Cautare

1504 de rezultate pentru "vasilescu maria" (2.99 secunde)
candidatul comun in lupta pentru fotoliul de primar al Craiovei va fi din partea PSD, iar cele mai mari sanse de a se confrunta cu Antonie Solomon le are Lia Olguta Vasilescu Apartenenta politica a candidatului USL pentru Primaria Craiova nu mai e un mister.
Senatorul PSD Olguta Vasilescu este oficial candidatul USL la Primaria Craiova la alegerile de peste patru luni.
Sediul de campanie al Olgutei Vasilescu a fost vandalizat Candidatul USL la Primaria Craiova, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat duminica, pe Facebook, faptul ca i-a fost vandalizat sediul de campanie, motiv pentru care si-a adus oameni de paza.
Sondajele de duminica seara, care o dadeau castigatoare pe Lia Olguta Vasilescu (USL) in fata lui Antonie Solomon (UNPR), s-au adeverit. ... Lia Olguta Vasilescu este noul primar al Craiovei pentru urmatorii patru ani, dupa o lupta stransa cu Antonie Solomon.
Lia Olguta Vasilescu DA CARTILE PE FATA: ... Vicepresedinte al PSD, Lia Olguta Vasilescu da cartile pe fata si anunta ce i se pregateste lui Iohannis daca indrazneste sa propuna premier un alt personaj care nu apartine majoritatii parlamentare.
Acuzele aduse bancii centrale de catre deputatul liberal Dan Radu Rusanu, potrivit carora majorarea impozitelor ar fi determinata de actiunile institutiei, sunt cel putin exagerate, spune consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu. ... Vasilescu a mai contestat si afirmatiile lui Rusanu privind relatiile dintre BNR si Guvern.
Cum la sfarsit de sezon se face un calcul despre ceea ce a insemnat Litoralul in sezonul care tocmai trece, Daniel Vasilescu, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), ne-a declarat ca unitatile hoteliere au inregistrat castiguri nesperate in acest an.
BNR cauta scuze pentru ratarea tintei inflatiei "Romania a ratat tinta de inflatie propusa pentru 2005 datorita ratei scazute de crestere a serviciilor, a marfurilor alimentare si a celor nealimentare, inregistrata in luna decembrie", considera Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei.
Asa se face ca la finele lui 2005 Romania era a treia tara din sud-estul Europei la viteza de creditare, explica Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
Hotelierii sunt pentru eco-eticheta Presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Daniel Vasilescu, ne-a declarat ca pe termen scurt rezultatele nu vor fi vizibile, dar "daca ne gandim la viitor este o actiune foarte buna".
Vasilescu (BNR): Impozitarea pensiilor mici, o eroare economica Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Adrian Vasilescu, il contrazice pe directorul BNR, Eugen Radulescu, apreciind ca impozitarea pensiilor mai mici de 1.000 de lei ar fi "o eroare, din punct de vedere economic".
Intalnirea a avut loc la Consiliul Judetean Dolj si a fost moderata de senatorul Lia Olguta Vasilescu, cea care i-a si convins sa viziteze Bania.
Noua echipa de fotbal a Craiovei, care va evolua in Liga a II-a, va ramane o afacere exclusiv privata, dupa ce consilierii municipali, in frunte cu primarul Olguta Vasilescu, au refuzat sa se implice in fotbal Consilierii municipali craioveni au lasat la latitudinea FRF infiintarea noii echipe de fotbal a Craiovei, pe locul de Liga a II-a oferit orasului in cadrul Adunarii Generale (AG) de pe data de 14 mai.
Paunescu, iar responsabili de sectiuni erau Adrian Vasilescu, Alexandru Stroe sau Cristian Teodorescu. ... Constantinescu, Ilie Purcaru, Maria Filip, Ion Vaduva sau Eugen Florescu. ... Directorul publicatiei si redactor-sef era Ioan Erhan, Adrian Vasilescu redactor-sef adjunct, iar secretar general de redactie - Mihai Coman. ... Redactorul-sef al publicatiei este Mircea Vasilescu.
Comitetul Executiv National al PSD a aprobat, joi, constituirea a 31 de departamente ale partidului, Adrian Paunescu, Bogdan Niculescu Duvaz, Nicusor Constantinescu, Victor Surdu, Olguta Vasilescu, Ion Vasile, Octavian Stireanu fiind printre cei care vor conduce aceste departamente.
Zona dobrogeana a devenit fief-ul senatorului ialomitean Maria Petre, care a prezentat ieri la Constanta, cateva din liniile pe care PD, cu sprijinul Partidului Popular European, le va urma in aceasta campanie de informare.
Maria Stavrositu (foto) cheltuie cei mai multi bani dintre toti deputatii din Romania pe salariile angajatilor din biroul sau parlamentar: ... Astfel, deputatul PDL Maria Stavrositu are un salariu net de 4. ... Maria Stavrositu, Eduard Martin, Marinella Antonescu, Mihai Lupu si Cristina Dumitrache.
Fosta directoare a AFP Craiova, Maria Filip, si adjunctul Vicentiu Iordache au castigat in instanta suspendarea ordinului ANAF prin care erau indepartati din functii.
Un - doi in careu facut de Messi si Di Maria, dar jucatorul Realului rateaza preluarea min 29: ... Di Maria centreaza pentru Higuain, dar aceasta rateaza preluarea min 57: ... Messi deschide jocul pentru Di Maria, dar Dragos Grigore blocheaza min 67:
Google Romania va afisa pe 1 Decembrie un logo special desenat de Iasmina Maria Raceanu Google a anuntat castigatorul primei editii a concursului Doodle 4 Google in Romania.
google-analytics.com