Cautare

513 de rezultate pentru "um 01643 pitesti" (2.95 secunde)
Liderii PSD s-au intalnit ieri la Pitesti cu toti presedintii de organizatii. In cadrul acestei intruniri a fost stabilita o strategie de distrugere a imaginii actualei Puteri.
Stuttgart, din iulie 1999, Paul Codrea - de la Dinamo Bucuresti (imprumutat la FC Arges Dacia Pitesti) la Genoa Cricket and Spa din Italia, realizat in ianuarie 2001, Florin Cernat - din februarie 2001, de la Dinamo Bucuresti la Dinamo Kiev din Ucraina, Bogdan Mara - din iulie 2001, de la Dinamo Bucuresti la Deportivo Alaves, Nicolae Mitea - din august 2003, de la Dinamo la Ajax Amsterdam, Lucian Sanmartean - din august 2003, de la Gloria Bistrita la Panathinaikos Atena, Florin Bratu - din septembrie 2003, de la Rapid Bucuresti la Galatasaray Istanbul, Dan Alexa - de la Dinamo Bucuresti la Guoan Beijing, in Republica Populara Chineza, realizat in luna iunie 2004 si Adrian Mihalcea - din iulie 2005, de la Dinamo Bucuresti, la Chunnam Dragons din Coreea de Sud.
Vicepresedintele PSD, Nicolae Vacaroiu, exponent al aripii Iliescu din partid, a declarat ieri la Pitesti ca, daca cercetarile declansate impotriva presedintelui executiv Adrian Nastase se vor finaliza prin confirmarea ca acesta s-a imbogatit nejustificat, si nu datorita matusii defuncte, atunci va fi aspru sanctionat.
Directorul Directiei Silvice Pitesti spune ca in 2005 nici unul dintre vanatorii de marca din PSD nu a mers la vanatoare in Arges si nici nu a solicitat acest lucru.
Se descopera unul pe altul, incep sa se adulmece, se ofera unul altuia, incep sa faca lucruri impreuna si sa schimbe experiente, apoi se cearta, se insingureaza si devin mai atenti la ceilalti decat la ei insisi..." Premiu pentru cel mai bun spectacol la Festivalul de Teatru Studio Pitesti 2011 Festivalul Zile si Nopti de Teatru Braila 2011 Bursa de Creatie acordata de ICR Paris 2012 Festivalul de Teatru Underground Arad 2012 Festivalul National de Teatru Independent 2013 Iasi Fringe Festival 2013 Festivalul Francofonie Buzau 2013 Sibiu Fringe Festival 2014 Rezervari bilete se pot face:
- Atribuirea concesiunii con¬structiei caii ferate Roman-Galati-Braila-Buzau-Bucuresti-Pitesti-Craiova-Varciorova consortiului german Stroussberg, in conditii dezastruoase pentru statul roman, prin coruperea unor politicieni si implicarea principelui Carol I, la presiunile unor cercuri politice si financiare din Germania, grupate in jurul cancelarului Bismarck (contractul, nefinalizat, s-a soldat cu o adevarata tutela impusa de actionarii straini asupra finantelor tarii, cu estorcarea de fonduri si imixtiunea grava in treburile interne);
Din recomandarile pe care le aveau au mai lucrat cu primariile din Brasov, Ploiesti, Pitesti, Arad, Focsani sau Medias", a declarat Elvira Stancu, directoarea Directiei Relatii cu Publicul din cadrul Primariei Craiova.
Am inceput in 1996, am fost 4-5 ani redactor-sef adjunct, apoi redactor-sef la un cotidian din Pitesti. Dadeam teme, corectam articole, citeam texte cu voce tare in sedintele zilnice, machetam pana in creierii noptii in fum de tigara.
Adaposturile de animale sunt selectionate cu sprijinul asociatiei pentru protectia animalelor, GIA, proiectul desfasurandu-se in 9 orase din Romania: Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Focsani, Iasi, Oradea, Pitesti.
Carol Davila Bucuresti, detasamentul Scolii Militare de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre Basarab din Pitesti, detasamentul Colegiului National Militar Dimitrie Cantemir din Breaza.
Un alt caz a fost publicat in ziarul CURIERUL ZILEI din Pitesti. Doi jurnalisti au mers in seara zilei din 16 noiembrie 1998 la Lacul Vidraru pentru a scrie un articol despre lupii care amenintau aparent viata si proprietatile locuitorilor din zona.
In acelasi timp, presedintele Basescu l-a sfatuit pe noul ministru sa priveasca cu atentie inspre agentii economici romani, mai ales inspre constructori si a amintit ca au fost inregistrate esecuri in domeniul transporturilor, dand ca exemplu autostrada Bucuresti - Pitesti.
Muzeul, aflat la 2 kilometri dupa intrarea in Campulung, dinspre Pitesti, poate fi vizitat in fiecare zi, intre orele 08.00-16.00, iar accesul e gratuit.
Dana, care a divortat in luna ianuarie dupa 20 de ani de mariaj, s-a recasatorit cu medicul stomatolog A. Chera, din Pitesti. In luna februarie, realizatoarea a anuntat ca este insarcinata.
Mircea Geona (foto) considera ca decizia strategica pentru infrastructura RomA¢niei a fost adoptata de a€žAlianta portocaliea€œ prin arondarea refacerii autostrazii Bucuresti-Pitesti companiei a€žGoden Blitza€œ.
In 1975 absolva Facultatea de Fizica din Pitesti. Isi face cunoscute descoperirile abia in 1990, respectiv laserul biologic. Descoperirea se bazeaza pe teoria taoista conform careia plantele primesc lumina soarelui direct in celule.
Ea a spus ca se vorbeste, in acest sens, de locatii la Bran, Pitesti, sau in judetul Dambovita, fiind vorba de o unitate militara cu regim special in care nu a intrat nimeni dupa 1989.
La Pitesti, consilierul prezidential a precizat ca va discuta cu Traian Basescu viitorul sau si ca va lua o decizie in viitorul foarte apropiat.
Liberalii i-au reprosat lui Valeriu Stoica faptul ca a actionat constant impotriva intereselor partidului prin declaratiile sale din ultimul timp si prin lansarea, alaturi de Theodor Stolojan, a platformei liberale de la Pitesti.
„In rest, nici macar un singur cuvint despre celelalte portiuni ale autostrazii 'prioritate nationala', Coridorul european IV - Lugoj - Deva - Sibiu - Rimnicu Vilcea - Pitesti - Bucuresti, cu o lungime de 415 km, si, in afara de by-pass-uri, doar promisiuni...
google-analytics.com