Cautare

11 de rezultate pentru "valache nuta" (2.69 secunde)
directorul Teodor Nuta a fost luat pe sus de tabara Panait, care i-a fluturat pe sub nas hotararea irevocabila a instantei. "Esti pensionat!", a fost anuntat Nuta, caruia i s-a pus in vedere sa conlucreze cu Marin Stefan, noul director.
Daniel Nuta si Radu Micu au facut acelasi casting pentru personajul lui Vlad Tepes. Daniel Nuta, actorul care l-a interpretat pe Vlad Tepes, a vorbit la Aleph News despre cum s-a pregatit pentru rol si despre echipa cu care a lucrat.
Georgeta Nuta participa pana pe 15 decembrie inclusiv, la targul de cadouri pentru copiii cu dizabilitati, pe Sorin Birsan din Busteni.
Ca o compensatie pentru umilinta indurata o zi intreaga, legat gol, la stilpul din centrul satului, timp in care Nuta incerca sa-si salveze onoarea batandu-l in cap cu chilotii si afurisindu-l, electricianul Vasilescu a fost apoi avansat, falsificarea facturilor iubitei sale - nevinovata declaratie de dragoste - fiindu-i trecuta cu vederea.
"prin santaj, intimidare, amenintari si pre-siuni asupra alesilor PSD" a schimbat, in 2006, configuratia electorala obti-nuta in urma votului din 2004.
In plus, beneficiarul unei astfel de creditari mai primeste de la statul roman o prima de 15% din valoarea economisita in anul precedent, precum si o deductibilitate fiscala in limita a 300 RON pe an, a specificat Oana Nuta, director de comunicare in cadrul aceleiasi institutii bancare.
"În contextul in care produsele de creditare vor suferi o stagnare, ne asteptam ca populatia sa se orienteze catre economisire", a precizat Oana Nuta, PR & Marketing Manager al RBL.
000 de euro a precizat la randul ei Oana Nuta PR & Marketing Manger in cadrul aceleiasi institutii bancare ce reprezinta o entitate distincta fata de cunoscuta banca Raiffeisen.
Aurelian Temisan, Monica Davidescu, Gabi Costin, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Adi Gheo, Teodora Pacurar, Iana Stoian, Daniel Nuta TOC TOC Joi, 28 ianuarie, ora 20:00 De la regizorul Muzicalului Chicago, Ricard Reguant, va prezentam un spectacol dinamic, plin de haz si populat de protagonisti bizari, fiecare avand o doza de nebunie â€" TOC TOC, spectacolul care te face sa treci rapid de la ras la induiosare.
Valcea, Gheorge Nuta si Nicu Lucian, un poet calarasean plecat prea devreme. Cele cateva catrene ale domnului Ion Mitrea amintesc de viata pensionarilor de la noi, valabile pentru multi altii din tara.
NUTA de 57 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii regulamentar pe marcajul trecere pentru pietoni. Victima a ramas internata la spital.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com