Cautare

992 de rezultate pentru "tv fox antena" (3.15 secunde)
Fostul secretar de stat american Colin Powell neaga ca a avut o relatie extraconjugala cu europarlamentarul roman Corina Cretu, dupa ce un hacker anonim a amenintat ca va publica emailuri considerate de Powell "de natura foarte personala", informeaza joi Fox News si site-ul The Smoking Gun.
Problema apare insa doar daca ne gandim la viata asa cum o stim noi pe Terra, adica bazata pe 6 elemente chimice: carbon, hidrogen, nitrogen, oxigen, fosfor si sulf. Sursa: Space.com, Live Science, Boston Globe, Fox News, io9 (Va urma)
"Micul nostru glob terestru este o casa de nebuni intre sute si mii de milioane de lumi." Sursa: Space.com, Live Science, Boston Globe, Fox News, io9
Conform Cartii lui Mormon, extraterestrii sunt fiii si fiicele zamislite intru Dumnezeu. Sursa: Space.com, Live Science, Boston Globe, Fox News, io9 (Va urma)
Magda Marincovici) Totul a inceput in urma cu 6 saptamani, in Oklahoma City, povesteste canalul american Fox 43, relateaza Franceinfotv.
Filmarea a fost apoi inclusa si comentata intr-un documentar Fox TV numit Alien Autopsy: Fact or Fiction? difuzat in luna august 1995, atingand cifre masive de audienta in intreaga lume.
Pixee Fox a crescut in Suedia si este de profesie electrician. Insa tanara nu era multumita cu viata ei si nici cu felul in care arata, asa ca a luat-o de la capat in America.
Acest lucru inseamna ca esti blocat in propriul corp deoarece creierul inca functioneaza, desi pentru scurt timp, relateaza Fox News.
Elon Musk a vorbit intr-un interviu pentru Fox News despre viitorul inteligentei artificiale. Elon Musk lanseaza TruthGPT, "o varianta sigura pentru omenire".
Declaratiile lui Crin Antonescu facute pe 1 august la Antena 3 tradeaza o schimbare radicala de tactica.
Declaratiile lui Crin Antonescu facute pe 1 august la Antena 3 tradeaza o schimbare radicala de tactica.
Antena 3 a abandonat repede proiectul. ... Altfel, semnaturile sunt lovite de nulitate - degeaba se lauda Antena 3 cu zeci de mii de semnaturi.
ANTENA 3, LA SPA Care-i problema voastra? ... Antena 3 a intrat intr-o faza isterica. Din panica profesionala. Nu e cazul inca sa se rupa in figuri de cutu al democratiei, a patra putere in stat si alte clisee.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3.
Exact in emisiunea de la Antena 3 din 8 martie 2018, in care isi prezenta propriul sondaj, Marius Pieleanu de la Avangarde a facut insa o precizare extrem de importanta pentru analiza noastra:
Presa a relatat ca, in 2005, la un eveniment de bilant al Politiei, o jurnalista de la Antena 1 l-a intrebat pe Traian Basescu cum i se pare Politia romana in mandatul sau de sef al statului.
LINISTE De dimineata, am deschis televizorul si a aparut Udrea pe bicicleta iar Antena 3 i-a pus microfonul in gura.
In 2003 a plecat la Antena 1, pentru a prezenta principala editie a Observatorului. Anul trecut a fost inlocuit de la pupitrul stirilor, trecand inspre partea de divertisment cu Paine si circ si apoi Nimic important, la Antena 2, mai scrie paginademedia.
Astazi, 2 aprilie 2013, incepand cu ora 21:30, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, participa la emisiunea "Sinteza zilei" moderata de Mihai Gadea, la Antena 3. ... ' "120 de ani de social-democratie in Romania" este tema emisiunii "Sinteza zilei" la care voi participa in aceasta seara la Antena 3'.
Realizatorul de la Antena 3 a declarat razboi retelei de socializare Facebook, dupa ce administratorii site-ului i-au blocat contul. ... Cred ca-l inchid", a spus Mircea Badea la Antena 3.
google-analytics.com