Cautare

1374 de rezultate pentru "vegh stefan" (2.77 secunde)
Actiunea s-a desfasurat pe plaja din Saturn, si l-a avut drept protagonist pe Denis Stefan, actorul principal din serialul "Inima de tigan".
Stefan Banica le da intalnire fanilor sai intr-un turneu national de amploare alaturi de trupa sa, "Rock’n’Roll Band" si grupul "The 50’s", care se va desfasura pe parcursul lunii noiembrie in zece dintre cele mai importante orase din tara.
Asa cum deja ati aflat, Stefan Hrusca revine in tara in luna decembrie, pentru a le oferi romanilor un turneu national! ... Calendarul turneului lui Stefan Hrusca este urmatorul:
Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte, intitulata LIMBA ROMANA, INTRE IGNORANTA, INDECENTA SI AROGANTA. ... Ilie Stefan Radulescu a declarat ca i-au trebuit doi ani pentru a convinge una dintre editurile din tara sa o editeze:
Proiectul Ceva lanseaza piesa Who's To Blame, in colaborare cu Stefan Matei, solistul trupei Les Elephants Bizarres. ... https://youtu.be/6idLudhZsks Pentru piesa ar fi de invinuit trupa Ceva (Andrei Popa si Tudor Amarandei), Stefan Matei si Ruxandra Stoian, cea care a scris versurile.
Andra, Stefan Banica, Matteo, Alina Eremia, Dorian Popa, Lora, AMI, Nicole Cherry, Sore, Liviu Teodorescu, Anda Adam, Deepcentral, Ioana Ignat, Guess Who sunt artistii MediaPro Music / Universal Music Romania prezenti pe scena Media Music Awards, cu show-uri explozive si multe surprize muzicale.
Lavinia Pirva este insarcinata pentru prima oara, iar vestea cea mare a fost data intocmai de Stefan Banica. ... Stefan Banica si Lavinia Pirva sunt impreuna de peste 6 ani, iar anul trecut s-au casatorit in mare secret.
STEFAN BANICA S-A DESPARTIT DE ANDREEA MARIN "Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea. ... Andreea si Stefan Banica", a scris Stefan, pe Facebook.
Presa vremii a relatat ca Stefan si-a trecut toate aceste proprietati si o parte din bani, in total un milion de euro, pe numele mamei sale, Sanda Liteanu, incercand sa evite complicatiile unui partaj, in cazul unui divort.
Primarul din Piatra Neamt, retinut in dosarul Microsoft Procurorii anticoruptie l-au retinut marti dimineata pe rimarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan- Pinalti, in dosarul licentelor Microsoft.
Stefan Manea, cel care, timp de mai bine de un deceniu, a fost director al intreprinderii, a decedat! La varsta de 80 de ani, Stefan Manea, initiator si coordonator al HOFIGAL, a decedat subit!
Presedintele Consiliului Judetean, Stefan Szabo, ne-a declarat ca, indiscutabil, Vatra Romaneasca va ramine pe loc si tot aici va primi spatiu pentru sediu Societatea Culturala "Avram Iancu”.
Ion Stefan sustine legalitatea contractului Contactat telefonic, directorul societatii Apa-Canal, Ion Stefan, a precizat ca respectivul act este 100% legal. ... Este conform Hotaririi 48/10.02.2005”, a precizat Ion Stefan.
Surprinde faptul ca daca media pe comune este de 300.000 de euro, iar in Tasnad introducerea gazului va costa 700.000 de euro, pentru Orasu Nou, comuna presedintelui CJ Stefan Szabo, au fost alocate in acest scop 1,268 milioane de euro.
Tineretul Liber, fostul Scanteia Tineretului, apare la Bucuresti pe 22 decembrie 1989 si are ultima aparitie in aprilie 1997.Colaboratori ai numarului din 22 decembrie au fost Constantin Sorescu, Lucian Avramescu, Victor Socaciu, Horia Alexandrescu, Eugen Mihaescu, Stefan Mitroi sau Dan Stanca.
- Tineretul Liber, fostul Scanteia Tineretului, apare la Bucuresti pe 22 decembrie 1989 si are ultima aparitie in aprilie1997.Colaboratori ai numarului din 22 decembrie au fost Constantin Sorescu, Lucian Avramescu, Victor Socaciu, Horia Alexandrescu, Eugen Mihaescu, Stefan Mitroi sau Dan Stanca.
(actor), Daniel Mitulescu (producator), Melania Oproiu (monteur), Sorin Botoseneanu (operator), Miruna Berescu (directorul Festivalului International de Film Independent ANONIMUL) si criticii de film Cristina Corciovescu, Stefan Dobroiu, Doinel Tronaru, Laurentiu Bratan, Ionut Mares. ... Mircea Stefan (Okapi Sound & Universal Music Romania). ... Andrei Stefan Rautu (Cinedaze).
l-a ales in functia de Presedinte pe domnul doctor Stefan Tiron (presedinte fondator al S.S.R.O.O.T.) . ... Stefan TIRON Scopul Asociatiei :
ASA IL STIU PE TATAL MEU, ORI OPERAND, ORI SCRIIND, LA O MASA DE LUCRU - Va inruditi si cu savantul Stefan Procopiu. - Mama lui Stefan Procopiu era sora cu mama tatalui meu, din Balabanesti.
Pe langa faptul ca a declarat ca are 39 de actiuni la SC ALIA SA, directorul Directiei de Ape, Stefan Stoica, detine si un loc in consiliul de administratie al SC VIDRARU SA Curtea de Arges, de unde obtine lunar 3,9 milioane de lei vechi.
google-analytics.com