Cautare

4074 de rezultate pentru "accident hunedoara spini 20 01 2010" (3.39 secunde)
Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Hunedoara organizeaza în premiera, la Deva si Petrosani, un târg de joburi la care a invitat agenti economici ce vor sa angajeze elevi sau studenti pe perioada vacantelor.
Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Hunedoara organizeaza în premiera, la Deva si Petrosani, un târg de joburi la care a invitat agenti economici ce vor sa angajeze elevi sau studenti pe perioada vacantelor.
Reprezentantii Directiei Finantelor Publice Hunedoara considera ca singura solutie pentru recuperarea datoriilor acumulate de Compania Nationala a Huilei (CNH) Petrosani este declansarea procedurii de faliment, urmata de lichidarea companiei.
Combinatul ArcelorMittal Hunedoara a deschis, de la 1 martie, liste pentru disponibilizari voluntare si pentru filialele sale. Potrivit directorului general al ArcelorMittal Hunedoara, Remus Patan, in cele trei filiale ale combinatului - Mecanicasider, Electrosid si Constructsid - unde s-au deschis listele pentru disponibilizari voluntare, sunt angajati 231 de oameni.
Producatorii a cinci alimente traditionale - carnatii de Plescoi, branza de burduf din zona Branului, virsliul din Hunedoara, pita de Pecica si salamul de Nadlag - vor incepe anul acesta intocmirea documentatiei pentru obtinerea protectiei europene de denumire geografica.
O cursa nebuna pe ruta Hunedoara - Bucuresti. ... Declaratie a lui Olivian Gotiu, tanarul care facea analize la Hunedoara cu 20 de ani sau mai mult inainte sa apara sistemele de azi:
În cadrul competitiei gazduite de Hunedoara, sportivele pregatite de profesorul Cristian Corneanu au obtinut doar doua victorii, ambele in fata reprezentantei judetului Teleorman. ... Acesta a deplasat la Hunedoara un lot alcatuit din urmatoarele jucatoare:
Marile canale de media il ajuta inventandu-i false teme, in timp ce 6500 de familii din Valea Jiului, Petrosani si Hunedoara asteapta dezastrul dupa ce Complexul Energetic Hunedoara a intrat in insolventa.
Tot pana joi, la ora 09:00, sunt sub avertizare Cod galben Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Alba, Hunedoara si unele zone din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Bacau, Neamt, Harghita, Brasov si Sibiu.
Echipele de salvare montane din judetul Hunedoara au pornit catre zona semnalata de apelant. ... Echipele de salvare montane din judetul Hunedoara au pornit, sambata, sa salveze mai multi turisti surprinsi de o avalansa in Muntii Retezat.
DANIEL de 37 de ani, din judetul Hunedoara, care, in urma verificarilor efectuate, a rezultat ca este urmarit in baza unui ordin emis de Inspectoratul de Politie al Judetului Hunedoara, avand Mandat de Executare a Pedepsei cu Inchisoarea emis de Judecatoria Caransebes pentru comiterea infractiunii de inselaciune.
Un barbat de 32 de ani care a vizitat duminica Gradina Zoologica din Hunedoara a fost acuzat de un angajat ca ar fi smuls cornul unui caprior aflat in tarc pentru a-l lua ca trofeu.
O fabrica clandestina de tigari a fost descoperita in subsolul unei hale din Hunedoara. Cladirea, in care politistii au gasit peste sase tone de tutun, era pazita mai ceva ca o unitate militara.
Cea mai premiata echipa de robotica din tara, cu cinci medalii de aur obtinute la o competitie mondiala si la olimpiade, are acum propriul spatiu unde elevii din Hunedoara isi pot dezvolta proiectele.
Una dintre cele mai mari investitii din vestul tarii se deruleaza in judetul Hunedoara. Cu finantare europeana, se modernizeaza culoarul Mures Nord, adica drumul care este situat pe malul drept al raului Mures, in paralel cu autostrada A1 si Drumul National 7.
Gradinita de 5 stela la Harau, jud. Hunedoara. Copiii au mese calde si transport gratuit
O firma de constructii din Hunedoara si-a luat asfaltul inapoi "Suntem unici in Romania" a fost concluzia primarului din Aninoasa.
Orasul Brad a ramas singura localitate din judetul Hunedoara, care mai are o retea de termoficare functionala. Locuitorii municipiului au caldura in apartamente furnizata de o centrala care functioneaza pe pacura.
Imagini revoltatoare pe o sosea din Hunedoara. Un batran aflat la volanul unei masini a fost blocat in trafic si batut fara mila de un alt sofer pentru ca ar fi condus prea incet.
Au aparut primele imagini cu autocarul plin cu copii care a ramas blocat pe un pasaj peste calea ferata, in judetul Hunedoara.
google-analytics.com