Cautare

1818 de rezultate pentru "vale alexandru" (2.92 secunde)
• Cu o experienta de peste 4 ani in zona de marketing si comunicare online, Alexandru Negrea este un celebru consultant-trainer in social media.
Nu doar ca pe Alexandru Arsinel, actorul de teatru si de film, artistul, interpretul, directorul de teatru, ci asa, ca pe un om ca toti oamenii. Vreau sa ma cunoasteti exact asa cum sunt eu si la fel cum sunteti dumneavoastra", spune Alexandru Arsinel.
Recent, la Casa Universitarilor din Capitala, Alexandru Calmacu a lansat volumul Vise in paragina, o colectie de editoriale in care sunt prezentate si satirizate intamplari inedite inspirate din evolutia societatii romanesti postcomuniste.
Istoria clipei s-a asezat, astazi, pentru profesorul si scriitorul Alexandru Brad, in liturghia eternitatii Clopotele au batut, astazi, 2 martie 2019, in sambata sfanta a Mosilor de Iarna, la Panade, in Alba, intr-un vechi sat de pe malul Tarnavei, a pomenire si a ruga pentru adormitii de-a pururi, in randul carora si-a aflat locul vesniciei, la hotar de primavara, si cunoscutul scriitor Alexandru Brad, profesor pentru zeci de jurnalisti care au semnat si continua sa semneze in presa ultimelor 3-4 decenii.
Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea, a fost prezent recent la targul de Sfintii Petru si Pavel organizat in curtea Muzeului Satului. Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca creeaza opinci inedite:
Dupa ce s-a pensionat, la inceputul anului 2017, Andrei Alexandru a postat un mesaj pe Facebook. ... Andrei Alexandru: ... Puteti citi in continuarea ultimul articol al lui Andrei Alexandru, aparut pe estiri.ro.
"Marita" ii are in distributie pe actorii Alexandru Potocean, Adrian Titieni, Lucian Iftime, Victoria Cocias, Andrei Hutuleac, Bogdan Dumitrache, Ana Ciontea.
de 40.000 de euro si doua microbuze Comisarul-sef Petrisor Alexandru, seful Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Sectiei Regionale Transporturi Craiova, si subinspectorul Mihai Ardelean, subalternul lui Alexandru in cadrul aceluiasi birou, au intrat in atentia oamenilor legii pe 24 februarie, cand un craiovean a formulat un denunt impotriva celor doi la Serviciul Judetean Anticoruptie Dolj.
De pilda, Turist Center ofera pachete turistice de calitate in statiuni precum Stana de Vale, Barajul Lesu, Baile Felix, Olanesti, Predeal, Poiana Brasov la preturi destul de avantajoase.
Problemele se pare ca nu au fost inca rezolvate, iar riscul este ca tot dealul sa o ia la vale, peste autostrada, in cazul unor precipitatii masive. Chiar acum trei saptamani, jurnalistii de la Digi 24 au observat ca pamantul a luat-o din nou la vale, dupa o ploaie.
Oamenii din sat au plecat la lucru, iar cand s-au intors, pe timp de noapte au observat ceva ciudat intr-o vale din apropiere. ... Din directia luminii se auzeau si niste zgomote metalice ritmate, satenii care au trecut prin zona, preferand sa ocoleasca lucrurile care se intamplau in acea vale.
Au aparut primele imagini cu momentul crimei din Bolintin Vale, surprinse de camerele de supraveghere din oras. Va avertizam ca urmeaza detalii cu un puternic impact emotional!
Este o actiune in forta a politistilor la interlopii din Bolintin-Vale, Giurgiu, acolo unde un barbat si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit cu pietre de un grup de romi.
Imagini greu de privit chiar si pentru inspectorii ANPC care au verificat o fabrica de paine si patiserie din Bolintin Vale.
Paunescu, iar responsabili de sectiuni erau Adrian Vasilescu, Alexandru Stroe sau Cristian Teodorescu. ... - Ziarul Dimineata, celebru la vremea lui, s-a lansat la 19 februarie 1990, iar directorul publicatiei era Alexandru Piru.Printre colaboratori se numarau Grigore Traian Pop, Carmen Firan ,Florin Radulescu-Botica, Ilie Serbanescu, Liviu Franga sau Solomon Marcus.
Ca sa ajungi la Radovanu cobori din tren in plin camp, langa satul Negoiesti, locul de unde incepe Baraganul si in imprejurimile caruia Alexandru Odobescu a trait intimplarile sale vanatoresti.
Alexandru Sassu (PSD), Vlad Alexandru Velcu (propus de Guvern), Anne Marie Rose Juganaru (PSD), Victor Socaciu (PSD), Razvan Barbato (PC), Dida Dragan (PNL), Radu Toma (PRM), Stanik Stefan Ioan (UDMR), Raico Cornea (din partea minoritatilor), pe Sorin Burtea (reprezentant al angajatilor SRTv) si Marian Voicu (reprezentant al angajatilor SRTv).
Directorul general interimar al TVR, Alexandru Sassu, a renuntat la functia de secretar executiv al PSD, au declarat, vineri, surse din formatiune. Plenul Parlamentului l-a numit, saptamana trecuta, joi, pe Alexandru Sassu ca director general interimar al SRTv, pana in octombrie.
Alexandru Mazare (in prezent deputat) si Lucian Balut (deputat).
Claudiu Pop, Alexandru Retegan si Mihai Bar au un singur vis: ... Este voba de presedintele interimar al organizatiei, Claudiu Pop, si cei doi fosti lideri, Mihai Bar si Alexandru Retegan.
google-analytics.com