Cautare

3957 de rezultate pentru "accident hunedoara spini 20 01 2010" (2.48 secunde)
Sorin de 24 de ani, din Bucuresti, sunt suspecti de comiterea in perioada august - decembrie 2010, a mai multor infractiuni. ... · La data de 31.08.2010, intre orele 18:30 -19:00, cei patru au intrat in doua sali de jocuri situate in str.
Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA), pe care trebuie sa o incheie fiecare proprietar de autovehicul, se va scumpi si in 2010 cu pana la 35%, dupa ce in anii trecuti pretul acesteia a crescut constant.
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
Uselistii l-au chemat inclusiv pe deputatul Ioan Chisalita, aflat intr-o perioada de recuperare dupa un accident grav.
La data de 04 septembrie 2010, in jurul orei 23.00, M. ... Dupa accident conducatorul autoturismului marca Daewoo Matiz a abandonat autoturismul parasind locul faptei. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua autovehicule si ranirea usoara a conducatorului auto M.
Dupa ce zilele trecute ministrul Finantelor si fostul sef al organizatiei judetene Hunedoara a PSD, Mihai Tanasescu, a declarat ca va demisiona din partid daca in fruntea PSD se va intoarce Ion Iliescu, inca un membru al filialei locale a anuntat ca va face acelasi lucru.
Fostul prefect de Hunedoara Aurelian Serafinceanu a demisionat din PSD dupa ce a preluat presedintia Fundatiei Crestine Sfanta Maria, care se ocupa de actiuni de caritate.
"Luati-l pe domnul secretar general, dati-l cu capul de perete si rezolvam rapid problema", citat din domnul Cristian Vladu, prefect de Hunedoara. ... Judetul Hunedoara este de departe judetul cel mai afectat economic si totodata cel care are nevoie ca de aer de aceasta autostrada.
La vremea respectiva, firma Tech Safety a vandut salopete in valoare de 300.000 de lei Consiliului Judetean Hunedoara. ... Inspectoratul de Politie al Judetului Hunedoara chiar a deschis atunci o ancheta pentru a stabili modul in care s-a derulat contractul pe bani publici.
Dan Radu Rusanu, deputat PNL de Hunedoara, vicepresedinte al PNL - administrator la SIMBOVICIOARA SRL; ... Liviu Almasan, deputat PPRM de Hunedoara - administrator la ACTIV SISCOM SRL;
Din aceasta suma, circa 138 de milioane de dolari au fost platite autoritatilor, pentru 42% din actiunile existente, restul reprezentand o majorare de capital de 20%.
Reporterii Pro TV au facut un reportaj inedit despre decaderea industriei romanesti in ultimii 20 de ani. ... 'In ultimii 20 ani, aproape toata industria a fost pusa la pamant:
Consiliul Judetean Hunedoara, cel care administreaza situl de la Sarmizegetusa, a reusit sa obtina 4 milioane de euro, iar banii vor fi folositi pentru modernizarea accesului catre cetate.
Sectiile de ginecologie si chirurgie, din cadrul Spitalului orasenesc din Vulcan, vor fi desfiintate, masura fiind dictata de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica a judetului Hunedoara, in urma mai multor verificari care au avut ca scop identificarea parametrilor de performanta.
Deputatul Ioan Timis, care a demisionat in urma cu cateva saptamani din PSD, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca s-a inscris in filiala PNL Hunedoara.
Gaura de 3,3 milioane de lei la bugetul local Instanta Tribunalului Judetean Hunedoara i-a obligat pe primarul Carol Schreter impreuna cu seful Serviciului cadastru, Lucian Dragomir, si Andrei Ianosi sa plateasca 78.471,3 lei si 3.233.122,34 lei, reprezentand redeventele neconstituite si neincasate si penalitatile de intarziere aferente.
"Avem parte de un Guvern liberal numai cu numele, dat de Ion Iliescu in franciza lui Tariceanu", le-a spus Vasile Blaga participantilor la lansarea candidatilor PDL Hunedoara. ... Cei doi lideri ai PDL au participat, duminica, la lansarea candidatilor democrat-liberalilor din judetul Hunedoara.
Candidata Partidului National Liberal, Mariana Campeanu, a castigat alegerile partiale organizate, duminica, in Colegiul Hateg-Tinutul Padurenilor pentru ocuparea postului de deputat, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Judetean Hunedoara.
Presedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor, a declarat ca noul lider al partidului trebuie sa fie "consistent, onest, cu o cota de incredere ridicata" si care sa reziste presiunii actuale.
Premierul Victor Ponta a reusit sa obtina "calificative foarte bune" din partea Bancii Mondiale si a Fondului Monetar International, care au apreciat in mod favorabil rezultatele guvernarii din anul 2013, a declarat marti senatorul Haralambie Vochitoiu, presedintele filialei judetene a UNPR Hunedoara.
google-analytics.com