Cautare

994 de rezultate pentru "tv fox antena" (7.81 secunde)
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Societatea Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, directorului firmei, Mihai Gadea, fiindu-i aduse la cunostinta invinuirile, in calitate de reprezentant al societatii, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.
Comisia parlamentara speciala care repartizeaza timpii de antena pentru campania premergatoare referendumului a stabilit ca Traian Basescu va avea acces la posturile publice de radio si televiziune doar pe timpii cedati de un partid politic.
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
Gadea, anunt privind revenirea la Antena 3. ... Andi Sarbu) Mihai Gadea revine la Antena 3 dupa o absenta de cateva zile.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. ... Acestia au fost rasfatati cu povesti nestiute ale ultimilor ani, cu editii speciale in care au fost invitati jurnalistii Antena 3, oamenii din spatele micului ecran.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
Craiova asteapta oaspeti din toata tara la aniversarea Antena 3. ... Vedetele Antena 3 vor fi gazde ale evenimentului si vor transforma seara de joi intr-una de neuitat.
Antena 3 : ... Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada. ... Peste 50.000 de romani au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 in Piata Constitutiei.
Premierul Emil Boc isi va petrece Revelionul la Cluj-Napoca, urmand sa fie prezent in Piata Avram Iancu, unde este programat un spectacol sustinut de Samantha Fox, Semnal M si Crush & Alexandra Ungureanu.
BBC, Washington Post, Fox News, ABC News, The Guardian - doar cateva din marile site-uri internationale care au titrat RECORDUL celui mai mare steag din lume Vestea recordului stabilit pe Aerodromul de la Clinceni a facut inconjurul lumii.
In deschidere show-ului, pe scena de la Bucuresti va urca trupa FOX. ... In jurul orei 19:45 va incepe concertul trupei FOX, urmand ca Depeche Mode sa urce pe scena dupa ora 20:00.
Odeon Film si 20 th Century Fox au organizat in luna decembrie a anului trecut un eveniment exclusiv la Bucuresti, dedicat filmului Alita: ... Compania Fox a mai anunțat si alte titluri care isi vor muta premiera:
Miercuri, studiourile Fox au lansat cel de-al doilea trailer al filmului, care evidentiaza hotararea de care da dovada Watney pentru a supravietui pe Marte, ca si umorul sec al acestui personaj, in timp ce National Aeronautics and Space Administration analizeaza, fara ca el sa stie, sansele pe care le-ar avea o misiune de salvare.
OCTAVIAN STIREANU) Multi s-au aratat surprinsi ca noul premier n-a refuzat invitatia de a merge, marti seara, la Antena 3. ... Venirea premierului la Antena 3 este un semnal in acest sens si o testare a situatiei.
- Antene - Orice router wireless beneficiaza de o antena pentru propagarea semnalului. De cele mai multe ori vei intalni routere wireless cu o antena, insa sunt frecvente si routerele wireless cu doua si trei antene.
Oana Stancu a sters pe jos, miercuri seara, in direct la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, cu premierul Romaniei, Victor Ponta.
Ei nu au fost condamnati la moarte, sunt membri ai societatii romanesti care au dreptul la viata, a spus Dragnea la Antena 3.
Prim-ministrul Emil Boc a rabufnit duminica seara, la sfarsitul unei interventii in direct, in cadrul unei emisiuni pe Antena 3, la adresa ziaristului Victor Ciutacu, pe care l-a numit "Derbedeul dracului!".
google-analytics.com