Cautare

1029 de rezultate pentru "turat ilie" (2.97 secunde)
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare : ... Senator Ilie Sarbu Lider al Grupului Parlamentar PSD
"Curtea Constitutionala a deschis o portita, asta e clar si le da frisoane celor de la PDL, ei nu s-au asteptat la asta" Liderul PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat pentru gandul ca dupa referendum, "Curtea Constitutionala a deschis o portita, asta e clar si le da frisoane celor de la PDL, ei nu s-au asteptat la asta.
Senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului PSD a fost reales in fruntea senatorilor social democrati Senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului PSD a fost reales in fruntea senatorilor PSD, in urma votului unanim, in prima sedinta a Grupului din aceasta sesiune parlamentara. ... Lider - Sarbu Ilie • 2.
Senatorul Ilie Sarbu, vicepresedinte Comisia speciala a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra Serviciului de Informatii Externe, are un punct de vedere privind discursul lui Traian Basescu la aniversarea a 24 de ani de existenta a Serviciului Roman de Informatii.
Ilie Sarbu: Se pot face lucruri pentru Mircea Geoana, dar nu prezidentiale si partidul nu uita tradarea Dupa ce a spus ca numele sau figureaza pe lista "foarte scurta" de potentiali candidati PSD la prezidentiale, Mircea Geaona a fost taxat de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.
Ilie Sarbu: Pe unde atingi familia Basescu coruptia e in floare Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, marti, ca "pe unde atingi familia Basescu coruptia e in floare".
Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu:
Pe site-ul grupului parlamentar PSD din Senat, a aparut un punct de vedere al liderului Ilie Sarbu, referitor la duplicitatea si neprofesionalismul senatorilor PNL si PDL, pe care il puteti citi in continuare. ... Ilie Sarbu, Liderul Grupului Parlamentar PSD din Senat Sursa:
"Victor Ponta e presedintele care uneste" - Interviu cu senatorul de Timis Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar al PSD din Senatul Romaniei • Domnule senator Ilie Sarbu, sunteti in campanie de aproape doua saptamani.
AGERPRES / Sorin Bota il sustine pe Serban Nicolae la sefia senatorilor PSD Senatorul social-democrat Sorin Bota considera ca experienta politica si parlamentara trebuie sa fie atuul noului lider al senatorilor PSD si propune ca aceasta functie sa-i revina senatorului Serban Nicolae in conditiile in care, actualul lider, Ilie Sarbu, intentioneaza sa se retraga din acest post la inceputul sesiunii parlamentare.
In general insa, la nivelul judetului nostru, majoritatea crescatorilor de animale se rezuma la un numar mai mic de douazeci de capete“, a declarat Stefania Ilie, consilier DGAI Dolj. ... Scade numarul ovinelor Stefania Ilie crede ca situatia efectivului zootehnic la nivelul judetului Dolj este buna.
Presedintele UCPR, Ilie Van, a declarat ieri ca „nu producatorii sunt cei care reduc preturile, ci piata“. ... Ilie Van a adaugat ca, in prezent, in Romania exista 250 de ferme avicole.
Presedintele Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania (UNPR), Ilie Van, ne-a declarat ieri ca asa se intampla in perioada rece a anului, scade productia si, implicit, pretul oualor creste.
Ilie Van, presedintele UNPR ne-a spus ca prin aceasta masura Guvernul a venit in sprijinul crescatorilor, descurajati atat de aparitia gripei aviare, cat si de importurile masive. ... Ilie Van ne-a mai spus ca fermierii nu au mai exportat nimic in ultimele luni si au cheltuit foarte mult pentru biosecuritate.
Situatia agriculturii in acest moment, precum si evolutia acesteia dupa integrarea in Uniunea Europeana naste un schimb de replici intre fostul si actualul ministru al Agriculturii, Ilie Sarbu si Gheorghe Flutur.
La orfelinat l-au cunoscut si pe Ilie Catalin Pintescu, de 24 de ani, din Lazu, cu care au pastrat legatura de-a lungul anilor. In data de 17 august, Ilie a venit sa-i ajute pe sotii Bets la diferite treburi pe langa casa.
In acest sens vicepresedintele sindicatului "Romplas", Ilie Ioan, ne-a spus ca actualul contract colectiv va expira la finele acestei luni si din acest motiv negocierile ar fi trebuit sa inceapa pina acum.
Desi nu a declarat ca vor creste preturile, acest lucru urmand sa fie determinat de un dezechilibru dintre cerere si oferta, presedintele Uniunii Nationale a Crescatorilor de Pasari din Romania (UNCPR), Ilie Van, a precizat ca preturile din Romania sunt sub cele practicate in Uniunea Europeana.
Din randul acestora fac parte perechea tata-fiu Constantin si Calin Popeci, Adrian Ilie si fratii Cornel si Delian Panait. ... "Valoarea celor doua hectare de teren in care am dezvoltat un cartier de vile de inchiriat s-a dublat si chiar s-a triplat", a declarat, pentru Capital, Adrian Ilie.
Desi saptamana aceasta producatorii au scazut pretul la carnea de pasare si la oua cu aproximativ 5%, comerciantii acestor produselor nu vor schimba preturile, este de parere presedintele Uniunii Nationale a Crescatorilor de Pasari din Romania (UNCPR), Ilie Van, citat de NewsIn.
google-analytics.com