Cautare

17 de rezultate pentru "tufa" (3.83 secunde)
Zvonurile pe tema au remontat insa tufa celor trei trandafiri bine scuturati de alegerile locale si de conflictele interne, rozele de tip Blanculescu aparand in lume inviorate si gata de declaratii mari.
De fapt, nu facem decat sa redam o alta speculatie, recent lansata pe piata zvonurilor, conform careia Iliescu s-ar fi inteles cu … Traian Basescu sa-l lase pe acesta din urma sa-i curete tufa de rozele banuite de coruptie.
Ca urmare, Basescu pare ca nu prea mai are ce astepta de la tufa celor trei trandafiri, fiind aproape sigur ca rozele pe care se astepta sa le culeaga nu-si vor parasi razorul.
Recent altoit pe tufa celor trei trandafiri PSD-isti si beneficiar al unei conjuncturi fericite, Mircea Geoana l-a pensionat pe Ion Iliescu.
Desi colegii sai de tufa cred ca nu este vorba de o intentie serioasa, ci mai degraba de setea de razbunare care-l face pe fostul lider suprem sa vrea sa ridice tensiunea actualei conduceri PSD-iste, pe piata a fost lansat chiar si un posibil nume pentru viitoarea creatie iliesciana:
Ca urmare, daca intr-adevar va asista plin de interes la virarea spre dreapta a formatiunii lui Voiculescu se poate banui, mai curand, ca Iliescu vrea cu tot dinadinsul sa-si scoata din minti adversarii din PSD - care se zbat de doua saptamani sa afle ce intentii are fostul lor lider suprem - ramane sau nu in PSD, isi face alt partid, vrea sa dizloce cat mai multe roze de pe tufa lor de bastina?
Ca situatia nu este deloc trandafirie pentru tufa celor trei roze o demonstreaza si retinerea cu care au primit decapitarea PNA-ului, desi este evident ca operatiunea se va solda cu scoaterea la lumina a multor dosare ingropate in seifuri si sertare si cu accelerarea unor cercetari facute in dorul lelii pana acum.
Avarii minore la cladirea MTI Secretarul general al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI), Radian Tufa, a declarat ca macaraua care s-a prabusit a produs avarii minore cladirii ministerului, iar pagubele vor fi suportate de beneficiarul lucrarii.
tufa in tara, geniu afara ', pe care il puteti citi in continuare. 'Desi in Romania are dificultati in a se exprima corect, macar, cand ajunge peste hotare Eena Basescu se da de trei ori peste cap si se tranforma in geniul Carpatilor.
Colegiul 1 - Mihai-Marian Bazgan (PDL) Colegiul 2 - Anca Constantinescu (PDL) Colegiul 3 - Gabriel Biris (Forta Civica) Colegiul 4 - Costica Canacheu (PDL) Colegiul 5 - Maria Mota (PDL) Colegiul 6 - Ioan Mihaila (PNTCD) Colegiul 7 - Tudorel Pruna (PDL) Colegiul 8- Dan-Cristian Popescu (Forta Civica) Colegiul 9 - Theodor Paleologu (PDL) Colegiul 10 - Marilena Lacatus (PNTCD) Colegiul 11 - Sulfina Barbu (PDL) Colegiul 12 - Cristian Petrescu (PDL) Colegiul 13 - Maria-Mirela Dinu (PDL) Colegiul 14 - Dan-Radu Zatreanu (PDL) Colegiul 15 - Constantin Cerbulescu (PDL) Colegiul 16 - Veronica Toma (PDL) Colegiul 17 - Marian-Radu Popescu (PDL) Colegiul 18 - George-Aristide Minculescu (Forta Civica) Colegiul 19 - Mircea-Cristian Raicu (PDL) Colegiul 20 - Radian-Doru Tufa (PDL) Colegiul 21 - Cristian Traila (PDL) Colegiul 22 - Lucian Diaconescu (Forta Civica) Colegiul 23 - Teodor Dragan (PDL) Colegiul 24 - Florian-Daniel Geanta (PDL) Colegiul 25 - Gheorghe Udriste (PDL) Colegiul 26 - Stefan-Ion Vlaston (PNTCD) Colegiul 27 - Iulian Mihai Anghel (PDL) Colegiul 28 - Silviu Vaduva (PDL) Candidatii ARD pentru Senat, in Bucuresti:
Insa.Avem un presedinte care, chiar si votantii sai o recunosc, este tufa de Sibiu si ar fi un incompetent si ca presedinte pentru vremuri normale, dar nu pentru timpurile care se anunta.
Mihai Tufa a decis sa traverseze globul, la pas, la inceputul anului, in ianuarie. Era in Anglia la momentul respectiv, unde plecase sa lucreze cu doi ani inainte.
Conform unui mit care circula in Republica Moldova, in prima zi a lunii martie, frumoasa Primavara a iesit la marginea padurii si a observat cum, intr-o poiana, intr-o tufa de porumbari, de sub zapada rasare un ghiocel.
Potrivit acestuia salcia energetica este cea mai potrivita pe marginea drumurilor pentru ca din radacina creste o tufa impunatoare, si asta in 2-3 ani.
FARCAS) (Continuare) In vara anului 2012, John Le Masters, un arhitect din New Mexico, aflat in excursie in zona, a gasit sub o tufa de ienupar o bara cu profil I (sau H), lunga de 34 cm, avand niste gauri forate grosolan la fiecare capat si un logo triunghiular, cu un cerc si cu alte marcaje aproape de unul dintre capete.
Lupta Primaverii cu iarna Conform unui mit care circula in Republica Moldova, in prima zi a lunii martie, frumoasa Primavara a iesit la marginea padurii si a observat cum, intr-o poiana, intr-o tufa de porumbari, de sub zapada rasare un ghiocel.
"Marean” Vanghelie, martisorul PSD rasarit din tufa de trandafiri pentru a candida la Primaria Capitalei. Este spectacolul care ne doare, cu primarul care este, cu sondajele scoase la foc automat.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com