Cautare

406 de rezultate pentru "tv fix" (3.01 secunde)
Adrian Seceleanu) Compania Romtelecom, unul dintre cei mai mari furnizori de telefonie, internet si TV de pe piata, si-a relansat ofertele de pachete integrate de servicii, unul dintre obiectivele urmarite fiind si acela de a pozitiona mai clar operatorul ca un furnizor de servicii integrate.
- Mai ai timp de gatit, avand in vedere ca la TVR 2 prezinti miercuri, de la ora 11.00, emisiunea La fix - stiinta si tehnologie si care iti ocupa aproape tot timpul.
De asemenea, ANRC asteapta si o scadere, chiar sub 10 centi, a tarifelor pentru apelurile de pe mobil pe fix. ... de la telefonul fix catre centrala RomTelecom, care la randul ei este conectata cu centrala operatorului de telefonie mobila, de unde apoi este transmis apelul catre mobil.
Plansa de bord a fost eliminata, iar ansamblul functiilor oferite de aceasta a fost regrupat pe consola centrala si pe centrul fix al volanului. ... Comenzile pentru avarii, lumini, stergatoare, claxon si cruise control se gasesc pe centrul fix al volanului.
Potrivit Autoritatii Nationale in Domeniul Comunicatiilor, cei mai multi dintre cei care au renuntat la telefonul fix, s-au indreptat catre telefonia mobila.
Redactia a stiut ca la fix intri in live. ... Sau poate ca fix asta ma indreptateste sa o fac. ... Ne dam noi seama prea rar si parca prea tarziu, dar viata e fix ce e dincolo de usile redactiilor.
Extrasul de cont, dovada platii prin internet Serviciile de plata cu acces la distanta sunt de doua feluri - prin telefon (mobil si fix) si prin internet.
"Modificarile propuse de proiectul de decizie in conformitate cu noua strategie au vizat, in principal, inlocuirea masurii de asigurare a accesului la reteaua publica de telefonie, la un punct fix, prin intermediul telecentrelor, cu masura de asigurare a accesului si conectarii la un punct fix la retelele publice de telefonie si a accesului la un punct fix la serviciile de telefonie destinate publicului, la nivel de gospodarie", se arata in comunicatul ANCOM.
De ce sa ne uitam fix la soare? De ce sa nu urmam sfatul venerabilului decan al psihiatrie americane, Adolf Meyer, care, acum un secol, ii avertiza pe psihiatri:
foarte slab mineralizata - continutul de saruri minerale, calculat ca reziduu fix total, nu este mai mare de 50 mg/l, ape slab mineralizate sau oligominerale (mai puțin de 500 mg/l de reziduu sec) si cele puternic mineralizate - continutul de saruri minerale, calculat ca reziduu fix total, este mai mare de 1.500 mg/l.
Fix ca la noi. ... Ar trebui inchise iesirile din piata, oprit curentul si oprite carele tv, si intrat peste ei si batuti cum au fost batuti minerii la Costesti!
"Din punctul meu de vedere, insa, sincer va spun ca pentru mine, acest lucru este irelevant, pentru ca sunt fix aceiasi parlamentari care au distrus Legea ANI. ... In momentul de fata, caderea Guvernului nu va fi decat fix o moarte a regelui, care va aduce o bucurie nestavilita nebunului.
Sa vedem daca o accepta", prorocea Basescu fix in urma cu doua luni (coincidenta?) Ei bine, in paralel cu pierderea, cel putin in practica, a majoritatii in Camera, pe holurile Parlamentului s-a reincalzit ciorba schimbarii premierului, si asta cand nimeni nu-si mai imagina asa ceva.
Un abuz, care a picat la fix pe interesele politice ale portocaliiilor. ... I-a iesit la fix! S-a dus dracului toata credibilitatea mizeriei aleia de comisii, doar pentru ca l-a apucat pe el asa, de la lingurica, si a vrut sa i-o traga lui Ponta!
Daca a citit ( cu truda mare, naduseala si degetul ostenind la fiecare litera) eticheta de la Piramidon, fix in secunda urmatoare incepe sa se dea specialist in farmacie. ... De fapt, la acest moment, capacitatea de negociere, in relatiile cu UE, a turbulentului e fix zero.
Adica fix temele din tapuriturile fraierilor care acum un an si jumatate dardaiau prin piete privind spre trotineta USL si imaginandu-si ca e ditamai pachebotul.
Condamnarile smenarilor din fotbal fix cu o zi inaintea alegerilor la FRF si nu fix cu o zi dupa, demonstreaza inca o data ca justitia noastra e conectata la un complex calendar astral.
Pentru ca nu am uitat tupeul cu care domnul Antonescu facea pe zmeul si se ratoia la toti cei care, fix cu 5 ani in urma, tot in prag de alegeri pentru Parlamentul European, il intrebau de intelegerile oculte cu basistii lui Blaga.
Daca acum ceva timp exista un val de invidie din partea celor care primeau un salariu fix in lei fata de cei care aveau salariul indexat in dolari sau mai ales in euro, acesta se va sparge de tarm.
RomTelecom va lansa la 3 octombrie opt optiuni pentru serviciile de voce, reducand tarifele pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar, care se va adauga celui de baza, anunta operatorul de telefonie fixa.Pentru clientii persoane fizice, operatorul va reduce cu 15% pana la 25% convorbirile de pe fix pe mobil, iar pentru convorbirile internationale RomTelecom va practica reduceri de 20% din tariful normal.
google-analytics.com