Cautare

122 de rezultate pentru "turcu gicu" (8.67 secunde)
Ieri seara, l-am revazut la televizor pe Liviu Turcu. ... Fara a comenta incercarile fostului agent DIE de a ne convinge cat de iubitor de tara este un fost spion care a fugit in SUA, nu putem sa nu sesizam ca dl Turcu apare la televizor in momente-cheie.
Oana Turcu lucra pe atunci in televiziune, asa ca era un impediment sa apara in fata camerelor cu anumite imperfectiuni ale tenului. ... Realizatoarea emisiunii "Refresh by Oana Turcu" este prima romanca al carei nume a devenit brand international de produse cosmetice: "Linia Oana Turcu".
Week-end-ul trecut, familia Brancu-Turcu s-a bucurat de ultimele zile de vacanta inainte de a da startul unui nou sezon al emisiunilor pe care le modereaza.
Weekend-ul trecut, familia Brancu - Turcu a fost plecata intr-o binemeritata vacanta la munte, la Vila Camelia din Sinaia.
Conducerea PNG-CD a dat ca sigura prezenta, saptamina viitoare, a lui Alex Stoenescu, iar in scurt timp spera sa reuseasca sa-l aduca si pe Liviu Turcu pentru a participa la o conferinta de presa si pentru a face citeva dezvaluiri.
Inainte de inceperea sedintei Consiliului Local, purtatorul de cuvint al Prefecturii, Emanuela Turcu, ne-a facut cunoscut faptul ca reprezentantul Guvernului in teritoriu validase HCL criticat de oamenii de afaceri.
Aceasta a fost declaratia directorului Agentiei de Mediu, Mihai Turcu, in legatura cu faptul ca administratia Mittal Steel va trebui sa inchida, pina la 1 ianuarie 2007, pe linga Uzina Cocso-Chimica nr.
Catalin Botezatu, Oana Turcu (Ardes Cosmetici) si sotul ei, Cristi Brancu (amfitrionul evenimentului), stilista Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia.
Weekend-ul trecut, realizatoarea emisiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars a petrecut in compania sotului sau, Cristi Brancu, si a fiul lor Teddy, momente parca rupte din basmele strabunilor, alegand o escapada la munte, departe de zgomotul orasului.
Pe de alta parte, Primaria comunei Seaca de Padure (Dolj) a fost castigata de catre candidatul PSD Gicu Suiu, la o diferenta de 20 de voturi fata de contracandidatul de la PD, Gheorghe Ochioiu.
Purtatorul de cuvant al PNL, senatorul Varujan Vosganian, ii da astazi in judecata pe directorul editorial al "Jurnalului National", jurnalistul Marius Tuca, precum si pe fostul maior al DIE Liviu Turcu pentru informatiile pe care le-au lansat acestia referitor la activitatea liberalului in timpul regimului comunist.
Astfel, potrivit afirmatiilor lui Gabriel Turcu, presedintele REACT, din punct de vedere al combaterii fenomenului de contrafacere, tara noastra a cunoscut o ameliorare. De asemenea, Turcu a subliniat faptul ca, in sensul acesta, Romania este cea mai credibila tara din zona balcanica.
La sfarsitul saptamanii trecute, Grupul Rompetrol a facut public faptul ca in functia de director general al companiei Rompetrol Rafinare, ce detine rafinaria Petromidia din Navodari a fost numit Vasile Cosmin Turcu care pana la aceasta numire a indeplinit functia de director general adjunct al aceleiasi companii.
Daca toata lumea il asteapta pe Mos Craciun cuminti, in Bucuresti, iata ca familia Brancu-Turcu s-a gandit ca ar putea fi o idee buna sa-l caute pe Mos Craciun la munte! ... Oana Turcu:
Zilele trecute, Oana Turcu si Cristi Brancu s-au relaxat la Youness Clinic (www.younessclinic.ro), un centru de terapii situat la doar 40 km de Bucuresti, in mijlocul naturii, departe de agitatia urbana.
O lumina mica, dar intensa Florin Goranescu, arhitect din Craiova, i-a relatat, in 1996, lui Calin Turcu urmatoarea intamplare:
Final de partida, Andorra - Romania 0-4 * Olanda - Ungaria 8-1 (a punctat Arjen Robben) 90‘ Martinez a primit cartonasul galben S-au aratat patru minute de prelungire * Olanda - Ungaria 7-1 (a marcat Rafael van der Vaart) 88‘ Gicu Grozav dribleaza doi adversari, dar suteaza in portarul gazdelor - ocazie imensa pentru Romania 85‘ Torje centreaza dintr-o lovitura libera, iar Lazar inscrie cu capul.
Liber de contract dupa ce a fost izgonit din Turcia, de la Bursaspor, Gicu Grozav cauta sa-si relanseze cariera. Dinamo a anuntat pe site-ul oficial sosirea atacantului de 28 de ani (varsta implinita pe 29 septembrie).
"Doi nebuni, doi nebuni/ Dau alarma zi de zi/Poate tu nu stiai/Sunt Gicu si Nicolai". Cei doi nebuni din imnul Alarmei sunt chiar cele doua gazde ale emisiunii, Gicu si Nicolai.
Gicu Grozav a marcat doua goluri pentru ploiesteni. A dat declaratii la finalul partidei, alaturi de antrenorul principal, Nae Constantin
google-analytics.com