Cautare

7141 de rezultate pentru "vreau sa mi schimbat adresa depending factura" (3.29 secunde)
Acelasi Distrigaz Sud nu e insa capabil sa preintampine o explozie in care mor oameni., De la trimis clientul la plimbare cand vine vorba de o cerere de bransare pana la taxa camuflata de reconectare, de la descinderi gen "mascati" pentru taierea gazului, pana la explozia din Craiova care a ucis doi oameni, toate fac deja parte din arsenalul operativ al Distrigaz Sud SA, sucursala Craiova.
In loc sa-si asume vina, autoritatea statului le cere acum firmelor sa plateasca penalitati si diferente de TVA din cauza unui calcul gresit la importurile de autoturisme second-hand.
In locul acestora agentii economici vor utiliza facturile obisnuite, pe care vor avea posibilitatea sa le pretipareasca. Aceste documente vor contine un cod de inseriere care sa le identifice in mod unic si informatii obligatorii precizate in legislatia TVA armonizata.
CEZ a inclus taxa radio-TV pe factura de energie electrica. ... Furnizorul de energie electrica in Oltenia emite o singura factura pentru consumul de curent si taxa radio-TV, profitand de pozitia de monopol pe care o detine in zona.
Din cauza restantelor la taxa radio-tv, zeci de clienti ai companiei CEZ au fost deconectati de la reteaua electrica, fiind obligati sa plateasca apoi sute de lei ca taxa de deconectare-reconectare. Cititorii GdS au demascat santajul CEZ, trimitand dovezile pe adresa redactiei.
Din cauza restantelor la taxa radio-tv, zeci de clienti ai companiei CEZ au fost deconectati de la reteaua electrica, fiind obligati sa plateasca apoi sute de lei ca taxa de deconectare-reconectare. Cititorii GdS au demascat santajul CEZ, trimitand dovezile pe adresa redactiei.
Deci, ca atare, domnule presedinte, vreau sa subliniez in incheierea alocutiunii mele ca este... ... - Poti sa spui orice despre mine, dar scrie-mi numele corect György Frunda:
Statul va plati iarna aceasta integral factura familiilor care traiesc din venitul minim garantat si va acoperi 90% din cheltuielile cu apa calda si caldura consumata de abonatii sistemului centralizat de termoficare care au venituri lunare de maximum 125 de lei de persoana - propune Ministerul Muncii.
RomTelecom a lansat un nou model de factura pentru serviciile sale, care contine un set de informatii mai bine structurate si mai usor de parcurs. ... Factura curenta a fost restructurata pentru a reflecta mai clar categoriile de servicii facturate, abonamentele acestora fiind regrupate in patru categorii:
Noua formula de calcul a facturii la gaze, care se face, incepand cu 1 iulie, in functie de cantitate si de calitate, ii face pe oameni sa nu mai inteleaga nimic. ... Prin urmare sunt nevoiti sa mearga pe incredere. ... Acest lucru se va reflecta si in factura.
Specialistii in securitate cibernetica ai Bitdefender au descoperit o vulnerabilitate in mecanismul de autentificare al Facebook, care le permitea atacatorilor sa fure identitatea anumitor utilizatori de internet si sa le acceseze majoritatea conturilor online unde se pot conecta prin Facebook.
Dupa ce si-a facut mare reclama in mass-media cu lansarea noului serviciu de plati prin SMS, societatea, care intre timp si-a schimbat denumirea, insala din nou, de data aceasta micii comercianti.
Regimul de tiparire si numerotare pentru facturi va fi stabilit de companiile impozabile stabilite in Romania, factura urmand sa fie identificata printr-un numar de ordine, in baza uneia sau a mai multor serii.
Pe lânga SRL-uri diverse acreditate de Distrigaz sa încaseze banii clientilor, figureaza chiar si persoane fizice autorizate (PFA), care au un chiosc la coltul strazii.
Dar, in orice caz, printre masurile importante care au fost luate nu pot sa nu enumar cota unica de impozitare, o masura care deja a inceput sa-si faca efectele. Am facut deja o analiza si pot sa va spun ca estimarile noastre initiale au fost contrazise.
La 6 luni de la instalarea in fotoliul de premier, Calin Popescu Tariceanu a acordat un interviu agentiei de presa Romnet, pe care il prezentam in exclusivitate galatenilor - Spuneti-mi, in primul rind, la sase luni de cind ati venit la Palatul Victoria, care credeti ca este cea mai buna masura pe care ati luat-o in aceasta perioada?
"Eu asta vreau sa inteleaga toti telespectatorii: ca, daca noi schimbam acuma presedintele, n-o sa mai ploua niciodata, ever".
Astfel, companiile furnizoare nu mai incaseaza TVA inscrisa pe factura fiscala emisa de companiile beneficiare, desi aceasta va figura in continuare in totalul de plata al facturii. ... Singura conditie este aplicarea unei mentiuni pe factura:
De fiecare data cand s-au organizat donatii, teledoane, s-au afisat numere de telefon la care sa suni pentru a dona automat anumite sume de bani, chiar cand s-au organizat centre pentru ajutoare, multi ezita sa contribuie la astfel de actiuni.
Statul va plati integral, iarna aceasta, factura de energie termica familiilor care traiesc din venitul minim garantat si va acoperi 90% din cheltuielile cu caldura consumata de cei care stau la bloc si au venituri lunare de maximum 125 de lei pe persoana, a decis miercuri guvernul.
google-analytics.com