Cautare

7141 de rezultate pentru "vreau sa mi schimbat adresa depending factura" (2.82 secunde)
Trei sferturi dintre cei intervievati au spus ca prefera sa mearga la ghiseele furnizorilor pentru a-si plati facturile, alte metode folosite fiind plata la posta si la casieriile bancilor. ... Pentru factura de apa alte metode utilizate sunt:
Furnizorul de caldura, Regia Autonoma de Termoficare (RATf), le solicita din nou craiovenilor sa incheie conventii individuale pentru furnizarea caldurii. ... Prin urmare, cele doua au gandit un program de masuri prin care sa-i convinga pe cetatenii Baniei sa incheie conventii individuale pentru furnizarea energiei termice.
Cele doua noi categorii vor primi o compensatie de 5% la factura de energie termica. ... Facturi mai mari Chiar daca numarul de persoane care beneficiaza de ajutoare de la stat a crescut, majoritatea romanilor vor plati mai mult in acest sezon rece la factura de energie termica.
Astfel, site-urile care promoveaza continut pentru adulti vor trebui sa obtina o autorizare din partea Ministerului Comunicatiilor. De asemenea, vor fi obligate sa paroleze accesul pe site. In plus, utilizatorii vor trebui sa plateasca o taxa suplimentara, taxa care sa fie evidentiata pe factura de internet a furnizorului.
Factura de 5000 de lei la gaze pentru un barbat din Nasaud. George-Stelian Lakatos a primit o factura de peste 5000 de lei la gaze, pentru luna decembrie 2021.
Celebrul cantaret Mihai Traistariu se declara socat de factura pe care a primit-o la gaze naturale. Suma de pe factura artistului a explodat cu 350%.
Din luna martie a acestui an, de cand Fiscul si Garda Financiara au ordin sa nu mai permita intrarea in tara a tirurilor pline cu marfa fara acte de provenienta si de cand se sigileaza orice mijloc de transport care vine din spatiul intracomunitar, afacerile la vedere cu legume, fructe si produse congelate parca au "inflorit"
Puteti citi in continuare acest comentariu, a carui esenta consta in tristetea si durerera despartirii de tara resimtite de un om care nu avea de unde sa stie, in urma cu 2 ani, ca urma sa fie inventat un slogan chiar pentru el: INDRAZNESTE SA CREZI IN ROMANIA.
Sefii de institutii descentralizate din judetul Constanta nu au de gand sa-si dea demisia, chiar daca, in mod oficial, partidul din care fac parte nu se mai afla la Putere.
Ascult Mozart, cand vreau sa ma mentin, Wagner, cand vreau sa fiu invingator (Autoare: ... Marturisesc ca am cam ezitat sa sun, ieri, sambata seara, pentru a consemna cateva ganduri legate de aceasta zi aniversara.
- Sa-ti spun sa nu contezi pe mine! ... Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite barbatilor sa-si dezvolte acea parte a creierului a carei existenta o ignorau. ... Sa invat sa traiesc fara mama mea (2000 ore) 2.
Miriam Eugenia Soare) Ma uit pe geam si as vrea sa iau cu mine, in partea cealalta, imagini. Ce ciudat imi pare ca vreau sa-mi ramana pe retina, pomii, florile, cerul. Nu incerc sa retin imagini cu copiii mei, cu mama sau cu tata.
Conferinta Flavius Stoican inainte de meciul Dinamo - Gaz Metan Medias "Vreau sa mergem pe continuitate. Trebuie sa tratam fiecare meci foarte serios, inclusiv acesta care urmeaza. Trebuie sa mergem pe linia pe care am inceput-o la Arad, ma refer la dorinta, incredere si sacrificiu.
El a mai spus ca a observat in timpul sedintei ca liderul PSD isi face iluzii ca o sa ajunga prim-ministru. "Sigur ca un viitor prim-ministru poate sa se gaseasca in aceasta sala, dar in mod sigur acesta nu cred ca va fi domnul Geoana", a conchis el.
Pus sa isi prezinte punctul de vedere in fata Comitetului Executiv al PSD, Mircea Geoana a tinut un discurs pe un ton ridicat, tintele sale fiind Victor Ponta, Ion Iliescu si Adrian Nastase.
La dispozitia directorului general Constantin Olteanu, care este si patronul societatii Total Service International, (partenerul constantean caruia Grupul Renault a facut greseala sa-i concesioneze comercializarea propriilor modele de autovehicule), autoturismul Renault Megane Sedan cu numarul de inmatriculare B35EGG, aflat in contract de leasing pentru firma beneficiara Bosfor Eurostil SRL Constanta, reprezentata de asociatii Ali Danis si Zekeriya Sadak, a fost sechestrat in cursul zilei de ieri, in incinta show-room-ului Dacia-Renault-Nissan, unde proprietarii o lasasera pentru a i se efectua o revizie de rutina.
Neimpacati cu ideea ca Registrul judetean a trecut din subordinea lor in cea a Ministerului Justitiei, reprezentantii CCI Oltenia vor sa dea in judecata ONRC pentru neplata a 573 de milioane reprezentand cheltuieli de utilizare a spatiilor si echipamentelor Camerei.
Compania CEZ incepe sa dea inapoi in scandalul cumularii taxei radio-tv pe factura de energie electrica.
Totusi, vreau sa subliniez ca in campanie electorala se afla un singur partid, nici macar PDL-ul sau PPDD-ul nu au intrat atat de devreme in campanie, este vorba de Partidul Miscarea Populara.
Scandalul a iesit la iveala dupa ce Ministerul Finantelor a cerut Prefecturii Dolj printr-o adresa din februarie 2011 sa-i gaseasca pe vinovati, considerand ca responsabilii sunt in curtea ei.
google-analytics.com