Cautare

4326 de rezultate pentru "ultimul articol" (4.45 secunde)
Un articol care trebuia si a fost exploatat de PDL a intrat in categoria marilor dezinformari ale opiniei publice.
Reproducem in continuare aceste ganduri, care pornesc de fapt de la un articol mai vechi din Adevarul, dar si de la constatarea ca unii oameni din Calarasi merita sa aiba statuie inca din timpul vietii, iar unul dintre acesti oameni este CONSTANTIN TUDOR.
Ultimul articol primit de la Ion Marin Bunul meu prieten si colaborator publica, in 3 martie, 2016, ultimul sau material in AMPress. ... Reiau, cu bucurie, textul publicat de AMPress, text sensibil si dureros, pe care mi l-a trimis la inceputul unui martie care pentru el avea sa fie ultimul.
El incalca prin demersul sau primul articol al Constitutiei, prin care Romania este definita ca stat de drept, democratic si social, constituit in spiritul traditiilor democratice ale poporului roman si idealurilor Revolutiei din decembrie 1989. ... F.P.M - Primul articol din Constitutie defineste Romania astfel:
In martie 2013, ufologul Robert Hastings a publicat un articol in care comenteaza reactiile unor importante publicatii din Statele Unite, la faptele prezentate in conferinta de presa din 27 septembrie 2010, tinuta la National Press Club din Washington D.C., privind conexiunea dintre fenomenul OZN si armele nucleare.
Pe 30 aprilie al aceluiasi an trimite al doilea articol, in care arata cum se pot calcula Numarul lui Avogadro si dimensiunea moleculelor. Articol care avea sa fie acceptat si ca teza de doctorat, aparand in Annalen der Physik in ianuarie 1906.
Doar ca un exemplu, in Opinii a aparut, pe 22 ianuarie 2018, un articol intitulat: ... O cautare a unei asemenea declaratii pe internet (o treaba devenita - din fericire - relativ simpla) nu identifica niciun interviu sau articol in care Michio Kaku sa fi spus asa ceva.
Raspunsuri isterice Tonul si modelul dupa care presa est-germana a reflectat fenomenul OZN au fost stabilite in iunie 1949, printr-un articol din ziarul Neues Deutschland. ... OZN-urile erau, dupa cum scria un articol, cel mai nou sport al Americii.
Corina Dragotescu publica un articol pe ImpactNews, intitulat "Unii apropiati ai lui Geoana i-au cerut sa se retraga", articol pe care il puteti citi in continuare.
Basescu persiflat de Ponta Presedintele a reclamat la consultari, faptul ca PSD si-a argumentat una din ideile de revizuire a Constitutiei invocand un articol din Tratatul de la Lisabona care de fapt nu exista, el ironizandu-i pe reprezentantii acestei formatiuni din aceasta cauza.
In comunicatul de presa al Curtii Constitutionale sunt facute urmatoarele precizari referitoare la neconstitutionalitatea acestui articol:
Indiferent daca ma informez pentru un articol, caut stiri sau surse de divertisment, toate activitatile mele sunt legate de computer.
Domnule Dinescu, mizeria care se revarsa din articol ne loveste pe toti Artistii sunt revoltati de pamfletul unui angajat de la publicatia de satira "Catavencii", in care actrita Oana Pellea este criticata in termeni foarte duri, acestia considerand ca articolul respectiv este o jignire la adresa intregii bresle actoricesti.
si eu am avut saptamina aceasta multe de invatat dintr-un articol publicat intr-un ziar central, scris de un cunoscut om politic si in acelasi timp un specialist recunoscut in structura apei. ... Tot din articol aflam ca lucrurile merg prost fiindca Basescu e tatar;
si eu am avut saptamina aceasta multe de invatat dintr-un articol publicat intr-un ziar central, scris de un cunoscut om politic si in acelasi timp un specialist recunoscut in structura apei. ... Tot din articol aflam ca lucrurile merg prost fiindca Basescu e tatar;
Romania, pe ultimul loc in UE la standardul de viata, Romania, pe ultimul loc din Europa in ceea ce priveste finantarea sistemului de sanatate, Salariile medicilor romani, pe ultimul loc in UE, Romania, pe ultimul loc in Europa la investitii in sistemul sanitar, Romania este pe ultimul loc in Uniunea Europeana raportat la numarul de vizite la dentist, Romania ocupa ultimul loc in Uniunea Europeana privind bolile cardiovasculare, Romania, pe ultimul loc in UE in ce priveste media cheltuielilor de sanatate legate de cancer, Romania inregistreaza valori record ale mortalitatii in randul copiilor si mamelor si lista poate continua.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
In numarul 3 de anul trecut al revistei PERISCOP a fost publicat un articol interesant scris de Mirel Curea pe tema serviciului militar obligatoriu. ... Publicam acest articol pentru ca este o veritabila analiza sociologica si antropologica a conceptului de STAGIU MILITAR.
A lucrat toata ziua de sambata si a trimis ultimul sau articol (Peste un sfert de milion de candidati pentru 44 de mii de mandate). Era un articol de baza al zilei electorale.
Un articol recent al lui Mircea Cartarescu, "Sentimentul romanesc al isteriei" a stirnit un larg si bine meritat interes. Doi amici, unul din America si altul din Canada, s-au si grabit sa-mi semnaleze aparitia acestui incitant articol.
google-analytics.com