Cautare

1029 de rezultate pentru "turat ilie" (3.93 secunde)
A fost dat publicitatii Raportul CSM in chestiunea telefonului dat de premier lui Ilie Botos in cazul Dinu Patriciu.
De asemenea, a mai fost retinut Ilie Jilcu, de profesie medic veterinar, din Caracal, care facea parte din acelasi grup infractional. ... "Drogurile erau procurate de catre liderii grupului infractional, Ianchi Puiu-Mircea, Podina Claudiu-Nicolae, Nitescu Cristina si Farda Paul, de la Jilcu Ilie si Pacioaga Marian.
Nadia Comaneci si Ilie Nastase. ... Fostul tenismen Ilie Nastase a mai candidat pentru acest partid, in 1996, la primaria Capitalei, cand a pierdut in fata lui Victor Ciorbea.
Dupa anuntul lui Ilie Sarbu privind propunerea PSD legata de schimbarea din functie a presedintelui Senatului, cuvantul a fost acordat senatorului Serban Mihailescu. ... Liderul grupului, Ilie Sarbu, l-a invitat pe Geoana la sedinta pentru a-i cere explicatii privind vizita in SUA.
Liviu Negoita (PDL), Robert Sorin Negoita (USL), Catalin Zamfira (PP-DD), Iulian Popescu (UNPR), Gheorghe Ovidiu Emil Stoenescu (PP-PS), Florian Cristache (Partidul "Totul pentru tara"), Ilie Pepenel (Forta Civica), Cristiana Matei (Partidul National Democrat Crestin), Tudor Florian Ivan (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Cornelia Lalu (Partidul Verde), Cristian Ciocea (Partidul Poporului), Ion Uta (Uniunea Populara Social Crestina), Ruxandra-Georgeta Lungu (Partidul Romania Mare), Marton Illyes (Uniunea Democrata Maghiara din Romania), Gheorghe Mazilu (Partidul Socialist Roman), Mihael Zorzini (Partidul Alianta Socialista), Gasca Dragos Eugen (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Parpala Gabi (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat) si Dumitrescu Danut Octavian (Partidul Ecologist Roman).
Ieri, pesedistii timiseni l-au oprit pe liderul filialei, senatorul Ilie Sarbu, sa demisioneze din functia de vicepresedinte la nivel national.
Reducerea la 5% a TVA-ului la alimente este tema pe care ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, o vrea pe ordinea de zi a urmatoarei intalniri a liderilor PSD si PD-L, care va avea loc pe 6 iulie.
Ilie Serbanescu: "2012 va fi un an mai prost decat 2011!" Anul 2012 va fi un an mai greu, din punct de vedere economic, decat 2011, afirma reputatul analist economic, Ilie Serbanescu, pentru Inpolitics. ... Sa fim seriosi", explica Ilie Serbanescu.
Democratul Dan Carlan (foto) si peremistul Ilie Ilascu au fost la un pas de a se lua ieri la bataie in plenul Senatului in cursul dezbaterii motiunii Opozitiei intitulate „Guvernul face un cadou de Sarbatorile de iarna:
Aceleasi surse sustin ca, in cursul zilei de vineri, pe la sediul din Kiseleff au trecut Viorel Hrebenciuc, Ilie Sarbu, Gabriel Oprea, la discutii participand, alaturi de Mircea Geoana, si Miron Mitrea, care are de asemenea birou in Kiseleff.
Conform celor declarate de Adrian Nastse, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, cererea de efectuare a perchezitiilor ar fi trebuit semnata de Ilie Botos, procurorul general al Romaniei, pentru ca asa cere legea.
Senatorii l-au validat ieri pe Ilie Sarbu in calitatea de secretar al Biroului Permanent, pe locul ramas liber dupa demisia lui Antonie Iorgovan. ... Ilie Sarbu a fost validat ca secretar al Biroului Permanent cu 76 de voturi "pentru" si cu un singur vot impotriva.
Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei. ... De asemenea, gasiti si tavi, lingurite si fructiere din argint la standul lui Ilie Marin din Piata Amzei.
Senatorul Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, a a distribuit pe FaceBook un link, pe care il puteti citi in continuare:
Investitii "suplimentare" Directorul Eco Sud, Irena Ilie, sustine ca, de fapt, firma pe care o conduce le-a facut concesii craiovenilor, renuntand la obligatia primariei de a aduce 160.000 de tone de reziduuri anual in rampa contra cost.
"Aceste evaluari s-au facut de un institut de specialitate pe care il are la ora actuala Regia Nationala a Padurilor, respectiv Ministerul prin Institutul de Cercetari si Amenajari silvice", a declarat fostul ministru al Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor, social-democratul Ilie Sarbu, vanator inrait.
Eugen Barbu, Corneliu-Vadim Tudor, Dan Zamfirescu, Ion Dodu Balan, Dinu Sararu, Adrian Paunescu, Ilie Badescu, Mihai Ungheanu, Nicolae-Dan Fruntelata, Arthur Silvestri si Ilie Purcaru.
Biletul transmis de Calin Popescu-Tariceanu lui Traian Basescu nu are consecinte juridice, iar declaratia sefului statului are raspunsul juridic in motivarea diplomatica a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) emisa in cazul telefonului dat de premier, in mai 2005, procurorului general de atunci, Ilie Botos.
Coplesit de grija satului, Ion Radoi din comuna Farcas, judetul Dolj, ne-a scris in speranta ca-l vom ajuta sa-si gaseasca dreptatea pe care crede ca o are si nu i-o da primarul Ilie Nemtaru.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat la sfA¢rsitul saptamA¢nii trecute ca liderul filialei gorjene, Dan Ilie Morega, a fost suspendat pentru o luna din partid, perioada in care secretarul general al PNL va face o ancheta la organizatia judeteana din Gorj.
google-analytics.com