Cautare

13427 de rezultate pentru "accident rutier in 25 03 2010 in bucuresti" (9.07 secunde)
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
Un fenomen Wi-Fi in Romania?
La data de 21 septembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe P.
La data de 08 noiembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe R. VALENTIN de 32 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, au stabilit in sarcina acestuia savarsirea urmatoarelor infractiuni dupa cum urmeaza:
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti. Pentru ca se estimeaza un trafic aglomerat pe ruta Constanta-Medgidia-Cernavoda, se recomanda varianta DN2A Constanta-Harsova-Giurgeni-Slobozia-Urziceni-DN2 Urziceni-Bucuresti.
De ce sunt ilegale pistele de biciclisti din Bucuresti Utilizarea pistelor pentru biciclete, in forma in care sunt acum proiectate, avizate si executate, obliga biciclistii sa incalce legea pe toate pistele din Bucuresti. Este concluzia pe care a tras-o un ONG in urma mai multor analize in teren.
La data de 16 septembrie 2010, in jurul orei 18.10, B. Nicolae de 24 de ani din judetul Giugiu, a condus un autoturism marca Opel, pe B-dul Iuliu Maniu dinspre Valea Cascadelor catre autostrada A1 Bucuresti-Pitesti. Cand a ajuns in dreptul unui imobil, situat pe str.
Vizita-maraton a ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, in puncte "fierbinti" din mai multe judete, acolo unde au demarat lucrari in domeniul transporturilor rutiere sau urmeaza sa fie facute investitii majore, asa cum este cazul Aeroportului Kogalniceanu, pentru care, chiar in cursul zilei de ieri, a fost aprobata suma de 90 de miliarde de lei in vederea realizarii reparatiilor pistei de aterizare.
Vestea ca presedintelui Traian Basescu vine la Ocnele Mari s-a intins repede in localitatea valceana.
Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii sa fie direct raspunzatori pentru amenzile auto trimise Parlamentului si sa transmita politiei datele exacte cu privire la persoana care a condus autoturismul pentru a evita suspendarea permiselor lor de conducere, potrivit noilor prevederi ale Codului rutier.
Deputatul conservator Bogdan Ciuca a anuntat ca a depus la Senat un proiect de lege de modificare a Codului Rutier.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Prioritati legislative", pe care o puteti citi in continuare. Dupa aceasta vacanta parlamentara, iata-ne din nou in fata a numeroase legi si aspecte ce trebuiesc rezolvate.
Doua mari investitii ce se deruleaza cu finantare UE in municipiul Satu Mare, Parcul industrial si Pasajul rutier de pe str. Fabricii, se afla in impas din cauza firmelor care executa lucrarile.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens.
1 decembrie este ziua tuturor romanilor si ea vine in fiecare an si cu bune si cu rele.
De curand, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a solicitat Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) sa modifice Codul Rutier prin introducerea "politistului acoperit" in intersectii si interzicerea aparatelor de detectat radar.
Eliminarea rovinietei sau includerea valorii acesteia in pretul motorinei ar dezavantaja transportatorii feroviari si ar mari diferenta dintre tarifele de utilizare a infrastructurii platite de operatorii feroviari si cei rutieri, in defavoarea primilor, sustine Asociatia Industriei Feroviare (AIF).Operatorii feroviari subventioneaza deja, indirect, sistemul de transport rutier, prin accizele aplicate motorinei consumate in tractiunea locomotivelor Diesel, accize care sunt directionate spre intretinerea si modernizarea infrastructurii rutiere si nu catre cea feroviara, arata AIF intr-o scrisoare deschisa adresata ministrului Transporturilor, Ludovic Orban.Totodata, asociatia sustine ca diferentele de tarife ale taxei de utilizare a infrastructurii rutiere si feroviare sunt foarte mari, intr-un raport aproximativ de 1/4 in favoarea celui rutier, iar aceasta diferenta de taxare se reflecta si in tarifele practicate de operatorii feroviari si rutieri.
Guvernul cauta solutii pentru infrastructura fabricii Ford Craiova Guvernul Ponta cauta solutii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport rutier, feroviar si fluvial a fabricii Ford de la Craiova.
google-analytics.com