Cautare

1047 de rezultate pentru "visul la cheie" (4.38 secunde)
Luni a avut loc sedinta decisiva la Banca Nationala. Romanii vor plati in curand rate mai mari la credite. BNR a decis majorarea dobanzii cheie de la 1,75 la 2%.
Decizia Bancii Nationale de a creste dobanda de referinta cu doar 0,25% la doua puncte procentuale a luat prin surprindere economistii bancari. La unison spun ca modificarea a fost sub asteptari si ca aceasta situatie nu poate fi sustenabila.
Iar cind organizatii civile au cerut acces la cheltuielile parlamentare, li s-a raspuns ca acestea sint secrete de stat. Marea realizare a PSD este ca a transformat hotia, dintr-o activitate ocazionala a unor indivizi de la periferia societatii, intr-o activitate permanenta practicata de indivizi din virful societatii.
Masina politistului care a omorat-o pe Raisa pe trecerea de pietoni a ajuns pe mana specialistilor pentru expertiza tehnica. Intre timp, familia fetitei ucise a gasit un martor-cheie in dosar, de care nu ar fi stiut nici procurorii.
Audieri cheie, astazi, in dosarul Caracal. Doi medici legisti din Bucuresti rup tacerea si vorbesc in fata instantei despre expertizele efectuate de INML in cazul celor doua victime, Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.
Banca Nationala a marit dobanda cheie la 2,5%, peste asteptarile pietei. Un nou soc peste finantele romanilor, din 10 februarie
Lovitura pentru romanii cu rate. BNR ar putea majora, din nou, dobanda-cheie in sedinta de astazi.
Administratia si politica sunt foarte strans legate, pentru ca accederea in posturile cheie - dar nu numai in posturile cheie, ci pana si pe posturile de sofer, portar si femeie de serviciu! ... Vine la putere un partid...
CLAUDIU de 18 ani si o minora de 16 ani, toti din Bucuresti, ca fiind principalii suspecti ai infractiunii de furt calificat, comisa la data de 10.11.2010, dintr-o locuinta din Calea Grivitei, sector 1, de unde au fost furate mai multe bijuterii din aur, in greutate de aproximativ 500 gr., precum si suma de 2000 Euro si 5000 lei.
La data de 4 februarie 2011, ora 03.45, lucratori din cadrul Sectiei 18 Politie s-au sesizat ca pe Calea Ferentari, sector 5, in spatele unui bloc, se afla un autoturism inchis la culoare, care ruleaza printre autoturismele parcate.
Astfel, la data de 13.09.2011, in jurul orei 16:05, politistii au observat un individ imbracat cu o salopeta ce avea inscriptionata pe piept sigla societatii, care a luat legatura cu administratoarea unui bloc din str.
Adi Mutu a vorbit la conferinta de presa despre meci si despre faptul ca s-au vandut toate biletele.
Bush, si-a implinit visul de a conduce tara pentru inca patru ani. ... Bush cea mai mare realizare din viata sa, mai ales ca tatal sau, si el fost presedinte al Statelor Unite ale Americii, nu a reusit sa obtina un al doilea mandat la Casa Alba.
Prezent la lucrarile conferintei, presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a facut apel la liberalii bucuresteni sa-l sprijine pe seful filialei, Ludovic Orban, sa devina si candiatul Aliantei D.A. la Primaria Capitalei.
Cozmin Gusa si-a vazut visul cu ochii: ... Fiecare dintre ei, in frunte cu Gusa, au pus la bataie cate 2.000-3.000 de euro pentru finantarea partidului, la care s-au adaugat contributiile altor “sponsori“ din teritoriu.
Dar suma lor nu poate fi la noi suficienta pentru realegerea lui Basescu - o catastrofa, cum spune Crin Antonescu. ... PD care, peste noapte, a trecut de la stanga la dreapta.
In mandatul presedintelui Traian Basescu, la sefia Guvernului s-au succedat doi premieri: ... Relatia dintre presedintele Basescu si premierul Tariceanu a involuat, rapid, de la colaborare la critici, atacuri si tensiuni.
"Vasile Dancu reapare la rampa printr-un amplu text pe blogul propriu, cu un titlu provocator: ... El lanseaza la adresa lui Iliescu si a sustinatorilor sai invective si invinuiri tipice, proferate de adversarii politici (...).
In atari conditii, fara sa miste un deget, PSD isi vede implinit visul, urcand sacii in propria-i caruta cu mainile altora, astfel ca ramane singurul jucator social-democrat pe esichierul politic romanesc.
Alegerile americane de la sfarsitul lumii (Autor: ... De aceea, pentru romani ceea ce se petrece acum pe teatrul de lupta electorala transatlantic este mai important decat ceea ce se consuma la teatrul de marionete dambovitean.
google-analytics.com