Cautare

7141 de rezultate pentru "vreau sa mi schimbat adresa depending factura" (3.69 secunde)
Adrian) Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre cum putem bloca email-urile nedorite. O sa vedem cum se face acest lucru folosind contul de Yahoo Mail.
Nu vreau sa comentez, ca nu ma mai opresc Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a caracterizat vineri recentele atacuri lansate de Mircea Geoana la adresa sa drept rusinoase si a precizat ca nu doreste sa le comenteze, pentru ca nu s-ar mai opri, relateaza Mediafax.
Democratii bihoreni nu vor sa-si strice relatiile politice cu vechii lor aliati locali din cauza presedintelui suspendat Traian Basescu.
Aproape jumatate dintre romani nu si-au schimbat locul de munca in ultimii trei ani, a aratat un sondaj realizat de e.Jobs.Numai unu la suta dintre respondentii studiului si-au schimbat angajatorul de sase ori in acest interval de timp.In ultimii trei ani, 15 la suta dintre romani s-au mutat de la locul de munca o data, 16 la suta au schimbat angajatorul de doua ori si 12 la suta de trei ori.
Traian Basescu si-a exprimat, miercuri, in cadrul emisiunii "Nasul" de la B1Tv, dezamagirea fata de presa romaneasca actuala, ca si regretul ca jurnalisti foarte cunoscuti, precum Mircea Dinescu sau Cristian Tudor Popescu, s-ar fi schimbat foarte mult in ultima vreme, jignindu-l in mod repetat.
amical, public, oficial si este destul de greu sa spui NU.
Zvonurile care circula pe holurile institutiei spun ca actualul director va fi schimbat chiar de Ministerul Sanatatii, pe motiv ca acesta a fost numit, la vremea respectiva, pe criterii politice si, desi este sustinut, intr-o oarecare masura, de majoritatea cadrelor medicale din subordinea sa, el este manipulat si tocmai de aceea da dovada de incompetenta.
Cosmin Contra a dorit sa obtina cea de-a 3-a victorie ca selectioner si din acest motiv a trimis pe teren o echipa la fel de ofensiva ca la partida castigata cu Turcia cu 2-0.
Daca exista vreo persoana care poate sa scrie mai mult de doua fraze despre ce s-a mai intamplat pozitiv in oras, cred ca ar trebui sa primeasca automat orice functie doreste in administratia locala.
Omul e nebun Dan Diaconescu sustine ca Gigi Becali ii datoreaza bani si chiar are o factura pentru aceasta datorie. ... Mai mult, Dan Diaconescu spune ca are si o factura in acest sens si spune ca datoria provine din "servicii prestate catre Gigi Becali".
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru VoxPublica, unul dintre liderii social-democrati ai Grupului de la Cluj vorbeste despre sansele PSD de a se reforma, de ce partidul nu a reusit sa se impuna in Transilvania, profilul alegatorului PSD si de ce il sustine pe Cristian Diaconescu in competitia pentru sefia partidului.
Cutia, dumnezeul garantiei Ieri am fost nevoit sa folosesc serviciul de garantie pentru un produs cumparat. ... Prin urmare a trebuit sa ma duc cu ele la garantie.
'Ma simt pregatit sa fiu presedintele romanilor ' Un slogan inspirat: ... Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca la varsta de 42 de ani, pe care a implinit-o chiar in acea zi, se simte pregatit sa fie presedintele romanilor.
Iata de ce la temelia dezvoltarii urbane viitoare a zonei aflate astazi in ruine trebuie sa existe un plan director solid. ... Cu alte cuvinte, intentia de a-l face sa devina monumental, laolalta cu pretentiile unui regim sau altul, preceda epoca ceausista.
de ce daca sunt producator agricol nu sunt obligat sa platesc impozite si taxe, iar daca produc mobila sunt? ... Si asta mi-a placut, ce spune Stelian Ambrus, chiar am retinut-o: orice om de succes are o viziune, o strategie, niste valori care il ajuta sa aiba succes.
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
1) Vreau sa va spun buna ziua!
Procurorii au retinut ca Dragancea a primit de la un denuntator 10.000 de euro pentru a-l ajuta sa obtina mai repede autorizarea platii celei de-a doua transe de subventii pentru suprafetele de teren agricol cultivate. ... "Am spus ca vreau 25.000 de euro"
Trebuie sa spunem clar ca Romania este a tuturor romanilor, indiferent de etnia lor, a maghiarilor, a romilor, a tuturor, dar nu este nici a lui Laszlo Tokes, nici a lui Traian Basescu, ca sa o vanda mai departe, ca sa stea el la putere.
CE VREAU EU DE LA GUVERNAREA USL Nu suntem otova. Nimeni n-are dreptul sa sustina ca eu am votat ca si el, desi am votat tot USL. ... Sper sa-si revina fiindca, pana una-alta, e singura televiziune. ... Prin urmare, sper ca Antena 3 sa nu devina propria-i parodie.
google-analytics.com