Cautare

1798 de rezultate pentru "verificare credit telecom" (3.46 secunde)
Cine îsi cumpara acum o garsoniera cu credit ipotecar plateste în 25 de ani de patru-cinci ori pretul locuintei. ... Daca iei credit de 150.000 de lei de la banca, trebuie sa restitui 500.000, 600.000 sau chiar 700.000 de lei.
De acum incolo, pentru contractele de credit inregistrate de bancile care nu au semnat conventiile cu Fondul se va institui ipoteca legala asupra imobilului (stabilita in baza unei legi), care este titlu executoriu.
Mii de clienti bancari trebuie sa ceara actele aditionale la contractele de credit, pentru ca bancile nu s-au obosit sa ii invite pe oameni sa le semneze, conform OUG nr. ... 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori.
Bit Telecom, Sebmar si Cablevision of Romania, firme pe care le controleaza, operatiunea avand ca scop simplificarea procesului decizional si reducerea costurilor administrative, prin formarea unei structuri unice.
In ciuda recesiunii economice, Digital Cable Systems investeste in Romania peste 5 milioane de euro, in Internet si telefonie Digital Cable Systems (DCS), unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, care detine brandurile AKTA si Dial Telecom, va investi anul acesta peste 5 milioane euro in serviciile de Internet si telefonie.
Este posibil ca statul roman sa nu incaseze macar ceva cat de cat de pe urma gazduirii unor giganti telecom care fac aici profituri uriase si constante? ... Piata telecom este guvernata de 3 jucatori mari si lati!
Astfel, institutiile de credit, institutiile financiare nebancare, definite potrivit reglementarilor legale, Fondul de garantare a depozitelor in sistemul bancar, societatile de asigurare, de asigurare-reasigurare ti de reasigurare, precum ti brokerii de asigurare/reasigurare, entitatile autorizate, reglementate ti supravegheate de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, entitatile autorizate, reglementate si supravegheate de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, vor depune la unitatile teritoriale ale MEF raportari contabile in formatul ti la termenele prevazute.
Toate operatiunile de plati si incasari in lei ale institutiilor de credit in faliment se vor derula prin contul "Banca in faliment", deschis la centrala Bancii Nationale a Romaniei, potrivit Ordinului 46 din 6 februarie, emis de BNR. Ordinul se aplica urmatoarelor institutii de credit:
Pe langa acestea sunt institutii de credit care acorda finantari liber-profesionistilor, incluzandu-i in categoria mai larga a IMM. ... un credit ipotecar si imobiliar, un credit de investitii si unul dedicat achizitionarii de automobile de serviciu.
Pentru a achizitiona o locuinta printr-un credit ipotecar, craiovenii au nevoie de un venit lunar cat sapte salarii minime pe economie. ... Bancile iau in calcul bugetul intregii familii Varianta cea mai la-ndemana in acest caz este contractarea unui credit imobiliar-ipotecar.
Astfel, de la reducerea dobanzilor la creditele si cardurile de credit acordate in aceasta perioada, bancile merg pana la oferirea de premii consistente pentru plata cumparaturilor cu cardurile de credit.
Din ce în ce mai multe birouri de credit intermedieaza între clienti si bancile comerciale de la credite pentru nevoi personale fara ipoteca, la credite industriale si imobiliare.
Desi la prima vedere imprumutul in lei prezinta unele avantaje, mai ales pentru cei care isi primesc salariile in moneda nationala, un credit de nevoi personale luat in euro este mai ieftin.
Desi la prima vedere imprumutul in lei prezinta unele avantaje, mai ales pentru cei care isi primesc salariile in moneda nationala, un credit de nevoi personale luat in euro este mai ieftin.
Aflati din GdS cum motiveaza institutiile de credit accesul foarte slab al IMM-urilor la creditare. ... "Mai usor urci pe Everest decat sa iei un credit pe firma"
O banala "verificare de rutina" efectuata in trafic de Politia din Sibiu a fost adusa in atentia reprezentantilor bisericilor europene ca o adevarata amenintare la adresa drepturilor si libertatilor etnicilor maghiari din Transilvania.
Dupa mai multe zile de cercetari s-a decis ca pentru utilizarea in transportul de persoane a taximetrelor nelegale - cu buletine de verificare metrologica si sigilii metrologice cu termen de valabilitate depasit - sa fie aplicate 3 sanctiuni contraventionale in valoare de 1.500 lei.
Aceasta latura a pietei imobiliare romanesti a cunoscut de asemenea, mai ales in ultimii doi ani, o crestere semnificativa, fapt dovedit si de inflorirea fara precedent a ofertei bancare de creditare in acest domeniu, statisticile aratand ca aproape jumatate dintre romanii care isi cumpara prima lor locuinta apeleaza la un credit ipotecar.
BNR a publicat o serie de proiecte de norme si regulamente privind adecvarea capitalurilor bancilor in functie de risc, corespunzator reglementarilor Basel II, care vor intra in vigoare la 1 ianuarie 2007, dar vor fi obligatorii pentru toate institutiile de credit de la 1 ianuarie 2008.
Valoarea totala a restantelor la creditele luate de clientii individuali a ajuns la aproape 240 de milioane de lei (aproape 70 de milioane de euro), cu 21 de milioane de lei mai mult fata de iunie, cand insumau 217 milioane de lei, potrivit unor date furnizate de Biroul de Credit.
google-analytics.com