Cautare

1030 de rezultate pentru "turat ilie" (3.63 secunde)
• Soferii nostri, desi li s-a spus sa nu depaseasca 90 km/h, ei au turat pana la 120 si au mers si cu benzina imprumutata.
Clantanitul din foarfeca acopera orice zgomot de motor, oricat de turat si asa devine evident ca avem mult prea putini kilometri de autostrada pe cap de politician.
"Nenorocitule, m-am săturat de insinuarile tale si de jocurile pe care le faci ca sa iesi in evidenta", ar fi urlat Bogdan la Catalin, conform unei concurente, aflate in incaperea alaturata.
- Salvarea a cel putin 3 vietti - Identificarea gratuita a grupei sangvine - Efectuarea gratuita a testului de hemoglobina - Consultatie medicala si analize gratuite de sange Membrii echipei CallPoint s-au alăturat acestei initiative, fiind promotorii filosofiei companiei - "we give where we live".
De-a lungul timpului, peste 132.000 de angajati Roche din intreaga lume s-au alăturat campaniei de strangere de fonduri pentru copiii orfani din Malawi și pentru copiii din comunitatile defavorizate de pe intreg mapamondul.
Numai ca aici n-a fost sufocat cu capul in apa, ci era pe cale sa fie asfixiat cu gazele de esapament ale unui ARO vechi, turat la maximum in mod intentionat in dreptul usii celulei, aflata la subsol, deci fara vreo aerisire.
Aduce aminte de vremurile bune ale Europei, cand motorul-franco german era turat la maximum, punea pe masa idei, deschidea subiecte tabu.
Leontin Salajan, un fost ofiter care locuieste in Zalau si care a activat in Ministerul Apararii Nationale si in Ministerul de Interne, a intentat doua procese actualului si fostului procuror general al Romaniei, Ilie Botos si Joita Tanase.
Ex-membru al PRM, APR, PNL-Cimpeanu, PCR si prefect in perioada guvernarii Vacaroiu (PDSR-PSD), fostul Erou al Muncii Socialiste, Dan Ilie Morega, a fost ales, simbata, la Tirgu Jiu, presedintele PNL Gorj. ... Dan Ilie Morega a luat cuvintul si a prezentat raportul de activitate.
Si Costica Stefanescu a fost invitat, si Ilie Balaci mi se pare ca a primit o invitatie, doar ca ei nu au vrut sa participe.
Ilie Nastase despre Halep: Am incredere ca poate castiga Australian Open Ilie Nastase a declarat ca are incredere in jucatoarea Simona Halep ca daca se va mentine in forma poate castiga Australian Open. ... Am incredere ca poate castiga Australian Open", a spus Ilie Nastase la Sport.ro Sursa:
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei. Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei.
In final, liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu a multumit in numele parlamentarilor pentru primirea facuta si a asigurat conducerea Centralei Nuclear Electrice Cernavoda, dar si pe primarul orasului Cernavoda ca senatorii le vor acorda sprijinul pentru realizarea acestui proiect, considerat de senatorul Ilie Sarbu de o importanta vitala pentru tara.
Liberalii, prin vocea presedintelui Dan Ilie Morega, ii acuza pe democratii lui Ionel Mantog ca si-au luat mai mult decat li se cuvenea, in baza protocolului de functionare a Aliantei, incheiat intre cei doi aliati.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, nu mai are decat un singur reprezentant in cadrul Consiliului Local Targu Jiu, Liviu Calniceanu trecand cu arme si bagaje la colegii sai de alianta din PD.
La propunerea ministrului Apararii, presedintele Basescu a semnat joi decretul privind rechemarea in activitate a lui Ilie Botos. ... Ilie Botos a demisionat din functia de procuror general acum o luna, in urma scandalului declansat de disparitia lui Omar Hayssam.
O inregistrare audio a unei sedinte de birou politic arata cum Dan Ilie Morega i-a chemat la raport pe sefii liberali de institutii descentralizate, cerandu-le situatia sumelor pe care le-au adunat din donatii si cotizatii.
Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, va discuta vineri, 1 iunie, in Colegiul Director al ministerului, cateva cazuri de coruptie aflate in atentia institutiei, existand indicii si informatii privind astfel de situatii, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al MAE, Ilie Banica.
Secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan, si-a anuntat demisia in cadrul sedintei de ieri a Guvernului, dupa ce luni si-a lansat candidatura la Primaria Oradea, din partea Partidului National Liberal.
Social-democratul Ilie Sarbu a fost ales, marti, de plenul Senatului, din turul al treilea, cu 43 de voturi, presedinte al acestei Camere, in urma demisiei lui Nicolae Vacaroiu, care a ajuns la sefia Curtii de Conturi.
google-analytics.com