Cautare

692 de rezultate pentru "vanzari teleroane" (2.80 secunde)
Companie nationala de vanzari FordHans Juergen Fuchs a precizat ca anul viitor in Romania se va infiinta o companie nationala de vanzari, asa cum Ford detine in toate statele din Europa in care are unitati de productie.
Functioneaza in format City si are o suprafata totala de 350 mp din care sala de vanzari ocupa 210 mp. ... Acesta functioneaza in format Standard, cu o suprafata totala de 533 mp, sala de vanzari masurand 395 mp.
Cel din Teius are o suprafata totala de 500 mp, din care sala de vanzari este de 346 mp, unitatea in format Standard functioneaza pe strada Clujului, nr. ... Acesta are de o suprafata totala de 420,36 mp, din care sala de vanzari este de 251 m2.
Acesta are o suprafata totala de 375 mp, iar sala de vanzari este de 253 mp. ... A-B, aceasta acopera 358 mp, din care suprafata de vanzari este de 194 mp. ... Unitatea masoara o suprafata totala de 350 mp, iar sala de vanzari are 215 mp.
A4-A6 pe o suprafata totala de 335 mp, din care sala de vanzari acopera 241 mp. ... 9, si are o suprafata totala de 175 mp, suprafata de vanzari fiind de 112 mp.
Google Romania cauta oameni de vanzari si comunicare Compania americana Google, cel mai popular motor de cautare online din lume, cauta sa angajeze 3 oameni pentru subsidiara din Romania, respectiv un specialist in Marketing si Comunicare si 2 in vanzari, potrivit datelor de pe site-ul companiei.
Take Ionescu, in format City, si acopera o suprafata totala de 374 m2, din care sala de vanzari ocupa 232 m2. ... Aceasta are o suprafata totala de 450 m2, iar sala de vanzari masoara 358 m2.
Volumul de vanzari inregistrat in 2008 reprezinta “un nou record”, a apreciat Ruslan Puhov, directorul Centrului de analize a strategiilor si tehnologiilor. Rusia este pe locul al treilea sau al patrulea in lume la vanzari de armament, dupa Statele Unite, Marea Britanie si Franta.
Si reprezentantii magazinelor de electronice, cei care vand dispozitivele de citire, se asteapta la o explozie de vanzari in acest an, care sa totalizeze in jur de 20.000 de cititoare eBook.
Anul acesta, magazinele care vand electrocasnice in rate se asteapta la vanzari mai mici cu pana la 15%.
Potrivit statisticilor oficiale, cele mai mari vanzari de cafea, adica in jur de 40%, se inregistreaza in magazinele mici (cu pana la 20 de metri patrati, cu produse alimentare si nealimentare), in conditiile in care si chioscurile au vanzari semnificative de peste 20%.
Inceputul lunii iunie, calduros si el, a insemnat vanzari relativ mari, apoi a urmat perioada ploilor, cand vanzarile nu au fost la fel de bune, pentru ca, de zece zile, ele sa creasca intr-un ritm sustinut.
Toti producatorii de lapte care vor sa vanda vor trebui sa faca o cerere catre Ministerul Agriculturii prin care sa li se atribuie o cantitate individuala de referinta pentru livrari si/sau vanzari directe, denumita „cota individuala de lapte“, a decis Guvernul, in ultima sa sedinta.
Luna trecuta, industria jocurilor video a realizat o cifra de vanzari de 556 milioane dolari, in scadere cu 16 procente comparativ cu 662 milioane dolari in perioada similara a lui 2004. ... San Andreas”, care in prima luna de la lansarea a realizat vanzari de 100 milioane dolari.
Vanzari, cu 20% mai putine Din cauza scaderii creditelor, pentru magazinele care realizeaza vanzari pe baza acestora, prevederile sunt sumbre. ... Dar marile lanturi de retail din domeniu se pregatesc sa faca fata scaderilor de vanzari prin rebranduire si planuri pe termen lung.
Producatorii de lapte vor putea sa le livreze materie prima fabricilor de procesare sau sa realizeze vanzari directe incepand cu 1 aprilie numai pe baza unei cote obtinute de la Departamentul de Administrare a Cotei de Lapte (DACL).
„Pe piata muncii se cer, în schimb, programatori IT, secretare, contabili, farmacisti, agenti de vânzari“, noteaza site-ul mai sus-mentionat. ... Acestea sunt urmate de cele de ingineri si tehnicieni în mecanica, dulgheri si tâmplari, agenti de vânzari în întreprinderi si sudori si taietori cu flacara (autogen).
  Bani din vânzari de masini Putini îl cunosc pe Mircea Nistor. ... Mihai Dugaesescu este proprietarul grupului de firme Dumagas, Dumatracks si Dumagas Transport, care se ocupa, în ordinea enumerarii, de vânzari de gaz lichefiat, vânzari de camioane si tiruri, dar si cu transportul intern si international de marfuri.
  Bani din vânzari de masini Putini îl cunosc pe Mircea Nistor. ... Mihai Dugaesescu este proprietarul grupului de firme Dumagas, Dumatracks si Dumagas Transport, care se ocupa, în ordinea enumerarii, de vânzari de gaz lichefiat, vânzari de camioane si tiruri, dar si cu transportul intern si international de marfuri.
Intermediaza si vânzari prin sistemul buy-back.Vânzari în crestere Automobile Bavaria, care reprezinta grupul BMW pe piata româneasca, a înregistrat în 2007cresteri în vânzari de 60% la BMW si 100% la MINI, livrând aproximativ 2.900 de automobile noi.
google-analytics.com