Cautare

12118 de rezultate pentru "accident rutier covasna spre reci 29 01 2010" (6.13 secunde)
El a spus ca sedinta are un mesaj simbolic, dar si unul politic important, atat spre interiorul celor doua tari, cat si spre exterior, pentru Uniunea Europeana. ... Legat de aceasta intrunire, prefectul judetului Covasna, Gyorgy Ervin, s-a declarat ieri nemultumit ca nu a fost invitat la ea.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
"Una din cauze este scaderea cheltuielilor de marketing, cum s-a intamplat, spre exemplu, la "Adevarul".
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti: ... Politia crede insa ca soferul mai in varsta este responsabil pentru accident.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Organizatia PRM Covasna, sustinuta de conducerea centrala a partidului, solicita suspendarea din functie a prefectului Gyorgy Ervin. ... Purtatorul de cuvant al PRM Covasna, Gica Agrigoroaie, a argumentat ca infiintarea unei microregiuni este deja un prim-pas spre autonomie.
Filiala judeteana Covasna a PD se declara "indignata" de distrugerea drapelelor nationale la Sfantu Gheorghe de catre cativa tineri ma-ghiari, considerand ca responsabilii morali ai acestei actiune sunt UDMR, CNS si UCM.
Presedintele PCM Covasna, Kulcsar Terza Jozsef, intentioneaza ca in cursul saptamanii viitoare sa discute cu parlamentarii UDMR pentru a sprijini ideea amplasarii steagului secuiesc in Parlament si in toate institutiile unde secuimea este reprezentata.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Astfel, intre orele 08.00 si 1100, va fi restrictionat partial traficul rutier pe sos.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Claudiu Popa) Regimul termic prognozat in urmatoarele doua saptamani va fi caracterizat de o vreme, in general, in racire, cu temperaturi maxime ce vor atinge cel mult 22 de grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor fi prezente, in majoritatea regiunilor, atat la inceputul intervalului de prognoza, cat si in zilele de 26, 27 si 29 septembrie, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 19 Septembrie - 2 Octombrie 2016 Muntenia In Muntenia, valorile termice diurne vor scadea in primele doua zile din intervalul de prognoza, apoi vor creste usor si treptat.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Reprezentantii Politiei de Frontiera Bihor au precizat ca accidentul a avut loc pe soseaua 42, intre localitatile Berettyoujfalu si Foldes, pe directia de mers spre Bors.
In Banat, prima saptamana vremea se va incalzi usor de la o zi la alta, astfel incat temperaturile maxime vor atinge, in medie, 29 de grade in data de 06 iulie.
Presedintele UCM Covasna, Gazda Zoltan, a declarat ieri ca UCM va functiona in continuare ca organizatie civica, iar in paralel va fi infiintat un partid politic maghiar.
PNL Covasna are de sambata un presedinte, dupa ce timp de sase luni a avut doar o conducere interimara.
Presedintele executiv al Organizatiei judetene a PSD Covasna, Horia Grama, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca filiala pe care o reprezinta cere Ministerului Administratiei si Internelor sa dispuna un control asupra modului in care isi desfasoara activitatea prefectul judetului, Gyorgy Ervin, pe care il acuza de nerespectarea legilor.
google-analytics.com