Cautare

692 de rezultate pentru "vanzari teleroane" (4.83 secunde)
- HP - are peste 200 de web servere interne, accesate de peste 10 000 de angajati din diviziile de productie, vanzari si alte grupuri ale corporatiei;
10 albume de studio, 2 materiale best-of (alaturi de un DVD), 6 maxi-single-uri, 15 videoclipuri si vanzari de peste 1.150.000 de unitati fizice in perioada 1995-2009 (o adevarata performanta, nu doar pentru piata locala). Potrivit cifrelor record de vanzari si audienta, B.U.G.
In primul rand , alegerea nu este una luata de curand , nu este o noutate pentru mine a fi parte din colectivul RPG , se modifica doar titulatura.Implicarea mea activa in cadrul firmei dateaza de cand aveam 16 ani , atunci incercam sa ,, fur meserie '' si sa aflu toate dedesubturile acestei afaceri.Am facut cam tot ce se putea face in aceasta firma , de la sampling , impartire de pliante , negociere de contracte pana la a lua parte la antrenamentele colegilor de la interventie.Insa mereu am facut acest lucru in paralel cu studiile.La inceput in paralel cu liceul , apoi in paralel cu facultatea de drept , nefiind astfel total focusat pe implicarea in firma.Pana de curand am fost agent de vanzari si desi instinctul oricarui agent de vanzari ar fi sa spuna ca a crescut RPG-ul , adevarul este ca RPG m-a crescut pe mine , valorile ei aplicandu-se asupra alor mele , asupra caracterului meu.Incepand de acum , voi fi purtatorul de cuvant al firmei , fiind responsabil cu exprimarea punctelor de vedere oficiale ale companiei.6.
Zece magazine craiovene au anuntat vanzari de soldare Cu doua zile inaintea sezonului de soldare, marile magazine au notificat deja Primaria Craiova cu privire la intentia de a face vanzari de soldare.
Chiar ma intreb daca publicatia care ma denigreaza s-a documentat cu privire la sedintele de consiliu unde PD si PLD aveau doua treimi, iar in proportie de 80-90% pe ordinea de zi se aflau vanzari sau concesionari de terenuri , iar doar 5% dintre proiecte se refereau la interesul cetateanului", a comentat, pe aceasta tema, Adrian Vlad.
European Drinks ocupa locul 8 in acest clasament din punct de vedere al volumului anual de vanzari.
Mai ales in martie, pe piata de capital romaneasca au avut loc vanzari puternice in valoare de 55 de milioane de euro, cu 500 de miliarde de lei peste volumele achizitionate.
Lucia Morariu a adaugat ca pana in prezent litoralul romanesc a inregistrat scaderi semnificative ale turistilor, fiind vorba de vanzari ale pachetelor turistice cu 40% mai scazute. ... Conform statisticii ANAT, statiunea Mamaia ramane in top, cu 40 % din vanzari, urmata de Saturn, Eforie Nord, Jupiter, Neptun, Venus, Olimp, Costinesti.
Pe segmentul marcilor de import, cele mai bune vanzari au fost consemnate, ca si in primele sapte luni ale anului trecut, de marca franceza Renault cu 12.494 de unitati (+119%), urmata de Skoda - 7.935 de unitati (+90,6%) si Volkswagen, care urca o pozitie pana pe locul al treilea, cu vanzari de 5.839 de unitati (+74%).
Moneda europeana a intrat sub pragul de 3,5 lei, pe fondul unor vanzari mai mari de valuta la mijlocul sedintei de marti, dealerii anticipand pastrarea trendului de scadere, fara un ritm accelerat.
Pe segmentul modelelor de import, cea mai buna pozitie in clasamentul vanzarilor este ocupata, in continuare, de marca Renault, cu vanzari de 15.731 de autoturisme si o crestere de 113,2%, urmata de Skoda cu 10.458 de unitati (+98,6%).
In acest sens, va fi completat in mod corespunzator un jurnal lunar de vanzari. ... Centralizatorul jurnalelor de vanzari si declaratiile pe proprie raspundere privind veniturile din activitati de comunicatii electronice sau servicii postale vor fi certificate de un auditor financiar autorizat independent.
Noi ieftiniri, noi cresteri de vanzari Un nou val de ieftiniri va afecta preturile produselor LCD pana la finele acestui an. ... Prin urmare, se asteapta ca noile ieftiniri sa determine cresteri semnificative la vanzari.
Desi cererea si oferta de locuri de munca in domeniul financiar a avansat in ultimele luni, locul I in topul celor mai cautate joburi il detine domeniul vanzari. ... achizitii/aprovizionare, comert (retail) si bineinteles vanzari.
Pana in prezent, doar 55% din producatori (7.513 persoane) au cerut cote pentru vanzari directe si 66% (364 de persoane) au depus cereri pentru alocarea de cote pentru livrarea catre firmele procesatoare, potrivit informatiilor furnizate de Departamentul de Administrare a Cotelor de Lapte (DACL) Craiova.
marketing, vanzari, suport tehnic si logistic. Totodata, compania detine si un portal de vanzari on line (www.artisdesign.ro). Potrivit reprezentantilor firmei, calitatea produselor distribuite, a serviciilor si consultantei oferite face intotdeauna diferenta.
In plus, cresterile de vanzari ale celei mai noi marci apartinand Grupului Renault pe piata Uniunii Europene constituie o compensatie pentru cunoscutul producator francez de automobile, in conditiile in care vanzarile la marca proprie -Renault- au scazut cu 12%.
Verificarea conformitatii potrivit regulamentului comunitar In scopul aplicarii prezentelor instructiuni, un bun expediat dintr-un stat-membru in alt stat-membru in cadrul unei vanzari cu verificarea conformitatii, definita in Regulamentul Comisiei Europene nr.
Cu toate ca identificarea si contactarea de noi clienti (crearea portofoliului de clienti), precum si mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii existenti sunt principalele atributii ale agentilor de vanzari, nici merchandiserii nu sunt tocmai straini de aceste ocupatii.
La randul ei, Zanetta Sabutyte, director de vanzari Iveco pentru Europa Centrala si de Est a precizat ca obiectivul de vanzari pentru Romania a acestui cunoscut producator italian de autovehicule este de 3.500 de masini comerciale si 140 de autobuze pe an.
google-analytics.com