Cautare

2524 de rezultate pentru "vasile lupu 104 2cbld5 ap 1" (3.09 secunde)
Desi lemnul de foc pentru populatie are un pret mai mic anul acesta decat anul trecut, sudul tarii ramane in continuare defavorizat in aceasta privinta din cauza cheltuielilor suplimentare de transport, a declarat ieri secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Vasile Lupu.
Pe 1 ianuarie romanii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile!
"Este un gest extrem, dar dictat de situatia politica grava", a declarat vicepresedintele PNL Constanta, Mihai Lupu. ... Mihai Lupu a tinut sa contracareze declaratiile democratilor care au sustinut ca amanarea euroalegerilor va duce Romania in urma Bulgariei.
Partidul Comunistilor (PCRM) nu il va sustine pe Marian Lupu la presedintie, a declarat unul dintre liderii formatiunii, Vladimir Turcan, pentru cotidianul rus Kommersant.
Luand cuvantul, fruntasul taranist Nicolae Lupu a cerut sa fie el desemnat ca ministru, deoarece "fiind batran, eu nu mai am mult timp de asteptat". Doctor Nicolae Lupu a amenintat ca, in caz contrar, se va rupe de PNT si va face un partid care va colabora cu PCR.
Anul calendaristic incepe miercuri cu sarbatoarea Sfantului Vasile cel Mare - episcop de Cezareea, unul dintre cei mai importanti sfinti ai Bisericii Ortodoxe si, in acelasi timp, primul ierarh care a intemeiat, pe langa biserici, spitale si aziluri pentru saraci.
Presedintele interimar al Moldovei, Marian Lupu, a ajuns astazi la Bucuresti, pentru prima data in vizita oficiala in Romania, de cand ocupa prima functie in statul de peste Prut.
Cu ocazia Zilei Petrolistului, ce se sarbatoreste in fiecare an la data de 8 septembrie, Mihai Lupu, directorul general al Oil Terminal Constanta a sustinut ieri o conferinta de presa la sediul companiei.
Ultimul film in care a jucat Sergiu Nicolaescu va avea premiera anul acesta Ultima pelicula in care apare Sergiu Nicolaescu se numeste "Lupu" si va avea premiera anul acesta.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: 'Vasile Dancu: ... 'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR), Vasile Lupu, a motivat decizia prin faptul ca modalitatea aceasta de a vana incuraja braconajul. ... In acest caz, nu s-a luat inca nici o decizie, a adaugat Lupu.
Adrian Lupu este de profesie inginer mecanic care e pasionat de arta. ... Ultima data au participat 2.860 de expozanti si au venit 3.000.000 de vizitatori numai intr-o saptamana!", ne-a spus Adrian Lupu.
Mai putin, dar nu cu mult, castiga deputatii PSD Eduard Martin, Antonella Marinescu, Cristina Dumitrache, alesii PNL Gheorghe Dragomir si Mihai Lupu, precum, si deputatii PDL Zanfir Iorgus si Constantin Chirila, toti ridicand in fiecare luna cate 4. ... 000, respectiv 1.
Profitul net al companiei Oil Terminal pe anul trecut a fost de 69 miliarde de lei, adica dublu fata de cel prognozat in bugetul de venituri si cheltuieli, a declarat ieri in cadrul unei conferinte de presa Mihai Lupu, directorul general al Oil Terminal, la 12 luni de la investirea in functie.
Profitul net al companiei Oil Terminal pe anul trecut a fost de 69 miliarde de lei, adica dublu fata de cel prognozat in bugetul de venituri si cheltuieli, a declarat ieri in cadrul unei conferinte de presa Mihai Lupu, directorul general al Oil Terminal, la 12 luni de la investirea in functie.
Anca Lupu, medic primar, hematolog cu multiple competente. ... Anca Lupu spune ca, in faza cronica, pacientul prezinta anemie, oboseala, cresterea splinei si ficatului, trombocitoza persistenta (numar mare de trombocite) sau tromobocitopenie (numar scazut de tromobocite), febra si transpiratii nocturne, diminuarea poftei de mancare, scadere ponderala, dureri osoase si articulare.
Romania sta mai prost decat Bulgaria in ceea ce priveste absorbtia fondurilor de preaderare acordate de Uniunea Europeana (UE) pe programul Sapard, este de parere Vasile Lupu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
corectnews.com informeaza Vasile Blaga, omul care tace si face (Autor : Sorin Rosca Stanescu) Caderea in dizgratie a lui Vasile Blaga este la fel de spectaculoasa dar nu la fel de discreta ca ascensiunea sa. ... Traian Basescu a dat cu Vasile Blaga de pamant de teama.
Citind articolul lui Vasile Dancu "Ultima batalie a stangii:
google-analytics.com