ... Alte doua persoane implicate in accident au ajuns la spital cu rani grave.
Accident grav in Capitala, in urma cu doar cateva momente. Accident grav in Bucuresti! Traficul autoturismelor si tramvaielor este restrictionat
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
• Cu o experienta de peste 4 ani in zona de marketing si comunicare online, Alexandru Negrea este un celebru consultant-trainer in social media. In 2012 a infiintat, impreuna cu Andrei Rosca, primele cursuri intensive de social media din Romania - Social Media School.
La data de 28 octombrie 2010, ora 07.30, lucratori din cadrul Sectiei 15 Politie - Biroul de Investigatii Criminale i-au identificat si prins pe P.
Mircea Lucescu a fost externat Antrenorul roman a fost externat astazi de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dupa aproximativ doua saptamani de spitalizare. Mircea Lucescu a fost internat pe 6 ianuarie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Capitala.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 22.00, B. IULIAN de 26 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda, pe sos. ... Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr.
google-analytics.com